Ai ales sa descarci referatul:

Infiintare euroferma zootehnica in satul Santejude - Comuna Taga - judetul Cluj

Acest referat costa 300 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Grajdul va fi de asemenea dotat cu o sala de muls cu trei posturi, mulsul va fi centralizat la conducta, laptele muls neintrind in contact cu aerul, fiind transferat direct in tancul de racire.Tancul va permite pastrarea calitatilor fizico chimice si microbiologice ale laptelui.In interiorul grajdului de asemenea vor exista spatii pentru cazarea tineretului de inlocuire si a viteilor nou nascuti.Proiectul adapostului va respecta normele UE de spatiu si volum de aer pe cap de animale si va avea spatii adecvate pentru depozitarea purinului si gunoiului.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.