Ai ales sa descarci referatul:

Investitii internationale

Acest referat costa 300 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
1. ISD conform definitiei fondului monetar international reprezinta o categorie a investitiilor internationale care reflecta scopul unei entitati ( firma persoana institutie) rezidente intr-o tara de a obtine un interes de durata intr-o entitate rezidenta intr-o alta tara => - implicarea economica a investitorului este de lunga durata
- investitorul se implica direct in managementul firmei respective
In unele tari se stabileste o limita minima a participarii la capital sau a puterii de vot dincolo de care un investitor este considerat investitor direct (de regula aceasta limita minima este de 10%). In aceasta categorie a ISD intra elemente de capital cum ar fi actiunile sau partile sociale.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.