Ai ales sa descarci referatul:

Legea fundamentala pentru Republica Federala Germana

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Consiliul parlamentar a constatat in sedinta publica de la 23 Mai 1949 ca Legea Fundamentala pentru Republica Federala Germania, adoptata de Consiliul Parlamentar la 8 Mai, anul 1949, a fost ratificata in saptamana de la 16 la 22 Mai 1949 de Reprezentantele Populare a mai mult de doua treimi din landurile germane participante.
Pe baza acestei constatari, Consiliul Parlamentar, reAZprezentat prin presedintii sai, a sanctionat si promulgat Legea Fundamentala.
Drept urmare, Legea Fundamentala va fi publicata, conform articolului, 145, paragraful (3), in Jurnalul Oficial Federal.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.