METODA ANALIZEI DOCUMENTELOR

Nota: 9.16
Nivel: Facultate
Pagini: 9
Downloads: 21
Analiza documentelor este o alta metoda utilizata de sociologie, aplicata nu la realitatea sociala in sine, ci la o imagine a ei. Noi urmarim sa precizam o problema fundamentala: cum anume se investigheaza cu metoda in cauza. Legitimitatea analizei documentelor rezida in faptul ca documentele sunt produsul activitatii umane si ca urmare ele incorporeaza o anumita cantitate de informatie despre fapte sau fenomene sociale din perioada in care au fost produse. Intelegem prin document orice obiect material realizat de om, capabil sa inmagazineze o anumita informatie despre un fapt social: o unealta, o cladire, un poem, un ziar, un drum, o simfonie etc. Dar, pentru sociolog nu toate documentele au aceeasi relevanta, deci in realitate sfera lor este mult mai redusa. In limbajul comun, termenul de document, are, in principal, sensul de act oficial prin care poate fi probat un fapt, poate fi recunoscut un drept sau stabilita o obligatie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.