Mafia - un mit sau o realitate?

Nota: 8.93   |   Nivel: Facultate   |   Pagini: 2   |   Downloads: 904
Termenul mafia este explicat ca însemnând o organizaţie teroristă secretă din Sicilia şi S.U.A. care tinde să se substituie puterii publice printr-o formă primitivă de judecată şi de pedeapsă exercitată în favoarea unor persoane private.Tot acest termen mai este descris şi ca fiind un grup sau o asociaţie de persoane unite pentru a-şi satisface prin orice mijloace interesele private, chiar împotriva celor publice.
Din prima explicaţie se deduce că primele forme ale mafiei au apărut în Sicilia şi in S.U.A..Oare cine este întemeietorul mafiei? Câte organizaţii de acest fel exista în prezent pe planetă? Sunt întrebări la care nu se ştie dacă se va gasi răspunsul.
Acorda si tu o nota acestui : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Download
Eroare
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.