Ai ales sa descarci referatul:

Materiale chimice - cauciucul

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Cauciucul se gaseste sub forma unei dispersii coloide in sucul laptos numit latex, al multor plante (peste 500 de specii), mai ales tropicale, apartinand familiilor moraceelor (de ex. "guayula", Parthenium argentatum din Mexic si din sudul Statelor Unite) si euforbiaceelor. Din aceasta ultima familie face parte cea mai importanta dintre plantele producatoare de cauciuc, Hevea brasiliensis, originara din regiunea de la sudul fluviului Amazon si cultivata, pe scara mare, in Vietnam, Malaesia, Indonezia. Unele plante din regiunile temperate contin de asemenea cauciuc, insa in cantitati insuficiente pentru o exploatare industriala.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.