Ai ales sa descarci referatul:

Materiale utilizate in tehnologiile agroalimentare

Acest referat costa 300 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Materiile utilizate in industria agroalimentara au ca si caracteristica principala, definitorie, faptul ca se regasesc ca elemente componente in alimentul rezultat in urma unui proces tehnologic.
Materiile sunt de doua feluri: materii prime si materii auxiliare.
Materiile prime sunt materii de baza, fara a caror participare nefiind posibila fabricarea unui produs alimentar. Pentru o anumita familie de produse alimentare, materiile prime constituie factorul comun care se regaseste in toate sortimentele respectivei familii.
Materiile auxiliare sunt acele materii, care adaugate la materiile prime, contribuie la completarea si modificarea caracteristicilor acestora.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.