Ai ales sa descarci referatul:

Ministerele si celelalte organe centrale de specialitate ale administratiei publice

Acest referat costa 100 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
1) Clasificarea organelor centrale de specialitate ale administratiei publice in functie de obiectul atributiilor lor.Constitutia vorbeste de ministere si alte organe de specialitate ale administratiei publice (in art. 116). Astfel se adopta in mod implicit distinctia intre organele administratiei publice cu competenta general si cele de specialitate. Aceasta distinctie nu se regaseste mod expres in Constitutie cand se refera la administratia publica locala, dar ea figureaza in prevederile art. 87 din Legea nr. 215/2001 care cuprinde reglementari privitoare la serviciile publice ale comunelor sau ale oraselor organizate de consiliul local in principalele domenii de activitate, potrivit specificului si nevoilor locale.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.