Ai ales sa descarci referatul:

Notiunea de decizie adminstrativa

Acest referat costa 300 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Orice activitate umana presupune adoptarea unei hotarari, a unei decizii. Oamneii urmaresc realizare unor scopuri, a unor obiective, or, pentru infaptuirea acestora este necesara o actiune, in general, sau o inactiune.Activitatea administrativa, ca activitate umana, presupune, de asemenea, existenta unor decizii. Fiind adoptate de organe ale administratiei publice, aceste decizii au fost numite " decizii administrative".Decizia administrtaiva poate fi definita ca o manifestare de vointa a unui organ al administratiei publice, constand intr-o optiune in vederea realizarii unui scop. Cand organele administratiei publice au o asemena libertate, legeaprescriind in mod obligatoriu cum trebui sa se actioneze, decizia administrativa nu poate interveni.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.