Ai ales sa descarci referatul:

Patologii si terapii comunicationale - Manipularea

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Asa numita "perioada de tranzitie" in care am intrat dupa caderea regimului totalitar, in absolutamente toate domeniile de activitate, se reflecta in presa romaneasca printr-un volum urias de schimbari intr-un interval de timp foarte scurt. O analiza asupra fenomenului de tranzitie in presa, subliniaza rapiditatea cu care peisajul mediatic romanesc postdecembrist s-a "occidentalizat", adoptand o serie de modificari pe care presa vest-europeana si americana le-au cunoscut intr-o perioada cu mult mai indelungata. Statutul rolurilor presei romanesti este inca in curs de clarificare, aceasta sarcina fiind asumata atat de jurnalisti cat si de analisti si teoreticieni ai sistemului mediatic.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.