Ai ales sa descarci referatul:

Piata cardurilor in Romania

Acest referat costa 100 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Evolutia numarului de tranzactii cu carduri de debit

Numarul cardurilor de debit detinute de catre romani este un indicator relevant in cadrul analizei noastre, insa acest indicator nu poate fi analizat fara a tine cont si de numarul tranzactiilor realizate prin intermediul acestora. Este important sa detinem un card de debit, dar mai cu seama este sa il si utilizam deoarece un card nefolosit nu ne ajuta cu nimic pe noi ca oameni, nu ajuta in nici un fel nici bancile emitente, ci poate doar contribuie la imbunatatirea statisticilor realizate in Romania dupa numarul cardurilor de debit valide.
Graficul nr. 2: Evolutia numarului de tranzactii cu carduri de debit (milioane)
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.