Ai ales sa descarci referatul:

Procedura civila sinteza

Acest referat costa 300 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Are caracter sanctionator pentru ca asigura rezolvarea litigiilor si garanteaza eficacitatea dispozitiilor de drept material.
2. Are caracter reglementar pentru ca atat vointa partilor cat si cea a judecatorilor este limitata de dispozitiile constitutionale ale codului de procedura civila si a altor acte care contin norme de ordine publica.
3. Are caracter formalist intrucat actele de procedura sunt supuse unor exigente de forma si unor termene in inauntru carora trebuie exercitate anumite acte de procedura.
4. Are caracter de drept comun pentru ca procedura civila reprezinta norma generala atunci cand o anumita cauza nu este reglementata sau prevazuta complet in acea procedura.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.