Ai ales sa descarci referatul:

Proprietatile elementelor

Acest referat costa 100 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Pasul cel mai important in clasificarea elementelor chimice a fost facut de chimistul rus Dimitri I. Mendeleev, prin elaborarea sistemului sau periodic, prezentat in 1869.

Ulterior, diferiti autori au propus modele imbunatatite de reprezentare si clasificare a elementelor.

In comparatie cu alti chimisti, care nu acordau o importanta deosebita legaturii intre masa atomica si valenta, Mendeleev considera ca masa atomica este proprietatea de baza care determina si celelalte insusiri ale elementelor. Urmand acest principiu, el a aranjat elementele chimice in ordinea crescanda a maselor atomice, pe mai multe niveluri unul langa altul, avand grija totodata ca elementele ce poseda proprietati chimice asemanatoare sa se afle intotdeauna unul sub altul.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.