Ai ales sa descarci referatul:

SC Ecofire SRL - fabricarea de brichete de rumegus

Acest referat costa 200 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
Ecofire este o companie care-si propune exploatarea unei piete liAZbeAZre in acest moment in Romania. Tipul de activitate ce si-l propune comAZpania are pe langa componenta economica si un dublu caracter ecoAZlogic. Produsul ce va fi fabricat de Ecofire inlocuieste cu mare sucAZces lemnul de foc utilizat pe scara larga in Romania, avand o putere caAZlorica sporita si posibilitati sporite de stocare pe de o parte, iar pe de alta parte rezolva problema deseurilor de rumegus rezultate din actiAZviAZtatile de prelucrare a lemnului ( gatere, fabrici de mobila, ateliere de tamAZplarie etc.) deseuri deosebit de periculoase pentru mediul inconAZjuAZrator.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.