Scoala de la Frankfurt - efectele ideologice ale mass media

Nota: 10.00
Nivel: Facultate
Pagini: 6
Downloads: 0
Scoala de la Frankfurt grupeaza o serie de autori cunoscuti din domeniul filozofiei, sociologiei, politologiei, criticii literare. Baza institutionala a a fost reprezentata de catre Institutul pentru Cercetare Sociala de la Frankfurt, creat in anii'20 ca o fundatie private pentru dezvoltarea cercetarilor marxiste interdisciplinare. In 1930, conducerea Institutului este preluata de catre Max Horkheimer care studiaza si vorbeste despre "teoria critica". Dupa cucerirea puterii de catre Hitler, Institutul a trebuit sa se mute la Geneva, apoi la Paris si, dupa aceea, la New York. Figurile representative ale noii orientari sunt Max Horkheimer, Theodor Adorno, Paul Lazarsfeld, Walter Benjamin si Herbert Marcuse.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.