Tehnica argumentarii

Nota: 8.68   |   Nivel: Facultate   |   Pagini: 11   |   Downloads: 855
Aceasta lucrare reprezinta, in ultima instanta, o pledoarie in favoarea argumentarii deschise, interactive. Fara a discredita catusi de putin deosebitele valente retorice si argumentative ale discursurilor scrise, necesitatile comunicationale contemporane ne cer demersuri argumentative interactive, care sa permita si sa sustina interventia auditoriilor lor.
Concept nou in teoria argumentarii, discursul interactiv va da seama de procesul argumentational care acorda un rol activ auditoriului. Astfel, acesta nu mai este un simplu receptor, un martor tacut al demersului argumentativ al unui vorbitor, avand posibilitatea de a deveni locutor la randul sau (pentru a sustine sau ataca argumentele vorbitorului sau pentru a avansa propriile argumente).
Acorda si tu o nota acestui : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Download
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.