Ai ales sa descarci referatul:

Turism rural cu Antrec

Acest referat costa 300 de credite ? Creditele reprezinta moneda virtuala Referate.ro.

Referatele care sunt marcate cu 100, 200 sau 300 de credite sunt referate originale, trimise de catre utilizatori pentru a fi postate doar pe site-ul www.referat.ro.

Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.
In tara noastra se practica de multa vreme, in mod sporadic si neoficial, cazarea la localAZniAZci a vizitatorilor ocazional ai unei asezari rurale. Incepand din 1967-1968, in mod organizat s-au reAZalizat primele actiuni turistice in mediul rural pentru grupuri de tuAZrisAZti aflati pe litoralul romanesc al Marii Negre.
Din 1972 Centrul de Cercetari pt. Promovarea Turismului International, printr-un orAZAZdin al MiAZnisterului Turismului, a trecut la identificarea unor localitati rurale repreAZzenAZtaAZti-ve pentru satul roAZmaAZnesc cu scopul dea fi lansate si promovate in turism. In urma acesAZtor studii s-a stabilit ca pot fi inAZtroduse in turismul intern si international cca.118 localitati ru-rale, din Brasov au fost deAZsemAZnaAZte: Rucar, Fundata, Sirnea.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.