Virusul gripal AH1N1, sau Gripa porcina

Nota: 9.50
Nivel: Facultate
Pagini: 2
Downloads: 0
Gripa de tip AH1N1 a luat fiinta pentru prima data in Mexic, in luna aprilie 2009, dupa care s-a raspandit in toata lumea. Cu toate ca era o boala cu o mortalitate relativ mica, a reusit totusi sa ucida 18.500 de persone, in intreaga lume in numai 4 luni.Gripa A(H1N1), este o afectiune respiratorie acuta si este o boala contagioasa. Aceasta infectie, provocata de un virus gripal de tip A, si subtip H1N1, este mai periculoasa decat o gripa banala, deoarece majoritatea populatiei nu are imunitate impotriva acestui virus, ori imunitatea lor este scazuta.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda acest referat cu doar 4 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a referatului dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Pachet MINI

Acest pachet include 400 credite.
Perfect pentru temele din timpul saptamanii!

6 euro + TVA
de la 1.5 euro/referat

Pachet VACANTA

Acest pachet include 800 credite.
Special creat pentru temele de vacanta!

10 euro + TVA
de la 1.25 euro/referat

Pachet SPECIAL

Acest pachet include 1500 credite.
Acest pachet te va ajuta in perioadele de sesiune!

15 euro + TVA
de la 1 euro/referat

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.