Aplicati html

Aplicatii HTML

Aplicatii HTML - HTA este standardul pentru "HTML Aplication". Este un concept dezvoltat de Microsoft si este compatibil cu toate computerele ce ruleaza Internet Explorer 5 sau ulterior. HTA nu ruleaza in browser ci, mai degraba, permite crearea unui fisier downloadabil care inglobeaza toate informatiile despre cum va fi afisat si rulat.Aplicatii HTML

Nivel: Liceu
Dimensiune: 7kb
Downloads: 7669
Materia: Informatica

Limbaj html - Adaugarea imaginilor la o pagina Web

Crearea impactului vizual.Cu toate că nu fiecare pagină are nevoie de o imagine, impactul vizual şi aspectul sunt atât de intrinseci culturii noastre, încât noi, uneori, vorbim despre caracterul, firea şi comportamentul în public ale unei persoane ca despre imaginea acesteia. Pentru ca o pagină să capete personalitate, deseori are nevoie de o poză sau două pentru a vă informa despre ce este vorba şi ce fel de informaţii puteţi găsi în ea.

Alte referate despre: inserarea imaginilor intr-o pagina web, limbajul html si codul sursa al paginii, inserarea unei imagini pe o pagina web

Tutorial HTML

Index.html
Pagina principala trebuie denumita "index.html", majoritatea serverelor fiind setate sa recunoasca pagina principala dupa aceasta denumire. In cazul in care "index.html" nu functioneaza ca pagina principala, contactati persoana care administreaza server-ul si intrebati-l ce denumire are server-ul setata pentru a recunoaste pagina principala.

Alte referate despre: tutorial html, tutorial html romana, tutorial html romana download

HTML

Instructiunea de mai jos afiseaza acelasi text cu font arial, culoare albastra si dimensiune mai mare: ABC SRL - Lider pe piata serviciilor

Alte referate despre: referat html, html referat, despre html

Pozitionarea obiectelor html in document

In HTML un obiect este un element “block” (ca un paragraf

. . .

, un tabel . . . etc.). Unele obiecte sunt reprezentate prin eticheta insasi, exemplu fiind o imagine

Alte referate despre: pozitionarea obiectelor html in document, pozitionare obiect html, pozitionare in html

Web-ul

Căutarea informaţiei pe Internet este simplă. Introduceţi de exemplu cuvântul „tenis“ şi veţi obţine o imensitate de informaţii care au referire la acest sport (obţineţi informaţii despre echipament, teren, competiţii, regulament, istoric, metode de antrenament, căutare de parteneri, etc.); creşteţi fineţea selecţiei, specificând că vă interesează numai informaţiile referitoare la mingile de tenis şi numărul de articole se micşorează.

Alte referate despre: camere web, referat pagini web, pagini web

Crearea obiectelor in JavaScript

Pentru a crea un obiect JavaScript, trebuie sa creati constructor. Constructorul este o functie JavaScript speciala, care defineste cum va arata si cum va functiona obiectul. Constructorul nu creaza de fapt obiectul, ci ofera un sablon pentru felul in care va arata un obiect initiat.

Alte referate despre: obiectul string javascript, crearea obiectelor 3d si 2d, roman ion contributia autorului la crearea romanului obiectiv

Aplicatii Windows

Color box: Cutia cu culori este reprezentata de un dreptunghi ce contine, pe 2 linii, 28 de culori – cele mai utilizate in desenele realizate in Paint. Insa, pentru o mai mare varietate, putem schimba nuanta in functie de preferinte cu un dublu-click pe culoarea respectiva. In urma acestei actiuni va aprea, pe ecran, o caseta de editare a culorilor (“Edit Colors”). Schimbarea se face cu ajutorul scarii gradate de culoare (alb→negru). Dupa stabilirea nuantei dorite, tot ce trebuie sa mai facem pentru a o putea utiliza este un simplu click pe “OK”.

Alte referate despre: aplicatii windows, aplicatii windows 95, referat aplicatii windows

Actualizarea permanenta a sistemului prin aplicarea de patch-uri si update-uri

Este evidenta necesitatea unui proces de Patch Management care sa permita o abordare structurata versus reactia ad-hoc la incidente de securitate. De aici si necesitatea de a se folosi aplicatii care sa automatizeze acest proces.Acest proces de management al patch-urilor trebuie sa se alature celorlalte procese operationale existente in cadrul unei companii. Patch Management se integreaza de fapt in disciplinele de Change Management si Configuration Management, asa cum sunt descrise de Microsoft Operations Framework (MOF) sau IT Infrastructure Library (ITIL).

Alte referate despre: aplicarea produselor pre si post permanent, educatia permanenta-analiza si aplicatii, aplicatii ale magnetilor permanenti intalnite in practica

HTML

Au fost de asemenea dezvoltate convertoare care permit formatarea HTML a documentelor generate ( si formatate ) cu alte editoare. Evident conversiile nu pot pastra decat partial formatarile anterioare deoarece limbajul HTML este inca incomplet.

Alte referate despre: html, limbajul html, limbajul html referat

Sanctiunile aplicate minorilor

Aceste sanctiuni sunt adecvate conditiilor fizice, psihice şi umane care deosebesc pe infractorii minori de cei adulti. Cadrul sanctiunilor pentru minori infractori nu poate fi însă redus, în concetia legiuitorului de la 1968 numai la măsuri educative. Pe lângă necesitatea unei reactii prin pedepse fară de minorii care săvârşesc infractiuni deosebit de grave şi vădesc o periculozitate deosebită, recurgerea la sanctiuni penale (pedepse) se impune uneori şi din ratiuni practice.

Alte referate despre: sanctiuni aplicate minorilor, sanctiuni aplicate minorului, sanctiuni aplicate minorilor infractori

Aplicatii psihologice pe Internet

Aplicatii psihologice pe Internet
Comunicarea mediată de computer, utilizând servicii ca poşta eletronică (e-mail-ul), grupurile deschise şi virtuale de discuţie (e.g., grupurile de ştiri), forum-urile (care în mod uzual se referă la grupuri specifice sau restrânse /cu acces limitat), corespondenţa scrisă (bazată pe text) în timp real (e.g., chat-ul), comunicarea prin voce (telefonia web) şi comunicarea video faţă-în-faţă (conferinţe video) au devenit realităţi de rutină şi componente normale ale unor operaţii zilnice în afaceri, educaţie şi petrecerea timpului liber.

Alte referate despre: aplicatii psihologice pe internet, referat aplicatii psihologice pe internet, aplicatii psihologice

Aplicatii in studiul sclerozei multiple si a valvulopatiilor colagenozice

Rezonanţa este fenomenul de oscilaţie a unui sistem fizic, determinat de energia primită din exterior, de la un alt sistem, cu care se află în legătură directă sau prin intermediul undelor şi care oscilează cu o frecvenţă egală (sau apropiată) cu una din frecvenţele cu care primul sistem este capabil să oscileze (fig.2,c).

Alte referate despre: aplicatii privind studiul social al societatii, sociologie -aplicatii privind studiul social al societatii, aplicatiile privind studiul social al societatii

Aplicatiile electrolizei

Aplicatiile electrolizei
Greutatile pe care le-a infruntat au fost legate de faptul ca aluminiul este foarte reactiv si era greu sa-l obtina prin reactii chimice obisnuite. Eforturile de a produce aluminiu prin electroliza au fost neroditoare, deoarece sarurile sale anhidre erau greu de preparat, iar oxidul Al2O3, avea un puncte de topire > 2000 , astfel incat, nu exista nici o metoda practica de al topit. In 1886 Hall a descoperit ca Al2O3 dizolva un mineral numir criolit, Na3AlF6, rezultand un amestec, cu un punct de topire relativ mic, din care aluminiul putea fi obtinut prin electroliza.

Alte referate despre: aplicatiile electrolizei, aplicatiile electrolizei referat, aplicatile electrolizei

Psihologie sociala aplicata

Anderson – distinge cateva reguli logice prin care noi combinam diferite fragmente de informatie despre o persoana intr-o impresie generala.
Harold Kelley – analizeaza modul in care oamenii folosesc informatii despre”consistenta”, “diferenta” si “consens” atunci cand explica comp cuiva. In functie de raspunsul (da sau nu) la comportamentul persoanei intr-un anume fel se da o atribuire externa sau interna comportamentului.

Alte referate despre: psihologie sociala aplicata, psihologia sociala aplicata, referat psihologie sociala aplicata

Aplicarea irigatiei - factor principal al cresterii randamentului fondului funciar

Aplicarea unor norme mari de apa determina ridicarea nivelului apei freatice, distrugerea insusirilor solului, aparitia unor procese de inmlastinare etc. Evitarea acestor fenomene negative se realizeaza prin aplicaea irigatiilor in functie de cerintele fiziologice ale plantelor, iar elementele tehnice ale udarilor se stabilesc pe baza insusirilor fizice, chimice si biologice ale solului, constitutia orografica si hidrogeologica a terenului, astfel incat acestea sa conduca la obtinerea unor eficiente maxime si la pastrarea unui echilibru biologic natural. Metoda de udare reprezinta modul prin care apa este preluata din retea si distribuirta la plante.

Alte referate despre: influenta factorilor interni asupra cresterii plantei, aplicatii an natura si tehnica a randamentului mechanic, aplicatii in natura si tehnica a randamentului mecanic

Aplicatii LASER

LIDAR-ul foloseste radiatia LASER si un telescop cu scaner la fel cum RADAR-ul foloseste emisiile radio si antenele parabolice.
Norii densi precum si precipitatiile pot atenua razele LASER ale LIDAR-ului. Pe de alta parte insa, receptia RADAR-ului se poate constitui din elemente de precipitatie (de exemplu ploaia sau ninsoarea ce au o viteza de cadere, deci de miscare). Intr-un mediu (atmosfera in general) curat din punct de vedere optic, perceptiile RADAR-ului pot varia de la insecte si pasari la alte obiecte reflectatoare radio, precum si variatii de umiditate, temperatura si presiune. Divergenta razei LASER a LIDAR-ului este de 2-3 ori mai mica decat cea radio, sa zicem de la un RADAR cu lungime de unda de 5-10 cm. De exemplu diametrul unei raze LASER a unui LIDAR pentru un singur puls, la o distanta de 10 km este doar de 1 m !!! Aceasta caracteristica permite eliminarea ambiguitatilor in masurarea vitezelor fara suspectarea de anumite erori ce pot surveni la RADAR in conditii de refexie ...

Alte referate despre: aplicatii laser, aplicatiile laserului, aplicatiile laserilor
Referate afisate : 17
Medie note: 8.73 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.