Aplicatii windows

Aplicatii Windows

Aplicatii Windows - Dupa cum putem afla si punand cursorul pe shortcut-ul aplicatiei, aceasta poate fi folosita pentru < crearea si editarea desenelor, si afisarea si editarea fotografiilor scanate > (“Creastes and edits drawings, and displays and edits scanned photos.”). Aplicatii Windows

Nivel: Liceu
Dimensiune: 3717kb
Downloads: 17
Materia: Informatica

Windows NT

Acest sistem de operare introduce noi posibilitati privind performanta si puterea de operare si include un sistem de programare multitasking pentru aplicatii bazate pe Windows, lucru in retea integrat, securitatea serverului de domeniu, suport pentru arhitectura cu multiprocesoare si sistemul de fisiere NTFS.
In acelasi timp cu lansarea primei versiuni desktop a lui Windows NT a fost lansat si primul sistem de operare pentru server al companiei Microsoft: Windows NT Advanced Server 3.1.

Alte referate despre: windows xp, windows, sistemul de operare windows

Windows - initiere

-o parte din aceste componente sunt circuite integrate (cipuri), adica mici blocuri ceramice sau de plastic care sunt implementate pe placa cu ajutorul unor picioruse de argint numite pini; contin circuite realizate pe un substrat de siliciu;
-microprocesorul = un cip de dimensiuni ceva mai mari; contine un circuit integrat complex care îi permite sa prelucreze informatia prin executarea unor operatii logice; caracteristicile microprocesorului îsi pun amprenta pe intreaga organizare si putere a calculatorului (viteza de lucru si volumul de informatii pe care-l schimba cu celelalte componente ala calculatorului)

Alte referate despre: windows initiere, windows-initiere, initiere in windows xp

Introducere in Delphi

•New Form - creeazaofereastra goala sioadauga proiectului curent
•New Frame - creeaza un nou frame (fereastra invizibila destinata componentelor
nevizuale aflate in proiect, se utilizeaza pentruomai buna gestiune a componentelor folosite in cadrul proiectului) pentru proiectul curent

Alte referate despre: introducere in delphi, borland delphi introducere, introducere in borland delphi

Windows

Istoria mediului Windows este presarata cu un numar de succese si cu un numar egal de esecuri.Windows a aparut ca ceva putin mai mult decat un mediu cu comutare si pro-
cese. Lansarea initiala, din anul 1985, a versiunii 1.0 a lasat mult de dorit si, in general, receptarea ei de catre industria de specialitate a fost, sincer vorbind , mai degraba descurajanta.Au existat multe probleme cu editia initiala a mediului.

Alte referate despre: interfata windows, sistemul de operare windows xp, sistemul de operare windows referat

Windows Millenium

Interconectarea calculatorului cu scannere şi camere digitale se face prin intermediul protocolului WIA(Windows Image Aquisition) care dacă are de-a face cu o cameră digitală compatibilă permite managementul imaginilor fără ca acestea să fie transferate pe calculator, iar procesul de scanare este destul de mult simplificat de prezenţa unui wizard.

Alte referate despre: windows millenium, download windows millenium, instalare windows millenium

Windows 98

Dezinstalarea
Windows 98 include si o functie de dezinstalare.In timpul operatiei de instalare,veti vedea o pagina Wizard in care veti fi intrebat daca doriti sa faceti copii de siguranta pt. fisierele de sistem in vederea unei deyinstalari ulterioare.

Alte referate despre: windows xp vs windows vista, referat windows, windows 7

Bazele informaticii - Aplicatii Windows 95

Accesoriile sunt mici aplicatii utile incorporate in sistemul Windows. Printre acestea enumeram: un calculator de buzunar, un editor de texte ASCII, un procesor de texte, jocuri, o colectie de caractere speciale, un program pentru realizarea de desene (fisiere bipmap), instrumente pentru accesarea Internet-ului pentru intretinerea discurilor, accesorii multimedia etc.

Alte referate despre: bazele informaticii aplicate, bazele informaticii aplicative, bazele informaticii aplicate download

Visual Basic

Aceste argumente impreuna cu multe altele au reusit se pare sa convinga o multime de programatori, Visual Basic fiind cel mai folosit mediu de dezvoltare.

Alte referate despre: visual basic, program visual basic, baza de date cu visual basic

Windows Millenium

Windows Millenium este un sistem de operare nişă între Windows 98 S.E. şi Windows 2000. Windows Millenium preia numeroase caracteristici de la Windows 2000. „Instalarea” pe curat a Windows-ului Millenium durează aproximativ cât a Windows 98 S.E., între 30-60 minute. Windows Millenium detectează automat componentele hardware şi instaleză driverile specifice fiecărei componente. Icon-urile de sistem au preluat înfăţişarea celor din Windows 2000, restul interfeţei este neschimbat faţă de Windows 98 S.E. Un amănunt interesant este că după un click cu butonul drept al mouse- ului pe Taskbar puteţi alege din meniul care apare, ce poţiuni din meniul Start să fie expandabile.
Singurul domeniu în care se remarcă o schimbare radicală în ceea ce priveşte Windows Media Player-rul upgradat la versiunea a şaptea şi mult îmbunătăţit, care acum are suport pentru skin-uri. Suportul pentru skin-uri nu este singurul atu al Media Player-ului. Acestuia ia fost îmbunătăţit ...

Alte referate despre: windows millenium aplicatii, cum se instaleaza windows millenium, restabilirea windows millenium

Introducere in Windows

Îmbunătăţirea tipăririi
Sistemul de operare Windows 95 aduce multe îmbunătăţiri şi în ceea ce priveşte tipărirea fişierelor. Întotdeauna utilizatorii vor aprecia viteza de tipărire ridicată. Windows 95 foloseşte un subsistem pe 32 de biţi pentru tipărire, care vă permite să tipăriţi în paralel fără a produce întârzieri majore ale aplicaţiilor în curs de execuţie. Timpul de tipărire a fost îmbunătăţit faţă de versiunile Windows precedente, pentru ca Windows 95 are nevoie de mai puţin timp pentru a reveni la comenzile anterioare tipăririi.
Windows 95 acceptă mai mult de 800 de modele de fişiere. În cazul noilor modele care se conformează standardului Plug and Play (autoconfigurarea), instalarea este foarte uşoară, având în vedere că Windows 95 instalează singur driverele de imprimantă Windows NT.

Alte referate despre: introducere in windows, introducerea in windows xp, introducere in windows xp

Aplicatii HTML

Aplicatii HTML - HTA intelege tot ce intelege browserul, incluzand cod HTML si CSS. Microsoft declara ca un HTA ruleaza la fel ca o aplicatie .exe. HTA va rula pe sistem, si nu in browser, ne avand neaparat legatura cu internetul. Pe scurt, HTA foloseste toata puterea IE: obiectele, performanta, suportul pentru protocoale si tehnologia channel-download, dar fara a ne forta la modelul strict si securizat al interfetei cu utilizatorul.Aplicatii HTML

Alte referate despre: aplicatii html, aplicati html, limbaj html si inserarea de imagini in aplicatii html

Windows vs MS-DOS

Windows vs MS-DOS - Primul sistem de operare pentru calculatoare personale a fost CP/M (prescurtare de la Control Programs for Microcomputers), care a apărut în 1980. Apoi a urmat populara serie de sisteme de operare denumite MS-DOS (Microsoft Disk Operating System), pentru care a apărut o versiune nouă în fiecare an, ultima versiune scoasă de compania Microsoft fiind DOS 6.22 (în anul 1994).

Alte referate despre: asemanarea dintre windows si ms-dos, diferenta dintre windows si ms dos, windows vs ms dos

Windows Media Player

Windows Media 10 stochează automat informaţii despre CD-urile şi DVD-urile pe care le introduceţi în unitatea optică, precum şi informaţii despre device-urile pe care le conectaţi la calculator, cum ar fi playerele audio digitale. Aceste informaţii sunt ţinute într-un cache din varii motive.
De exemplu, când rulaţi un CD pe calculatorul dumneavoastră cu Windows Media Player, informaţii despre CD sunt afişate. Dacă sunteţi offline când rulaţi din nou acel CD, Windows Media Player vă va arăta informaţiile stocate în cache. Dacă nu vreţi ca alţi utilizatori ai acelui calculator să vadă ce CD-uri sau DVD-uri aţi rulat şi informaţii despre acestea, trebuie să ştergeţi cache-ul respectiv.

Alte referate despre: windows media player, despre windows media player, windows media player referat

Windows - generalitati

Versiunea Windows 3.0 aparuta in 1990 a fost considerata ca fiind al doilea mare succes al interfetei grafice de exploatare, dupa W/386. Produsul W 3.0. a fost versiunea care a inceput sa ofere utilizatorilor un motiv serios pentru a prefera aplicatiilor DOS. Aspectul lui Windows s-a imbunatatit iar programul a oferit o functionalitate mai buna. Aceasta a fost prima versiune care a introdus conceptul de program manager- adica un la startarea interfetei Windows sa fie activa cel putin o fereastra. Versiunea 3.0. a utilizat pe scara larga pictogramele pentru a reprezenta aplicatiile. Windows 3.0. putea rula in regim de multitasking cooperativ aplicatii scrise pe 16 biti. Deficienta majora a versiunii 3.0. consta in instabilitatea sistemului, in sensul ca unele aplicatii violau integritatea sistemului.

Alte referate despre: instalare windows 98, windows vista, windows 98

Sanctiunile aplicate minorilor

Sanctiunile aplicate minorilor
Legiuitorul Codului penal român de la 1968 a instituit pentru infractorii minori un sistem mixt de sanctiuni, alcătuit din măsuri educative şi pedepse. Trăsătura caracteristică a acestui sistem este dată, în principal, de componenta măsurilor educative, sanctiuni de drept penal cu caracter eminamente educativ, destinate unor personalităti în formare şi susceptibile de influentare.

Alte referate despre: sanctiuni aplicate minorilor, sanctiuni aplicabile minorilor, sanctiuni aplicate minorului

Aplicatii psihologice pe Internet

Aplicatii psihologice pe Internet
Avansarea tehnologică a afectat iniţial doar activităţile individuale şi locale - în sălile de clasă, laboratoare, clinici (e.g., asistarea în predare, stocarea informaţiei, editarea documentelor, experimente locale); ca mai târziu să includă rapid şi activităţile comunitare şi de grup, prin introducerea reţelelor de computere. Crearea reşelei Internet – o reţea globală care interconectează un număr imens de computere şi reţele locale, a creat o comunitate globală în care oameni cu uşurinţă comunică şi interacţionează online.

Alte referate despre: aplicatii psihologice pe internet, referat aplicatii psihologice pe internet, aplicatii psihologice

Aplicarea Legii Civile in timp

Legea civila se aplica (este activa, este obligatorie, este eficienta, are putere obligatorie, opereaza) deci, din momentul “intrarii sale in vigoare”. Este momentul initial. Momentul final al duratei unei legi este “iesirea sa din vigoare”, care in general are loc prin abrogarea ei, expresa sau tacita, totala sau partiala.

Alte referate despre: aplicarea legii civile in timp, aplicarea legii civile in timp spatiu si asupra persoanelor, aplicarea legii civile in timp referat

Aplicatii in studiul sclerozei multiple si a valvulopatiilor colagenozice

b. Specimenului i se aplică apoi un câmp magnetic oscilant din zona de radiofrecvenţă a spectrului electromagnetic, adică a unei unde de radiofrecvenţă (RF), ceea ce determină rezonanţa nucleilor.

Alte referate despre: aplicatii privind studiul social al societatii, sociologie -aplicatii privind studiul social al societatii, aplicatiile privind studiul social al societatii
Referate afisate : 19
Medie note: 8.53 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.