Cartoon network

Cartoon Network

Cartoon Network este un canal de televiziune din SUA care difuzeaza desene animate. Serialele animate ale postului sunt receptionate in toate colturile lumii, iar in unele tari sunt dublate. Cartoon Network este difuzat din Varsovia, Polonia in Europa Centrala in trei versiuni audio: poloneza, ungara si romana, de la 1 septembrie 1998. Cartoon Network este difuzat 18 ore pe zi (4.00-22.00 CAT), iar TCM (Turner Classic Movies) este difuzat in restul de 6 ore (22.00-4.00 CAT). Din data de 4 ianuarie 2008, Cartoon Network si TCM sunt transmise 24 ore din 24 ore pe platforma digitala Dolce.

Nivel: Gimnaziu
Dimensiune: 4273kb
Downloads: 64
Materia: Romana

Relatia dintre doua personaje in basm

Desi este atat de mult ajutat de ceilalti si poate fi considerat de lectorul inocent o simpla marioneta, totusi calitatile ii sunt relevate in fraze ezoterice: inteligent, intelept, bun, sociabil, vesel. Invata din greseli, progreseaza si cu fiecare secventa este mai aproape de summumul initierii.

Alte referate despre: relatiile dintre doua personaje din basm, relatia dintre doua personaje in basmul cult, relatia dintre doua personaje din basmul cult

Personajele basmului cult

Aceasta este cauza (intriga) care determină plecarea de acasă a mezinului, hotărât să străbată o lume bântuită de războaie şi haotică, aflată în aşteptarea unui erou care să-i aducă pacea şi lumina.
Prin urmare, iniţierea iui Harap-Alb porneşte din raţiuni practice, feţele împărăteşti vorbind şi comportându-se ca nişte ţărani din Humuleşti.

Alte referate despre: relatiile dintre doua personaje basm cult, personajele basmului cult harap alb, particularitatile de constructie a unui personaj basm cult

Copilaria

Limba - mama, icoana sufletelor noastre
Nu exista nici un om care san u-si aminteasca de aceasta virsta ca un vis disparut cu carea nimeni nu poate fi asemuit mai pe urma.Copilaria e virsta in care orice copil da voie imaginatiei sa-si implineasca visurile si are dreptul la orice.Ea e frumoasa,candida si fiintele cele mai bune sunt cele care pastreaza cel mai mult sau pierd cel mai putindin aceasta candoare si din acesta sensibilitate primitiva.

Alte referate despre: amintiri din copilarie rezumat, amintiri din copilarie, rezumat amintiri din copilarie

Dezvoltarea copilului

Studiul dezvoltarii umane incearca sa raspunda la intrebarea de ce oamenii se schimba in timp si de ce ei raman aceiasi. Studiul dezvoltarii umane, in general si al dezvoltarii copilului, in particular surprinde particularitatile de varsta si individuale, felul cum apar si se manifesta diversele procese si insusiri psihice. Dezvoltarea proceselor cognitive, afective, volitionale, a insusirilor personalitatii se realizeaza in cadrul unei relationari specifice in care putem surprinde, pe de o parte, particularitatile de varsta, iar pe de alta parte, particularitatile individuale.

Alte referate despre: rolul jocului in dezvoltarea copilului, rolul familiei si gradinitei in dezvoltarea copilului prescolar, dezvoltarea copilului

Evidentierea personalitatii copilului prin arta

Fluiditatea si flexibilitatea sunt scazute, coloratia este neomogena, depaseste liniile contururilor si se face cu una, doua culori.Spre 5-6 ani, creste numarul elementelor compozitionale, acestea se diversifica categorial, apar detaliile, incepe sa fie sugerata miscarea. Elementele compozitionale, dispuse in mai multe planuri, se organizeaza in ansambluri coerente, in jurul unei teme impuse sau alese.

Alte referate despre: arta si personalitatea copilului, personalitatea copilului, personalitatea copilului cu deficiente

Home Networking - proiectul CableHome de la CableLabs

Parametrii fizici de performanţă ai unei reţele:
- Bandwidth (lătimea de banda)[Hz]
- Latenta (intarzierea in transmiterea informatiei) – este un parametru important pentru transferul de materiale audio-video (dependente de timp)
- Jitter – decalarea in timp a semnaului digital fata de pozitia ideala; degradeaza calitatea comunicatiilor in timp real (audio/video);
- Eficienta – procentul de timp necesar pt transmiterea unui “frame” din timpul neccesar pt transmiterea lui si receptionarea confirmarii;
- Rata de erori – procentul de date pierdute sau corupte;

Alte referate despre: home networking, home, my home

Protocoale - X.25

Exista doua tipuri de circuite virtuale X.25: switched si permanent.
Circuitele virtuale switched SWC (switched virtual circuits) sunt
conexiuni temporare folosite pentru transferuri de date sporadice.
Acestea au nevoie de doua dispozitive DTE, care sa stabileasca, sa
mentina si sa termine o sesiune de fiecare data când dispozitivele
doresc sa comunice. Circuitele virtuale permanent PVC (permanent
virtual circuits) sunt conexiuni stabilite permanent, folosite pentru
transferuri de date frecvente si consistente. PVC-urile nu au nevoie
ca sesiunile sa fie stabilite si terminate, iar dispozitivele DTE pot
sa înceapa transferul de date oricând este necesar, deoarece sesiunea
este întotdeauna activa.

Alte referate despre: protocoale de retea, protocoale, protocoale de retea referat

Implicatiile razboiului bazat pe retea in domeniul managementului

This connectivity and orchestration are performed within a network-centric environment. The Army's view of Network Centric Warfare can be described as the orchestration of integrated successes of its core operational concepts (dominant maneuver, precision engagement, focused/just-in-time logistics, space-to-mud telecommunications, and full dimensional protection), which are all dependent upon information superiority.

Alte referate despre: domeniile managementului, domeniul managementului public, domeniile managementului calitativ referat

Reteaua de calculatoare

Reţelele de calculatoare se împart după extinderea lor în următoarele tipuri: LAN, MAN, WAN şi, ceva mai nou, PAN. Reţelele relativ mici, de exemplu cu cel mult câteva sute de calculatoare în aceeaşi clădire legate între ele direct, se numesc Local Area Network (LAN). O reţea de tip LAN dar fără fir (prin unde radio) se numeşte WLAN (Wireless LAN). Reţele de mare întindere geografică, de exemplu între 2 oraşe, pe o ţară, un continent sau chiar pe întreaga lume, se numesc(WAN).

Alte referate despre: reteaua de calculatoare, reteaua de calculatoare referat, ce este reteaua de calculatoare

TCP/IP

He holds a B.A. Honours degree in Physics from Oxford University. His
specialized areas include UNIX and communications.xx TCP/IP Tutorial and Technical Overview.John Karas is a network architect in IBM Global Services in the United States.

Alte referate despre: tcp ip, protocolul de transmisie tcp ip, tcp

Tutorial LAN (win2k/xp)

Cerinte fizice (hardware)
o placa de retea (magistrala ISA/PCI) compatibila cu conectorii RJ45
si/sau BNC
un sistem de calcul cat de cat performant
un hub sau switch pentru interconectarea mai multor clienti la retea
cablu(rile) de retea compatibil(e) UTP/STP respectiv BNC (coaxial)

Alte referate despre: tutorial lan, tutoriale lan, tutorial retea lan

Ce este internetul?

Intr-o definitie foarte succinta am considera Internetul ca fiind  o retea in continua crestere de retele de calculatoare (retele locale - LAN - Local Area Network  si retele pe arii extinse WAN - Wide Area Network).Ce poti faci cu Internetul ? In principiu exista 2 mari domenii in care acesta este folosit : 

Alte referate despre: ce este internetul, ce este internetul referat, ce este internetul definitie

Sistemul de operare Windows

3.Se introduc numele de utilizator şi parola în casetele corespunzătoare, după care se execută click (se apasă butonul stâng al mouse-ului) pe OK; Dacă utilizatorul nu are sau nu mai cunoaşte aceste elemente personale, pentru a continua trebuie să ia legatura cu administratorul de sistem;
4.Dacă apare caseta de dialog Welcome, se execută click pe butonul Close; Urmează ca pe ecran să apară Meniul Windows 95/98 şi cursorul “săgeată” al mouse-ului.


• Icon (pictogramă) = imagine grafică (figură-emblemă) de format mic ce reprezintă un dosar (folder), un program, un document (fişier-file) sau o scurtatură (shortcut); Acestă imagine este folosită pentru accesarea unei acţiuni (comandă, funcţie, operaţie, serviciu, etc.). Asupra unei pictograme se pot realiza diverse operaţii ( tragere, plasare, ştergere-cut, copiere-copy, lipire-paste); Faţă de Windows 3.1, Windows 95 a introdus posibilitatea de a realiza Cut, Copy şi Paste nu numai asupra textelor ...

Alte referate despre: windows xp, windows, sistemul de operare windows

ISO 14000 Environmental Management system

The ISO 14000 environmental management standards exist to help organizations minimize how their operations negatively affect the environment. The major objective of the ISO 14000 series of norms is "to promote more effective and efficient environmental management in organizations and to provide useful and usable tools - ones that are cost effective, system-based, flexible and reflect the best organizations and the best organizational practices available for gathering, interpreting and communicating environmentally relevant information" .

Alte referate despre: iso 14000, iso 9000 2000 managementul calitatii, iso 9000 2000 managementul calitatii imbunatatirea calitatii

Internet

Iata un exemplu: folositi VRML daca aveti informatii care sunt legate de spatiul tridimensional (adica, design arhitectural, jocuri "ucide tot", planuri chirurgicale). Nu folositi VRML dacs datele sunt N-dimensionale, decât dacs sunt necesare pentru producerea unor viziuni bidimensionale care se alineazs cu tipul de vizualizare di tipul de hardware pe care il are utilizatorul.

Alte referate despre: internetul, istoria internetului, internetul referat
Referate afisate : 16
Medie note: 8.10 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.