Crearea unui magazin

Magazinul virtual

Magazinul virtual - Pe langa eliminarea stresului cauzat de aglomeratie si lipsa timpului, clientul magazinelor virtuale are posibilitatea de a alege dintr-o mare varietate de produse la preturi similare celor practicate in market-urile clasice.Magazinul virtual

Magazinul virtual - "Amenajarea" unui magazin virtual este mai putin costisitoare, programul este non-stop, costurile de intretinere sunt mult mai reduse iar aria de acoperire este practice nelimitata, livrarea produselor facandu-se prin intermediul serviciilor de curerat.

Nivel: Liceu
Dimensiune: 26kb
Downloads: 26
Materia: Marketing

Fidelizarea clientilor

Chiar daca a loializa un client nu e la indemana oricui, personalizarea macar a formulei de adresare este un element esential in a incepe un dialog.
Daca insa vrei sa realizezi mai mult, de exemplu vrei ca newsletterul tau sa fie deschis, poti incepe prin a personaliza subiectul mesajului. Studiile ne arata ca in cazul unui newsletter cu un subiect “sec” ratele de deschidere sunt cu aproximativ 7% mai mici decat cele in care s-a folosit un subiect personalizat. Este foarte adevarat ca este important si cu ce il personalizezi, uneori numele nu este cel mai relevant.

Pur si simplu sa trimiti persoanei ce are un interes mai mare pentru un model cabriolette un newsletter in care sa-i prezinti mai multe aspecte legate de acest subiect, unei persoane care este interesata de designul unei masini, articole in care sa se puna accentul pe designul masinilor pe care le vinzi, unei persoane interesata de puterea motorului articole ce pun accentul pe aspectele tehnice ale motorului, totul ...

Alte referate despre: fidelizarea clientilor, fidelizarea clientilor referat, fidelizare clienti

Magazinele Tesco si Kenvelo

Cu o echipa de designeri la Praga, Kenvelo si-a inceput productia in Turcia, urmata de deschiderea unor nou puncte de lucru in
China, India, Pakistan, Coreea, Romania, Polonia si Cehia.
Bucurandu-se de un mare succes in randul tinerilor, Kenvelo si-a extins rapid vanzarile in Europa Centrala si de Est, precum si in Orientul Mijlociu. Unele dintre cele mai importante piete pentru Kenvelo au fost cele din Romania, Ungaria, Croatia, Israel sau Rusia.

Alte referate despre: amenajarea interioara a unui magazin, amenajarea unui magazin, crearea unui magazin

Atestat - Crearea ambiantei in salonul restaurantului

b)Grupuri sanitare separat pentru clienti si personal, mentinute intr-o stare de curatenia ireprosabila, asigura o buna impresie privind gospodarirea unitatii respective.Toaletele trebuie proiectate si realizate conform reglementarilor existente,indeplinind urmatoarele cerinte: compartimente cu cabine separate pentru barbate si femei echipament minim din dotare; scaune, wc, pisoare, chiuvete, suporturi pentru hartia igienica, uscatoare pentru maini.

Alte referate despre: crearea ambiantei in salonul restaurantului atestat, crearea ambiantei in salonul restaurantului, importanta crearii ambiantei in salonul restaurantului

Estetica si exprimarea unui magazin

Punctul de vânzare se poate defini ca fiind locul de vânzare permanent în care pătrunde clientul şi unde el îşi efectuează cumpărăturile. Acesta poate fi un centru de decizie autonom (comerciant independent), sau numai una din entităţile spaţiale aflate în posesia unei firme comerciale, care poate să exploateze diferite forme de organizare a activităţii de comerţ: magazin, magazin-depozit, depozit.

Magazinul este un sistem constructiv, proiectat a etala, a depozita şi a vinde mărfuri consumatorilor finali, respectiv clientelei sale. O asemenea definiţie sugerează necesitatea existenţei unui plan general al magazinului, în care elementele sale definitorii să ofere în mod distinctiv de organizare şi funcţionare.

Un magazin trebuie să prezinte o imagine proprie care să-l individualizeze faţă de concurenţii săi. Imaginea magazinului poate fi definită ca percepţia consumatorilor asupra magazinului şi atributelor sale, puse în valoare de un pachet ...

Alte referate despre: estetica si exprimarea unui magazin, studiu de caz estetica si exprimarea unui magazin, estetica si exprimarea unui magazin studiu de caz

Domeniile comertului electronic

Acest pestrit portret se indeparteaza mult de vechea imagine a utilizatorului de Internet “tehnofilul” de sex masculine si rasa caucaziana, obsedat de calculatoare si vesnic present in camerele de chat si pe panourile de afis online. Fata de acea perioada de la inceput, comunitatea Web pur si simplu a explodat demografic! O analiza detaliata a Americii concentrate la Internet releva un public tot mai divers- si imprevizibil de excentric!- ca populatia consumatorilor din spatiu fizic-real. Barbati si femei, saraci si bogati, batrani si tineri- fiecare isi urmeaza calea lui separata pe Web.

Alte referate despre: domeniile comertului electronic, comert electronic in domeniul agroalimentar, domenii ale comertului electronic

Societatea informationala

Societatea informationala - Analizînd apariţia şi dezvoltarea noilor tehnologii informaţionale şi comunicative, e necesar de a examina rolul lor în apariţia societăţii postmoderne, studiind dezvoltarea revoluţiei computeriale în revoluţia informaţională, cît şi rolul revoluţiei informaţionale în dezvoltarea societăţii postmoderne, constituirea şi dezvoltarea societăţii postmoderne în Republica Moldova.

Alte referate despre: societatea informationala, societatea informationala referat, caracteristici ale societatii informationale

Filosofia Internetului

Mulţi dintre noi au auzit şi aud tot mai mult despre această nouă tehnologie iar veştile "trâmbiţate" acum la început de drum sunt în mare parte pline de optimism şi speranţă. Ce putem spune cu siguranţă este că odată integrat în vieţile noastre Internetul nu va mai dispărea. Dimpotrivă, locul deţinut de el în viaţa societăţii noastre va creşte, şi aceasta deoarece el promite să înlocuiască o bună gamă de activităţi umane.

Alte referate despre: filosofia internetului, internetul o filosofie, internetul ca filosofie a comunicatiilor

Comertul

Comerţul internaţional
Oraşele erau pieţe şi puncte de distribuţie ale bunurilor transportate şi comercializate în Europa : astfel oraşele şi comerţul înfloreau împreună. Cel mai profitabil comerţ internaţional se făcea cu Orientul , o sursă de produse de lux , precum mirodeniile ,mătasea, satinul şi zahărul ; Piperul , ghimbirul şi alte condimente erau preţuite deoarece îmbunătăţeau gustul cărnii conservate , importantă în alimentaţia europenilor .

Alte referate despre: dreptul comertului international, comertul, comertul electronic

Economia Romaniei

Industria de prelucrare a lemnului dispune de resurse forestiere considerabile. În combinatele de prelucrare a lemnului se produc plăci aglomerate, fibrolemnoase, furnire, placaje, mobilă. Cele mai importante unităţi se află în zonele montane şi submontane, la Suceava, Bistriţa, Focşani, Piteşti, Râmnicu Vâlcea, Târgu Jiu, Arad, Târgu Mureş, Reghin, Satu Mare, Bucureşti, Brăila şi Constanţa.

Alte referate despre: referate economie, referat economie, economie

Crearea omului

Crearea omului - Un mod în care s-a analizat antropologia contemporană,a fost cel fondat filosofic:e vorba de o disciplină teoretică ce vizează omul dintr-un punct de vedere care-l plasează în lumina unei concepţii filosofice,a unei viziuni asupra lumii şi a vieţii.Această antropologie pornită de la Dilthey şi Bergson s-a dezvoltat în secolul nostru, până la Max Scheler, Jasper şi Jacques Meritain.

Alte referate despre: crearea omului, crearea omului de catre dumnezeu, crearea omului referat

Crearea, natura si caderea ingerilor

Crearea, natura si caderea ingerilor:Îngerii reflectă perfecţiunea divină: bunătate şi generozitate infinită, fiind capabili de o dragoste nelimitată şi beneficiind mereu de o mare fericire pe care doresc să o împărtăşească cu noi. Ei cunosc instantaneu consecinţele nenumărate ale unui principiu sau miile de faţete ale realităţii.

Alte referate despre: caderea ingerilor, caderea ingerilor in pacat, despre caderea ingerilor

Magazinul

Pe triada producator-comert-consumator se sprijina existenta magazinului. Fiecare factor al acestei combinatii percepe in maniera sa magazinului, ca o functie diferita in raport cu obictivele urmarite:pentru producator magazinul este locul de desfacere a propriului produs;comerciantul exploateaza magazinul pentru a rentabiliza investitiile sale si a asigura intretinerea cu eficienta corespunzatoare a bazei tehnico-materiala pe care o detine.consumatorul se adreseaza magazinului pentru a-si satisface nevoile personale.

Alte referate despre: descrierea unui magazin, plan afaceri magazin alimentar, plan de afaceri magazin alimentar

Functionarea magazinului

1.peretii interiori
2.pardoseala
3.plafonul
4.iluminarea

Ambianta magazinului trebuie sa fie in intregime in concordanta cu imaginea dorita a magazinului, astfel o ambianta adecvata asigura tinta pe care comerciantul dorste sa o admire pe piata.

DESIGN-UL EXTERIOR:
FATADA MAGAZINULUI
Fatada magazinului este o forma majora de promovare a vanzarilor pentru comerciantul en-detail.
Ea functioneaza ca interfata intre imaginea magazinului si comunitatea umana pe care acesta o promoveaza.
Ea trebuie sa capteze atentia trecatorilor sugerandu-le cu rapiditate profilul magazinului si elementele distincte fata de concurenta din vecietate.

Este de retinut faptul ca aprecierea aspectului exterior al magazinului este data nu numai de costul materialelor folosite in construirea fatadei (caramida, marmura, metale) dar si de rezistenta lor la conditiile de clima.

Se cunosc trei configuratii de baza ale fatadei:
- in linie dreapta, ...

Alte referate despre: functionarea magazinului, functionarea magazinelor, conditii functionare magazin alimentar

Crearea unui mediu de lucru bazat pe munca in echipa

In aceste conditii, daca se doreste ca o companie sa functioneze eficient in conditiile unui climat bazat pe lucrul in echipa si deservirea interesului comun, obstacolul cel mai dificil de surmontat este acela de a crea o cultura organizationala bazata conceptul de lucru in echipa.

Alte referate despre: crearea unui mediu atractiv la locul de munca, crearea unui mediu atractiv pt primirea publicului la locul de munca, factorii dec mediu necorespunzatori la locul de munca

Crearea uniunii europene

Crearea uniunii europene
Regulile puteau devenii obligatorii prin recurgerea la una din cele doua tehnici juridice principale, anume:
Tehnica conflictelor de legi – care desmna o lege nationala in cazul opzitiei de interese, avand caracter international;
Adoptarea unei legi materiale uniforme – care sa guverneze raporturile internationale in materiile ce fac obiectul tratatului.
Statele europene care au recurs inainte de anul 1939 la aceste tehnici si care le-au utilizat si dupa anul 1945, au dorit sa realizeze o integrare mai profunda.

Alte referate despre: crearea uniunii europene, referat crearea uniunii europene, crearea uniuni europene

Programul politic pasoptist si crearea Romaniei moderne

Oamenii politici care vor juca un rol important in realizarea Unirii si a independentei (cum ar fi: Mihail Kogalniceanu, Ion C. Bratianu, C.A.Rosetti, Alexandru Ioan Cuza, cei trei frati Golescu) vor fi catalogati ca oameni ai revolutiei pasoptiste. Intreaga dezvoltare a democratiei burgheze in Romania, isi are sursa in ideologia pasoptista, rodul ei fiind consultarile intre lideri.

Alte referate despre: programul politic pasoptist si crearea romaniei moderne, www programul politic pasoptist si crearea romaniei moderne ro, programul politic pasoptist si crearea romaniei moderne rezumat
Referate afisate : 17
Medie note: 7.59 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.