Despre javascript

Preincarcarea in JavaScript

Cea mai buna metoda pentru a face acest lucru este de a crea un nou obiect Image si ai seta atributul src. Cea mai proasta idee ar putea fi de a-l incarca n document cu WIDTH si HEIGHT egale cu 1.
Pentru a preincarca o imagine tot ce este necesar sunt aceste declaratii in eticheta :

imButDown = new Image(); /* cheama constructorul Image */
imButDown.src = "imButdown.gif"; /* seteaza src atributul src, facand referire la o locatie, generand astfel incarcarea imaginii */

Preincarcarea vectorilor.
Daca aveti mai multe imagini de preincarcat se poate folosi o alta metoda pentru micsora numarul de linii de cod. Se creaza un vector cu sursele (src) a tuturor obiectelor ce trebuiesc preincarcate.

arImageSrc = new Array (
Se initializeaza src-urile la toate, separate de virgule, exceptie facand ultima, si se inchide Array

Nivel: Liceu
Dimensiune: 6kb
Downloads: 1073
Materia: Informatica

Realizarea linkurilor in JavaScript

Metoda
handleEvent()
Apeleaza handlerul pentru evenimentul specificat. Aceasta metoda a fost adaugata in JavaScript 1.2

Alte referate despre: realizarea linkurilor in javascript, ce vreau si ce pot realiza, realizarea produselor din piele

Obiectul Math in JavaScript

In primul rand, puteti efectua calculele aritmetice elemtentare (adunarea, scaderea, inmultirea si impartirea) in exteriorul unui obiect Math, astfel ca, daca nu aveti nevoie in mod regulat de functii matematice avansate, este posibil sa folositi foarte rar obiectul.

Alte referate despre: javascript math, obiectul string javascript, cartea obiect cultural

Obiectul String in JavaScript

Un element literar de tip sir este format din zero sau mai multe caractere incadrate intre ghilimele (“ “) sau intre apostrofuri(‘ ‘). JavaScript ofera aceasta optiune, dar pentru a incadra un sir trebuie sa folositi acelasi tip de semne. In continuare sunt careva exemple de elemente literare de tip sir incadrate intre ghilimele sau intre apostrofuri:

Alte referate despre: obiectul string, javascript string, string javascript

Crearea obiectelor in JavaScript

Pentru a crea un obiect JavaScript, trebuie sa creati constructor. Constructorul este o functie JavaScript speciala, care defineste cum va arata si cum va functiona obiectul. Constructorul nu creaza de fapt obiectul, ci ofera un sablon pentru felul in care va arata un obiect initiat.

Alte referate despre: crearea obiectelor 3d si 2d, creare sa cu obiect de activitate productia, crearea unui web site cu javascript

Application programming interface

Exista o multime de modele de design a Interfetelor API. Cele prevazute pentru executie rapida deseori consta din functii, proceduri, variabile si structuri de date. Exista si alte modele cum ar fi interpretatori (emulatori) care evalueaza expresii in ECMAScript (cunoscut sub nume JavaScript) sau alt layer abstract, oferind programatorului posibilitatea de a evita implicarea in relatiile functiilor cu nivelul inferior al abstractiei.

Alte referate despre: application programming interface, api application programming interface, ce inseamna application programming interface api
Referate afisate : 6
Medie note: 8.59 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.