Despre microsoft word

Microsoft Word

Programul Word poate fi deschis prin efectuarea unor pasi care pot fi usor pusi in aplicare din meniul Start, din Windows: Start>Programs>Microsoft Word. Acelasi lucru se face prin mai multe posibilitati prin deschiderea meniului Start si executarea de clic pe New Office Document; in cazul in care la marginea din dreapta a ecranului de lucru este afisata o bara de comenzi rapide pentru Office care poarta denumirea generica de Office Shortcut Bar, executam clic pe New Office Document.

Nivel: Gimnaziu
Dimensiune: 50kb
Downloads: 18
Materia: Informatica

Microsoft Word

Nou - Creeazã un fisier complet nou.
Deschide - Deschide sau gãseste un fiºier.
Închide - Închide fisierul activ fãrã sã pãrãseascã programul. Dacã fisierul conþine modificãri nesalvate se va cere confirmarea salvãrii fisierului înainte de închidere.
Salvare - Salveazã fisierul activ cu numele, localizarea si formatul sãu curent de fisier.
Salveazã ca - Salveazã fisierul activ cu un nume, o locatie sau un format de fisier diferit.
Salvare ca paginã Web - Salveazã fisierul în format HTML (o paginã Web), astfel încât sã poatã fi vizualizat într-un browser Web si stabileste alte optiuni, cum ar fi titlul paginii Web si locatia unde va fi salvat fisierul.
Cãutare - Gãseste fisiere, pagini Web sau elemente Outlook în functie de criteriile de cãutare introduse.
Salvare versiune - Salveazã si gestioneazã multiple versiuni ale unui document în cadrul unui singur fisier.
Examinare paginã Web - Permite examinarea fisierului curent ca o paginã Web în ...

Alte referate despre: microsoft word referat, referat microsoft word, microsoft word

Word

Microsoft Word te ajuta ca textul sa apara in pagina pe mai multe
coloane, ca intr-un ziar sau o revista.

Alte referate despre: word, despre word, procesorul de texte word

Word si Excel

1. Selectati textul.
2. Efectuati clic pe butonul vdin caseta FontColor. Va aparea o
paleta de culori.
3. Efectuati clic pe coluarea dorita si închideti paleta.

Alte referate despre: realizarea diagramelor in word si excel, word si excel, realizarea diagramei in word si excel

Primii pasi in Calculator-Microsoft Word

PORNIRE
Pentru a porni un calculator trebuie solicitat butonul 1(mijloc) si daca nu se vede nimic pe monitor se apasa butonul din centrul monitorului.
In caz ca se blocheaza calculatorul trebuie apasat butonul 2 sau reset(mijloc).
Dupa ce s-a pornit va aparea o imagine cu mai multe nume: Danny, Cristi, Carmen si Jocuri.Pentru a executa mai multe miscari in Windous se allege profilul Danny.

Alte referate despre: primii pasi in tabele microsoft word, primii pasi in microsoft word, calcule matematice in microsoft word semne

Despre Word

IMAGINI
O imagine graficã este un fel de pozã, iar graficele realizate pe calculator sunt de fapt fişiere grafice speciale. Programul Word ne dã posibilitatea sã utilizãm fişiere grafice create cu alte programe cum ar fi: Lotus, AutoCAD, Windows Metafiles, Micrografx Designer şi altele. Dar şi programul Word are propriul set de lucrãri grafice, numite ilustraţii (clipart).

Alte referate despre: referat word, word referat, microsoft word download

Lucrul cu imprimanta in Microsoft Word 97

Microsoft Word 2000 este un puternic program de editare a textelelor în windows el făcând parte din pachetul sotware Microsoft Office 2000. El este foarte des folosit în editarea diferitelor documente cum ar fi texte, scrisori, prezentări, faxuri, calendare, rapoarte, chiar şi pagini web. Multe dintre aceste documente sunt listate la imprimantă şi din această cauză lucrul cu imprimanta în Microsoft Word 2000 trebuie cunoscut foarte bine. Lucrul cu imprimanta în Microsoft Word 2000 este asemănător cu lucrul din Microsoft Word 97:

Imprimarea unui document - Se poate imprima documentul curent făcând clic pe Imprimare de pe bara de instrumente standard. Pentru a afişa fiecare pagină aşa cum arată când este imprimată se face clic pe examinare înaintea imprimării . Înainte de aceasta se vor stabili caracteristicile documentului ce va fi imprimat adică: mărimea hârtiei, tipul hârtiei, calitatea ...

Alte referate despre: lucrare de diploma despre microsoft word, microsoft word 2007 referat, procesorul de texte microsoft word

Microsoft Word - prezentare power-point

Închiderea se face cu butonul Close, sau cu tastele Alt + F4, sau din meniul File se alege comanda Exit

Alte referate despre: microsoft word 2007, despre microsoft word, informatii despre microsoft word

Microsoft Word

New... Deschide un fişier nou, echivalent cu dublu click pe iconiţa 1
open... Deschide un fişier existent
Close Închide fişierul în care se lucrează

Alte referate despre: referat despre microsoft word, referat microsoft word 2007, download microsoft word

Notiuni generale pentru Word

Notiuni generale pentru Word si in acest capitol vom invata despre caracteristicile principale ale programului Word si despre cum sa manipulam cuvintele pe ecran. Notiuni generale pentru Word

Alte referate despre: program de scris word, realizarea diagramelor in word, procesorul de texte word realizarea diagramelor in word

Microsoft PowerPoint

In panoul de sarcini New Presentation, aplicatia PowerPoint ofera cateva optiuni pe care le puteti utiliza pentru a incepe crearea unei prezentari. Pentru a crea o noua prezentare goala dati click pe butonul „New” aflat pe butonul de instrumente Standard sau din meniul File alegeti comanda New. Pentru a crea o prezentare noua, bazata pe una existenta:

Alte referate despre: microsoft powerpoint referat, referat microsoft powerpoint, microsoft powerpoint

Programele de aplicatie Microsoft Office

3.1.2. Documente Word
a.Cum se deschide aplicatia Word
Exista mai multe posibilitati pentru a deschide aplicatia Word, dar cele mai usoare modalitati de lansare ale aplicatiei sunt:
a) pornind de la butonul Start, selectand aplicatia Word din meniul de Programs;
b) selectand comanda New Office Document din meniul derulat la apasarea butonului de Start.

Alte referate despre: programele din pachetul microsoft office, aplicatia microsoft office word 2007, aplicatia microsoft office word 2002

Prezentarea WORD

Operaţiile de aliniere şi formatare în procesarea textelor sunt operaţii de bază pentru orice procesor de texte. Programul Word 2000 oferă utilizatorului 4 opţiuni pentru alinierea textelor incluse în paragrafe sau într-un cadru (frame/box ; a se vedea Text Box) :
Left-aligned – alinierea la stânga ; stil modern care are linii neregulate la dreapta ; Centered-aligned – centrarea liniilor faţă de marginile paginii/cadrului ;
Right-aligned – alinierea la dreapta ; stil modern care are linii neregulate la stânga ; Justified – alinierea completă ; liniile sunt desfăşurate pe toată lăţimea pagini

Alte referate despre: diagrame in word, prezentare word, referat despre word

Procesorul de texte Word

Print Setup - Permite alegerea unei imprimante din lista de imprimante instalate şi a opţiunilor de tipărire. Opţiunile depind de tipul imprimantei.

Alte referate despre: procesorul de text word, procesor de texte word, referat procesorul de texte word

Microsoft Windows

In luna noiembrie a anului 1985, Microsoft a lansat Windows 1.0. Versiunea 1.00 avea o eroare foarte grava, asa ca prima versiune care a iesit pe piata a fost 1.01. Ferestrele nu se puteau suprapune, ci acopereau tot ecranul. Cand pornea, lansa programul “MS-DOS Executive”, care era un filemanager.

Alte referate despre: microsoft windows wikipedia, microsoft windows, microsoft windows media 9 series player

Comparatie intre sistemele de gestiune ale bazelor de date Oracle si Microsoft SQL Server

Printre cele mai cunoscute sisteme de gestiune ale bazelor de date se numara Oracle si SQL Server, detinut de compania Microsoft. Tocmai de aceea, in cele ce urmeaza vom face diverse comparatii intre cele doua sisteme, pentru ca in final sa se poata eventual concluziona ce sistem trebuie ales atunci cand se porneste un proiect ce contine o parte importanta de baze de date. In prezent, Oracle a ajuns la versiunea 11g, in timp ce Microsoft SQL Server la versiunea 2008.

Alte referate despre: sisteme de gestiune a bazelor de date, sisteme de gestiune a bazelor de date referat, referat sisteme de gestiune a bazelor de date

Microsoft Visio 2002

In corespundere cu propunerele si observatiile utilizatorilor Microsoft a simplificat linia de producere Visio. Aceasta include acum doua produse de baza (Visio Standard si Visio Professional) in loc de patru.Visio Standard,permite crearea usoara a schemelor bloc, scheme de structura a organizatiilor si lucrul cu grafica, este aplicatia intuitiv cunoscuta bussines specialistilor.

Alte referate despre: microsoft visio, despre microsoft visio, microsoft frontpage 2002

Microsoft Powerpoint

Etapele realizarii unei prezentari
Crearea unui diapozitiv se face prin executarea urmatoarelor operatii:
-selectati din meniul File optiunea New
-selectati optiunea Blank Presentation (prezentare vida)pentru a se deschide caseta de dialog New Slide;in functie de continutul diapozitivului (titlu,liste,table etc.),se selecteaza unul dintre sabloane.
-executati un click pe sablonul Autolayout,Title slide;powerpoint afiseaza un diapozitiv vid similar celui din figura.

Alte referate despre: despre microsoft powerpoint, referat despre microsoft powerpoint, microsoft powerpoint slide show
Referate afisate : 18
Medie note: 8.51 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.