Ford mustang gtr

powerpoint - ford mustang gtr

Versiunea GT-R , a lui Mustang ofera 440 sau 500 cp
Pentru a aduce un omagiu celor 4 decenii de performanta pura simbolizata de modelele mustang ford a prezentat la jumatatea lunii trecute la salonul auto de la New York, o versiune racing a legendarului model. Botezat GT-R, bolidul care probabil nu v-a fi comercializat in Europa, are la baza ultima generatzie mustang, a carei platforma de productie o imprumuta.

Nivel: Liceu
Dimensiune: 234kb
Downloads: 5239
Materia: Informatica

PowerPoint - Lancer

2.Aflati multimile A,B pentru care se verifica relatiile:
A={xx EUR N*, 101> x, x se divide cu 10}
B={xx EUR N, 54

Alte referate despre: powerpoint, prezentare powerpoint, referat powerpoint

Microsoft Powerpoint

Aplicatia Powerpoint este utilizata pentru realizareaunor prezentari avand la baza folii de proiector,diapozitive electronicesau pot fi elaborate prezentari electronice,caz in care asupra textului pot fi aplicateefecte si animatie pentru captarea atentiei auditoriului.

Alte referate despre: microsoft powerpoint referat, referat microsoft powerpoint, microsoft powerpoint

Power Point - pregatire prezentarii

Pentru a muta un diapozitiv, in alta parte a prezentarii sau intre prezentari diferite se alege optiunea Cut (Decupare) din meniul Edit (Editare), sau se foloseste combinatia de taste Ctrl+X. Sa mai poate da clic pe pictograma aflata in bara de instrumente.

Alte referate despre: pregatirea pentru viata de familie, pregatirea marfurilor pentru vanzare, pregatirea pieselor pentru asamblare

Alcaloizi din frunzele de coca - prezentare power-point

Alcaloizi din frunzele de coca - prezentare power-point
Acţiunea stimulantă a frunzelor de coca era cunoscută din antichitate de către poporul Inca. Numele de alcaloid a fost dat de Meissner în 1918. Studiul alcaloizilor-de peste 100 de ani- a dus la dezvoltarea tehnicilor de lucru şi a sintezei multor compuşi, printre care şi medicamente cu valoare terapeutică mare.

Alte referate despre: alcaloizi din frunzele de coca - prezentare power-point, referat chimie alcaloizi din frunze de coca, frunze de coca

The Ford Motor Company

Ford introduced the world's first moving assembly line that year, which reduced chassis assembly time from 12½ hours in October to 2 hours, 40 minutes. However, these innovations were hard on employees, and turnover of workers was very high. Turnover meant delays and extra costs of training, and use of slow workers. In January 1914, Ford solved the employee turnover problem by doubling pay to $5 a day ($103 per day in 2006 dollars), cutting shifts from nine hours to an eight hour day for a 5 day work week, and instituting hiring practices that identified the best workers. Thus, it pioneered the minimum wage and the 40 hour work week in the United States, before the government enacted it. Thus, Henry Ford became an American legend.

Alte referate despre: ford motor company referat, ford motor company, ford motor company history

General Motors, studiu de caz

Adaptarea la caracterul distinct al pietei automobilistice din America, a fost un moment critic si complex in dezvoltarea companiei. Daca in schimb a participat la crearea stilului in America in ceea ce priveste automobilele personale, acest lucru s-a realizat prin interactiune intre companie si consumatori.

Alte referate despre: general motors studiu de caz, tip de concurenta la general motors - studiu de caz, motors studiu de caz

Dublin si Belfast

As an industrial city—the largest in Northern Ireland—Belfast is an important manufacturing center. Local industries are engineering, automotive components, food processing, computer software, and brewing. The city’s maritime location on the Lagan River, at the head of an inlet of the Irish Sea, has given rise to an important shipbuilding and repairing industry. The extraordinarily long harbor is navigable to even the largest ships. Some of the largest ocean liners in the world, including the Titanic, were built by Harland and Wolff, still the city’s leading shipyard. A large petroleum refinery here is supplied by imported petroleum received at Belfast’s deepwater port.

Alte referate despre: dublin si belfast, dublin belfast, dublin

Analiza ofertei si cererii de masini

Inca din cele mai vechi timpuri, omul a cautat metode prin care sa poata transporta diferite materiale sau hrana de la distante mult mai mari. Astfel, el a construit diferite mijloace de transport, de la cele mai rudimentare, atingand apogeul in sec. al XIX-lea, odata cu inventia automobilului.

Alte referate despre: analiza generala a cererii si ofertei, analiza ofertei si a cererii pe piata bijuteriilor, analiza statistica a cererii si ofertei

Administrarea firmelor prin franciza

Mai tarziu aceasta metoda ingenioasa a fost preluata si de companii mari, ca General Motors, Coca- Cola si Ford Motor Company. Prima retea moderna de franciza de distributie este considerata conceptul aplicat de directorul General Motors in 1929. In Europa, abia in anii 50 franciza devine ceea ce este astazi, dar succesul il cunoaste tot in America. Pana in anii 70, domeniu predilect de francizare a fost acela al confectiilor, acum extinzandu-se cu succes in turism si servicii: Pizza Hut, Hilton, Sofitel, McDonald's, Avis, Rent a Car.

Alte referate despre: firme in franciza, administrarea firmelor, firme cu franciza straina

Automobilul electric

Motivul puterii electrice a inceput cu o mica cale ferata comandata cu un motor electric in miniatura construit de Thomas Davenport in 1835. In 1838, un scotian pe nume Robert Davidson a construit o locomotiva electrica care a atins viteza de 4 mph. In Anglia un patent a fost acordat in 1840 pentru folosirea sinelor pe post de conductoare si un patent american a fost editat de Lille si Colten in 1847.Intre 1832 si 1839 Robert Anderson a inventat primul vagon electric nefinisat, alimentat cu baterii primare nereincarcabile.Masinile electrice au inceput sa devina populare datorita zgomotului redus si mersul lin decat al altor masini. Dupa imbunatatirile aduse bateriilor, masinile electrice au inceput sa infloreasca.

Alte referate despre: automobilul electric referat, automobil electric, istoria automobilului electric

Capitalismul si dusmanii sai

Capitalismul si dusmanii sai
Astfel că apare ideea cum că migraţia forţei de munca din mediul rural în mediul urban este un rău, şi că acest rău trebuie oprit în orice chip, indiferent dacă starea ţăranului ajuns la oraş începea să se amelioreze. Tot în acea perioadă, apare imaginea capitalismului ca o plagă socială, imaginea Angliei în literatura acelui secol fiind aceea a copiilor exploataţi şi subnutriţi, a muncitorului fără casă, în contrast cu mediul rural prezentat bucolic şi a muncilor câmpeneşti în slujba aristocraţiei protectoare. Această imagine este mai mult reclama negativă a situaţiei de atunci, făcută de către aristocraţie. Însă acest atac la adresa capitalismului nu este fondat, deoarece rapoartele comisiilor desemnate atunci de guvernul britanic descriu situaţia exact invers: cei din mediul rural aveau condiţii mai proaste decât băştinaşii din India acelui secol, iar cei din mediul urban işi permiteau un nivel de trai echivalent ...

Alte referate despre: capitalismul si dusmanii sai, ludwig von mises capitalismul si dusmanii sai, capitalismul si dusmanii sai recenzie

Deficitul bugetului guvernamental

Deficitul bugetului guvernamental
Este dificil de masurat deficitul bugetului guvernamental intr-un mod clar. Iar daca nu putem masura deficitul, atunci nu putem fi siguri cand este redus si cand are valori ridicate. Daca nu putem fi siguri cand este scazut si cand este mare, nu putem spune daca anii cu deficite mari corespund anilor cu valori ridicate ale ratei dobanzii.

Alte referate despre: deficit buget guvernamental, cauzele aparitiei deficitelor bugetare in romania, finantarea partiala a deficitelor bugetare

Pompele utilizate la motoarele cu ardere interna

Anul 1970: -A intrat în producţia de serie autoturismul Dacia 1300 având un motor cu aprindere prin scânteie cu patru cilindrii, care pe parcurs a fost modernizat şi diversificat (Dacia 1310;1410;Liberta 1325;Dacia 1600, Nova; Super Nova; Dacia Solenza iar acum Dacia Logan.

Alte referate despre: referat pompele utilizate la motoarele cu ardere interna, tipuri de pompe utilizate la motoarele cu ardere interna, pompe utilizate la motoare cu ardere interna

Batalia din Ardeni

Ultima ofensiva se soldase cu marea infrangere de la Kursk-Orel-Belgorod, infrangere prin care Wermacht-ul cedase definitiv initiativa pe frontul de est. Coplesite numeric atat la vest cat si la est, armatele germane nu pareau a mai fi capabile de o ofensiva de amploare. Factorul surpriza avea sa fie una din principalele caracteristici ale bataliei din Ardeni.

Decizia ofensivei a fost luata de Hitler la 26 septembrie 1944. Intr-o discutie cu Jodl, acesta spune : “Situatia noastra este disperata. Nu avem nimic de castigat ramanand in defensiva.” Planul Fuhrerului prevede o ofensiva ca in ’40, cu trecerea Meusei intre Namur si Liege si apoi o actiune spre nord, pana la Bruxelles si Anvers. Tinta finala era deci portul Anvers, vital pentru aprovizionarea aliata.

La jumatatea lui octombrie, Hitler ii convoaca pe comandantii frontului de vest, maresalii Von Rundstedt si ...

Alte referate despre: batalia din ardeni, batalia din ardeni harta, batalia din ardeni download torrent
Referate afisate : 16
Medie note: 8.34 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.