Javascript string

Obiectul String in JavaScript

Obiectul String in JavaScript - Obiectele pe parte de client pot fi considerate nucleul limbajului JavaScript, dar o parte importanta a dezvoltarii de aplicatii sofisticate in JavaScript o constituie lucrul cu obiectele esentiale ale limbajului. Acestea sunt compatibile in diversele implementari, Microsoft, Sun, Be sau Opera, ca si pe diverse platforme, pe parte de client sau pe parte de server. Ele sunt de asemenea obiecte standardizate prin ECMAScript 1.0.Obiectul String in JavaScript

Nivel: Liceu
Dimensiune: 11kb
Downloads: 802
Materia: Informatica

Realizarea linkurilor in JavaScript

hostname
Reprezinta portiunea de nume al calculatorului gazda din adresa URL asociata cu o legatura.

Alte referate despre: realizarea linkurilor in javascript, ce vreau si ce pot realiza, realizarea produselor din piele

Obiectul Math in JavaScript

Proprietatile obiectului Math nu sunt de fapt nimic altceva decat o lista de constante matematice obisnuite. Urmatorul tabel prezinta atat proprietatile, cat si metodele obiectului. Desi aproape toate proprietatile JavaScript sunt scrise cu litere mici, sau prin litere mari in combinatie cu litere mici, toate aceste proprietati ale obiectului Math sunt scrise cu litere mari.

Alte referate despre: javascript math, obiectul string javascript, cartea obiect cultural

Crearea obiectelor in JavaScript

Pentru a crea un obiect JavaScript, trebuie sa creati constructor. Constructorul este o functie JavaScript speciala, care defineste cum va arata si cum va functiona obiectul. Constructorul nu creaza de fapt obiectul, ci ofera un sablon pentru felul in care va arata un obiect initiat.

Alte referate despre: crearea obiectelor 3d si 2d, crearea unui web site cu javascript, creare sa cu obiect de activitate productia

Preincarcarea in JavaScript

Preincarcarea imaginilor.
Browserele care suporta obiectul Image din JavaScript 1.1 vor incarca o imagine fara ca sa fie neaparat afisata imediat sau atributul src sa fie in document.

Alte referate despre: preincarcarea in javascript, javascript, javascript string

Programare

El este considerat ca fiind un intermediar între limbajele de nivel înalt şi cele de asamblare. Compilatorul C oferă programatorului o flexibilitate mai mare în scrierea programelor decât alte limbaje de programare. El realizează un număr mai redus de controale la compilarea textului sursă. Din această cauză programarea în limbajul C este mai expusă la erori decât programarea în alte limbaje, cum ar fi de exemplu, limbajul Pascal.

Alte referate despre: programe pascal, automate programabile, programe utilitare

Application programming interface

Desi Microsoft detine drepturile de autor asupra Interfetelor API Windows, in general este acceptat ca alti producatori sa emuleze Windows oferind Interfete API identice. Proiectul Wine este cea mai cunoscuta incercare de a oferi compatibilitate Interfetelor API Windows pe sisteme de operare Unix-like. ReactOS a mers cu un pas mai departe si a oferit emulare intregului sistem de operare Windows. HX DOS-Extender este alt proiect care emuleaza Interfetele API Windows , pentru a permite rularea programelor Windows mai simple din linia de comanda DOS.

Alte referate despre: application programming interface, api application programming interface, ce inseamna application programming interface api

Tipul char si string

Valoarea unei variabile de tip char este reprezentată de un singur caracter.Această valoare este asociată variabilei prin citire sau atribuire.Programul de mai jos citeşte un caracter pe care îl afisează de mai multe ori.

Alte referate despre: tipul char, tipul de date string, char to string

Tipuri de date structurate - tipul de date articol (record)

unde T1,T2,…,Tn specifică tipul câmpurilor respective. Tipul unui nume de câmp este arbitrar, astfel un câmp poate să fie la rândul său tot de tip articol. Prin urmare, se pot defini tipuri imbricante.

Alte referate despre: tipul de date structurate-tipul tablou, tipuri de date structurate, tipul de date articol

Instructiunea de citire

Program exemplu1; {Apelul procedurii readln}
Var i, j :integer;
x,y : real;
begin
writeln('Apelul procedurii read');
read(i, j);
read(x, y);
writeln('Aţi introdus:');
writeln('i=', i, 'j=', j, 'x=', x, 'y=', y);
writeln('Apelul procedurii readln');
readln(i,j);
readln(x, y);
writeln('Aţi introdus:');
writeln('i=', i, 'j=', j, 'x=', x, 'y=', y);
end.

Alte referate despre: instructiunea de citire, instructiuni de citire scriere in pascal-referat, referat la informatica cu instructiunile de citire si scriere

Subprograme

FUNCTII
O functie calculeaza si returneaza o valoare.
Sintaxa:
function nume_functie(lista,parametrii,formali):tip_rezultat_valoare_returnata;
declaratii_locale(variabile,tipuri locale) begin {instructiuni} end;

Alte referate despre: subprograme, subprograme pascal, subprograme in pascal

Scurt istoric al bunelor maniere

In Elvetia , seara, pe malul unui riu , intr-un loc
pustiu , o fetita era nelinistita de faptul ca nu gaseste o
cutie de gunoi in care sa arunce ambalajul de la ciocolata -
pentru ca nu avea OBICEIUL sa arunce ceva pe jos.
Oamenii au obiceiuri bune si rele. Cum obisnuinta este
a doua noastra natura , obiceiurile sunt foarte importante ,
atit pentru noi cit si pentru cei din jur.

Alte referate despre: codul bunelor maniere pe scurt, scurt istoric al clasificarii naturale a lumii vii, codul bunelor maniere download

Contributia cronicarilor la dezvoltarea prozei literare romanesti

Amintrelea era om intreg la fire, nelenesu,si lucrul sau stia a-l acoperi,si unde nu gandeai, acolo il aflai. La lucruri de razboaie mester; unde era nevoie, insusi se varaia,ca vazandu-l ai sai, sa nu indarapteze, si pentru aceia raru razboiu de nu biruia. Si unde il biruia altii, nu pierdea nadejdea,ca stiindu-sa cazut gios,sa radica de-asupra biruitorilor". Dintre bataliile purtate de Stefan cel Mare cu turcii, o atentie deosebita acorda cronicarul luptei de la Podul Inalt (1475).

Demna de remarcat la Ureche este mai ales conciziunea in ilustratiile cu caracter portretistic, ca si in cateva descrieri, realizate in cuvinte sintetice, elipsa verbului de legatura si punerea inainte a negatiei lasand impresia de sapatura in piatra: "fost-au", "nu mare", "nelenesu", "la lucruri de razboie mester". Sau despre Bogdan cel "grozavu", urmasul la tron al lui Stefan: "nu in betii, nici in ospetii petrecea, ci ca un stejar in toate partile priveghea".

Alte referate despre: contributia cronicarilor la dezvoltarea prozei litere romanesti, contributia cronicarilor la dezvoltarea prozei literare romanesti, contributia cronocarilor la dezvoltarea prozei literare romanesti

Monumente dedicate eroilor prahoveni din primul razboi mondial

Sa nu uitam ca toate monumentele sunt simbol al marelui sacrificiu facut de fiii tarii si sa trezim totdeauna in constiinta urmasilor datoria de a cinsti memoria eroilor asa cum se cuvine, de a fi gata oricand pentru apararea patriei.Sa ne aducem aminte ca sunt parti ce amintesc de unul din cele mai mari monumente-sanctuar din lume;Mausoleul de la Marasesti.

Alte referate despre: referate eroi romani in primul razboi mondial, monumente dedicate eroilor prahoveni, eroi din primul razboi mondial

Toamna compunere

Toamna copiii pleaca la scoala cu ghiozdanele grele in spinare.La scoala ei vor discuia usile cu cheita fermecata pentru a descoperi noi taine nedescoperite si necunoscute de ei pina atunci. Toamna peste cer se asterne un sal mare de nori cenusii care plutesc deasupra caselor, iar din ei cad suvoaie de ploaie ciobaneasca ce ne creeaya o stare de melancolie.

Alte referate despre: compunere despre toamna, compunere toamna, toamna compunere

Panouri ceramice

1) cît se poate mai lunga calea de trecere a fluxului termic,ca urmare a orientarii golurilor cu abaterea in rind;
2) continutul de goluri mai mare (50), ce se obtine prin forma speciala a pietrii;
3) semigoluri pe parti laterale,care obtin cu pietrele alaturate goluri.
Deosebirea principla a procesului tehnologic de producere a pietrelor cu goluri de dimensiuni mari de la produerea caramidei simple si cu goluri este folosirea argilelor de calitatea superiora,cu plasticitatea nu mai mica de clasa 2, uneori cu adaugarea argilelor refractare.

Alte referate despre: panouri ceramice, www panouri ceramice ro, panouri ceramice 3x puncte

Urban Transportation

Urban Transportation The development of urban transportation has not changed with the cities; cities have changed with transportation. In the early years of transportation it was the mass transit of horse and buggies or electric rail cars that shaped cities. Then as the automobile became affordable to the public, personal transportation redefined the city as it was known. It is the automobile and the movement to the suburbs that has public transportation struggling to make money today. The very first transportation was with the horse. Then someone came up with the idea to pair a horse up with a buggy.

Alte referate despre: urban transportation, asezarile urbane, poluarea urbana
Referate afisate : 17
Medie note: 8.54 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.