Limbajul html si codul sursa al paginii

Limbaj html - Adaugarea imaginilor la o pagina Web

Crearea impactului vizual.Cu toate că nu fiecare pagină are nevoie de o imagine, impactul vizual şi aspectul sunt atât de intrinseci culturii noastre, încât noi, uneori, vorbim despre caracterul, firea şi comportamentul în public ale unei persoane ca despre imaginea acesteia. Pentru ca o pagină să capete personalitate, deseori are nevoie de o poză sau două pentru a vă informa despre ce este vorba şi ce fel de informaţii puteţi găsi în ea.

Nivel: Liceu
Dimensiune: 29kb
Downloads: 18
Materia: Informatica

HTML

Mai exista trei tag-uri utile pentru formatarea textelor: ... - utilizat pentru scrierea textelor cu bold, ... - utilizat pentru scrierea textelor cu italics (litere inclinate) si ... - pentru a scrie text subliniat.Desigur, pot exista combinatii intre tag-ul FONT si tag-urile de subliniare, ingrosare sau inclinare, ca de exemplu:Text verde ingrosat

Alte referate despre: referat html, html referat, despre html

Aplicatii HTML

Un exemplu este:

My Monster Application

Alte referate despre: aplicatii html, aplicati html, limbaj html si inserarea de imagini in aplicatii html

Pozitionarea obiectelor html in document

Pozitionare este abilitatea de a plasa elementele HTML la o anumita locatie bine definita in document, prin coordonatele x, y si z. Asta inseamna ca se pot plasa elemente – imagini, controale, text etc. – exact unde dorim si astfel obtinandu-se efecte speciale prin definirea intr-o ordine speciala.

Alte referate despre: pozitionarea obiectelor html in document, pozitionare obiect html, pozitionare in html

Tutorial HTML

Acest tutorial te va invata cum sa iti scrii propriile pagini web in limbaj HTML. Nu ai nevoie de vreun editor special pentru a folosi acest ghid, orice editor de text este perfect atata timp cat stii sa il folosesti. Invatand HTML vei avea mai mult control asupra aspectului paginei tale web, si vei descoperi cu usurinta cai pentru a imbunatati chiar mai mult aspectul paginei web.

Alte referate despre: tutorial html, tutorial html romana, tutorial html romana download

Proiect Programare

Sa se scrie un algoritm care sa verifice daca o ecuatie de gradul 2 are radacini reale si sa le afiseze daca acestea exista. De la tastatura vor fi introdusi coeficientii necunoscutei
#include
#include
#include
float a,b,c,d;
void main()
{
clrscr();
couta;
coutb;
coutc;
d=b*b-4*a*c;
if(d

Alte referate despre: programe pascal, automate programabile, programe utilitare

Evolutia limbajelor de programare

Devreme în 1973, Denis Ritchie, a dezvoltat bazele limajului C. Includerea tipurilor, a manipulării lor, a îmbunătăţirii pentru şiruri şi pointeri, alături de capacitatea demonstrată de portabilitate a fost motivul pentru care a devenit un limbaj de nivel înalt, contribuind la extinderea C. A fost consacrat cu volumul "The C Programming Language" (Programarea în C) de Brian Kernighan şi Denis Ritchie, cunoscut şi ca White Book, şi care a servit standard de facto până la publicarea oficială a standardului ANSI (ANSI X3J11 committee) in 1989.

La începutul anilor '80, Bjarne Stroustrup, de la Bell labs, a început dezvoltarea limbajului C++, care va primi formal acest nume la sfârşitul anului 1983, când primul său manual a fost publicat. In Octombrie 1985,a apărut prima versiune comercială a limbajului şi prima ediţie a cărţii "Limbajul de programare C++" ("The C++ Programming Language") de Bjarne Stroustrup.

In timpul anilor '80, limbajul C++ a evoluat ...

Alte referate despre: evolutia limbajelor de programare, evolutia limbajului de programare, evolutia limbajelor de programare referat

Limbaje de programare

Un limbaj de programare este un sistem de convenţii adoptate pentru realizarea unei comunicări – între programator şi calculator. Limbajele folosite pentru programarea unui calculator sunt extrem de asemănătoare limbajelor naturale. Ele sunt compuse din :
- cuvinte (rezervate) ;
- punctuaţie ;
- propoziţii şi fraze ;
- reguli sintactice etc .

Alte referate despre: limbaje de programare, limbaj de programare, limbaje de programare referat

Limbajul de programare C++

AFISAREA_CONDIŢIILOR INIŢIALE.

Mai întâi am creat un meniu cu ajutorul instrucţiunii Goto:
Sintaxa: goto eticheta;
unde eticheta este un identificator C ataşat unei instrucţiuni. O etichetă constă dintr-un nume şi două puncte.
Instrucţiunea de salt necondiţionat transmite controlul execuţiei programului la instrucţiunea marcată cu eticheta (în cazul meu eticheta este: meniu).
În continuare cu ajutorul funcţiei de intrare în C : getch()
Sintaxa:var=getch() – unde var este numele variabilei căreia îi va fi atribuit caracterul cules de la tastatură (în cazul meu var este caracterul W).
Ca să putem verifica condiţiile din meniu am folosit instrucţiunea de selectare Switch:
Sintaxa: switch(expresie)
{case expresie const1: instructiunea 1;break;
...
case expresie constN:instructiunea N;brak;
default:instructiune;
}
Atunci când un program întâlneşte o instrucţiune switch, testează condiţia ...

Alte referate despre: limbaj de programare pascal, limbajul de programare c, limbaj de programare c

Limbaje de programare- limbajul C

Acest limbaj de programare, cu cel mai mic nume posibil, a fost creat în 1971 de către Dennis Ritchie şi Brian Kernigham pentru dezvoltarea sistemului de operare UNIX. Istoria sa merită menţionată deoarece este relevantă pentru caracterizarea limbajului. Aşadar se punea problema conceperii unui sistem de operare universal, care să poată funcţiona, teoretic, pe orice tip de maşină- sistemul UNIX. Pentru aceasta era nevoie de un limbaj care să exploateze toate posibilităţile unei maşini, dar care nu putea fi limbajul de asamblare, deoarece el este specific maşinii- o nouă implementare presupunea rescrierea integrală a sistemului.

Alte referate despre: limbaje de programare limbajul c, limbajul de programare pascal, istoria limbajelor de programare

Cultura organizationala si integrarea profesionala - lucrare html

Daca avem in vedere complexitatea sistemului economic actual, manifestarile imprevizibile ale acestuia si concurenta tot mai acerba dintre firme, este usor de inteles presiunea care exercita asupra acestora, presiune care se manifesta la toate nivelele ierarhice, de la conducatori ( manageri ), pana la executanti ( muncitori ).

Alte referate despre: cultura organizationala si integrarea profesionala, cultura organizationala-integrarea externa, lucrare de licenta cultura organizationala

Limbajul in perioada scolara mica

Înţelegerea cuvintelor impune o percepţie clară şi antrenează memoria semantică, imaginile şi gândirea, iar rostirea sau scrisul implică priceperi motorii foarte complexe, o conduită atentă şi voluntară. În limbaj sunt prezente şi stările afective, influenţând vorbirea şi transmiţându-se celorlalţi. Am putea spune că limbajul este mai degrabă o activitate, decât o funcţie.

Limbajul este, de fapt, o unealtă cu care noi acţionăm nu asupra lucrurilor, ci asupra oamenilor, iar limba din acest punct de vedere este o realitate supraindividuală, ea existând în afara oamenilor, consacrată în obiecte materiale cum sunt dicţionarele, gramaticile, cărţile.

Sensul propriu de limbă şi limbaj este : ,,un ansamblu de semne cu ajutorul cărora comunică între ei oamenii dintr-o societate”(Andrei Cosmovici)
După Karl Buhler, la funcţiile limbajului se disting trei aspecte:
- de reprezentare;
- de expresie;
- de apel.
...

Alte referate despre: limbajul in perioada scolara mica, perioada scolara mica, particularitati ale limbajului la varsta scolara mica

Limbajul corpului

- Folosirea permanentă a mijloacelor neverbale ale comunicării în timpul orelor şi în afara lor îi face pe elevi să se simtă mai lejer, şi să-şi perfecţioneze vorbirea gestuală până la cel mai înalt nivel.

Alte referate despre: limbajul corpului, limbajul corpului referat, referat limbajul corpului

Diagnosticarea si clasificarea tulburarilor de limbaj

Diagnosticarea si clasificarea tulburarilor de limbaj - La vârsta preşcolară şi şcolară mică, limbajul capătă noi valenţe ce îi permite copilului să realizeze relaţii complexe cu adulţii şi cu ceilalţi copii, să-şi organizeze activitatea psihică, să acumuleze informaţii, să însuşească experienţa socială.Diagnosticarea si clasificarea tulburarilor de limbaj

Alte referate despre: diagnosticarea si clasificarea tulburarilor de limbaj, diagnosticarea si clasificarea tulburarilor limbajului, clasificarea tulburarilor de limbaj

Despre limbaj si afazie

Despre limbaj si afazie
Limbajul este un fenomen deosebit de complex care a preocupat de multă vreme pe oamenii de ştiinţă din cele mai variate domenii. Fiind prin natura sa un proces prin excelenţă psihologic, limbajul este în primul rând obiectul de cercetare al psihologiei. Constituind una din manifestările esenţiale ale viaţii psihice ale omului, limbajul este totodată una din trăsăturile sale caracteristice, distinctive, în raport cu celelalte vieţuitoare. Omul este singura fiinţă vorbitoare. Fără limbaj nu poate fi concepută nici existenţa omului ca fiinţă socială, nici existenţa societăţii însăşi.
Despre limbaj si afazie

Alte referate despre: despre limbaj si afazie, limbajul si afazia, tulburarile limbajului la afazici

Limbajul mimico-gestual

* limbajul verbal are un înalt grad de conventionalitate fata de
continutul realitatii pe care îl denumeste, gestul, însa, este
strâns legat de concret;
* comunicarea prin gesturi este fata în fata, perceptându-se vizual
gestul si toate miscarile mimice. În consecinta, gesticulatia are
o mai mare libertate de exprimare, fiind mai putin limitata de
organizarea gramaticala puternic structurata;
* în conditii nefavorabile comunicarii vizuale (timp de noapte,
emitatorul aflat la distanta mare sau în contralumina), nu se
poate realiza dialogul gestual, în timp ce comunicarea verbala se
poate desfasura nestingherita;
* acelasi volum de informatie poate fi vehiculat în aproximativ
acelasi volum de timp conversational, cu ambele forme de limbaj.
Totusi executia gesturilor necesita, în medie, mai mult timp decât
în cazul emiterii verbale a cuvintelor.
* de obicei sunt necesare mai putine ...

Alte referate despre: limbajul mimico gestual, limbaj mimico-gestual, limbajul mimico-gestual

Banii sunt pentru economie ceea ce limbajul este pentru comunicare

La crearea limbajului nu se poate spune ca a participat o singura persoana, ci ca , a aparut ca urmare a stradaniilor sutelor, miilor de oameni, si poate zecilor de generatii, pana la definitivarea acestuia.In acelasi fel se intampla si in cazul dezvoltarii economiei. O data cu vadirea necesitatii realizarii schimburilor, pentru satisfacerea anumitor nevoi , este vazuta tot mai clar aparitia ,,unui mijloc de schimb universal acceptat''.

Alte referate despre: banii sunt pentru o economie ceea ce limbajul este pentru comunicare, banii sunt sangele care iriga economia, bani sunt sangele care iriga economia
Referate afisate : 17
Medie note: 8.32 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.