Lucrare de diploma despre microsoft word

Lucrul cu imprimanta in Microsoft Word 97

Microsoft Word 2000 este un puternic program de editare a textelelor în windows el făcând parte din pachetul sotware Microsoft Office 2000. El este foarte des folosit în editarea diferitelor documente cum ar fi texte, scrisori, prezentări, faxuri, calendare, rapoarte, chiar şi pagini web. Multe dintre aceste documente sunt listate la imprimantă şi din această cauză lucrul cu imprimanta în Microsoft Word 2000 trebuie cunoscut foarte bine. Lucrul cu imprimanta în Microsoft Word 2000 este asemănător cu lucrul din Microsoft Word 97:

Imprimarea unui document - Se poate imprima documentul curent făcând clic pe Imprimare de pe bara de instrumente standard. Pentru a afişa fiecare pagină aşa cum arată când este imprimată se face clic pe examinare înaintea imprimării . Înainte de aceasta se vor stabili caracteristicile documentului ce va fi imprimat adică: mărimea hârtiei, tipul hârtiei, calitatea ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 9kb
Downloads: 2887
Materia: Informatica

Notiuni generale despre Word

Notiuni generale despre Word iat in acest capitol vom învãţa despre caracteristicile principale ale programului Word şi despre cum sã manipulãm cuvintele pe ecran. Pentru a lansa programul Word, se executã clic pe pictograma Word, iar programul afişeazã o paginã de document goalã.

Alte referate despre: word, despre word, microsoft word referat

Microsoft Word

* se face clic pe Format, Paragraph pentru a deschide fereastra de
dialog Paragraph. Apoi se face clic pe Indents and Spacing daca
este cazul pentru a vedea optiunile pentru indentare si spatiere
* in sectiunea Indentation se face clic pe sagetile de incrementare
ale casetelor Left si Right pentru a mari sau a micsora indentarea
la stinga respectiv la dreapta. Pentru a obtine o identare pentru
primul rind sau o indentare suspendata, se selecteaza tipul dorit
in lista derulanta Special si se introduce valoarea indentarii in
caseta de text By
* se face clic pe Ok iar noile satari vor fi aplicate paragrafelor
sau textului pe care il vom introduce

Alte referate despre: referat microsoft word, microsoft word, microsoft word download

Microsoft Word

Anulare - Anuleazã ultima comandã sau sterge ultima intrare pe care ati tastat-o.
Repetare - Repetã ultima dvs. actiune sau comandã, dacã acest lucru este posibil. Comanda Repetare îsi schimbã numele în
Decupare - Eliminã selectia din documentul activ si o plaseazã în Clipboard.
Copiere – copiaza textul selectat.
Afisare Office Clipboard - Afiseazã continutul clipboard-ului Office.
Lipire din Clipboard - Lipeste continutul Clipboard-ului în punctul de inserare si înlocuieste orice selectie. Aceastã comandã este disponibilã numai dacã ati decupat sau copiat un obiect, text sau continut al unei celule.
Inserare specialã - Insereazã, leagã sau incorporeazã continutul Clipboard-ului în fisierul curent în formatul pe care dvs. îl precizati.
Lipire ca hiperlink – lipeste ca hiperlink.

Alte referate despre: microsoft word 2007 referat, procesorul de texte microsoft word, microsoft word 2007

Ulead PhotoImpact 6

Este compusa (de la stanga la dreapta in imaginea de mai sus) din: pensula, sprai, creion, creion ceramic, creta, creion, marker, pensula pentru pictura in ulei, creion cu particule colorate, pensula uda, craion cu urma, carioca. In partea de sus a ecranului se gaseste o paleta cu optiuni ale instrumentului selectat. La instrumentele de desenat pe aceasta paleta se gasesc culoarea cu care doriti sa desenati, dimensiunile instrumentului si efectele pe care le poate aplica in timpul desenarii cu respectivul instrument.

Alte referate despre: ulead photoimpact, photoimpact, ulead

Imprimanta

Butonul Status se poziţionează fie în poziţie Deschis(Open), fie in poziţia Închis(Close). Deschis înseamnă că imprimanta este gata să primească şi să tiparească informaţii primite de la PC a fost decuplată.Install print cartrige îndepartează pârghiile care fixează cartuşul permiţând accesul la aceasta.
Alignment Test (testul de aliniere) începe testul, pentru a se asigura ca poziţia cartuşului este bună.Butonul Quality se poziţionează pe Draft(economic) sau quality. Aceasta înseamnă că puteţi tipari de probă, adică pe ciornă pentru a economisi timp şi cerneală sau « pe curat » unde calitatea literei este mai bună.

Alte referate despre: imprimanta referat, imprimanta, referat imprimanta

Procesorul de texte Word

Procesorul de texte WORD este un program foarte puternic pentru prelucrarea textelor, care tinde să devină un procesor de publicaţii asigurând pe lângă operaţiile clasice de prelucrare a textelor şi organizarea lor sub formă de tipăritură: broşuri, ziar, carte.

Alte referate despre: procesorul de texte word, procesorul de texte word realizarea diagramelor in word, procesorul de text word

Primii pasi in Calculator-Microsoft Word

Salvarea in Word
Ea poate fi executata de pe prima linie cu obtiuni: File – Save sau mai poate fi facuta prin apasarea simultana a tastelor: Ctrl & S

Alte referate despre: primii pasi in tabele microsoft word, primii pasi in microsoft word, calculul tabelelor microsoft word

Notiuni generale pentru Word

Uneori are forma unei sageti, dar alteori are o forma ciudata care seamana cu litera l. Atunci cand indicatorul mousului se afla in interiorul zonei text de pe ecranul nostru, acesta are forma unui l. Aceasta este cunoscut sub denumirea de cursor.

Alte referate despre: referat word, word referat, program de scris word

Microsoft PowerPoint

1. In panoul de sarcini New Presentation, dati click pe From Existing Presentation
2. Dati click pe New From Existing Presentation,gasiti prezentare si dati click pe Create New

Alte referate despre: microsoft powerpoint referat, referat microsoft powerpoint, microsoft powerpoint

Word si Excel

Deschidearea si închiderea unui document.Deschiderea unui document
creat anterior se realizeaza cu optiunea File|>Open sau cu pictograma
corespunzatoare din bara pictogramelor.Apare o caseta de dialog unde
se executa clic pe numele fisierului pentru al selecta din catalogul
respectiv sau în cîmpul de editare FileName, se introduce de la
tastatura numele fisierului si se executa clic pe butonul Open pentru
a confirma deschiderea fisierului dorit.Închiderea unui document, ceea
ce anuleaza si aparitia lui pe ecran, se realizeaza cu optiunea
File|>Close.

Alte referate despre: realizarea diagramelor in word si excel, word si excel, realizarea diagramei in word si excel

Programele de aplicatie Microsoft Office

b.Spatiul de lucru
Inainte de a incepe lucrul cu documente Word este bine sa va familiarizati cu spatiul de lucru.Butoanele de pe bara de nume, din partea dreapta-sus, va ajuta sa:
- minimizati fereastra (sa o coborati pe Taskbar) apasand pe butonul Minimize ;
- restabiliti dimensiunea si pozitia anterioara ferestrei apasand butonul Maximize ;
- inchideti fereastra apasand butonul Close .

Alte referate despre: programele din pachetul microsoft office, aplicatia microsoft office word 2007, aplicatia microsoft office

Componenetele calculatorului

3.TASTATURA
Este principala componenta prin care utilizatorul da comenzi calculatorului si introduce date.Comenzile sunt date prin scrierea unor instructiuni specifice.

4.MOUSE-UL
Este folosit pentru ca utilizatorul sa dea comenzi calculatorului. Miscarea mouse-ului pe o suprafata plana determina ca un cursor grafic sa se deplaseze pe ecranul monitorului.
Deplasarea mouse-ului determina o anumit miscare a unei mici bile plasate in partea de jos.La randul ei, aceasta antreneaza in miscare niste cilindri care transmit impulsuri catre calculator. Acestea sunt interpretate drept comenzi de deplasare a cursorului pe ecran. Atunci cand acesta ajunge in dreptul, unor anumite imagini, se dau comenzile prin apasarea butoanelor mouse-ului.In finctie de tip, mouse-ul are doua sau trei butoane. De regula se utilizeaza doar doua, cel stang si cal drept.

5.IMPRIMANTA
Cu ajutorul ei se listeaza documente si imagini.In functie de tipul imprimantei, listarea ...

Alte referate despre: componenetele calculatorului, referat componenetele calculatorului, referate componenetele calculatorului

Vanzarea lucrului altuia in cunostiinta de cauza a ambelor parti

Vanzarea lucrului altuia in cunostiinta de cauza a ambelor parti conform art. 1294 C. Civ., „vinderea este o convenţie prin care două părţi se obligă între sine, una a transmite celeilalte proprietatea unui lucru şi aceasta a plăti celei dintâi preţul lui.” Lăsând la o parte uşoarele inadvertenţe pe care le prezintă această definiţie , din ea rezultă una dintre condiţiile contractului de vânzare-cumpărare, şi anume aceea ca vânzătorul sa fie proprietarul lucrului vândut. Vanzarea lucrului altuia in cunostiinta de cauza a ambelor parti

Alte referate despre: vanzarea lucrului altuia, drept civil vanzarea lucrului altuia, teorie vanzarea lucrului altuia comercial

Campul magnetic - lucrul mecanic

In care E si B, sunt vectori ce nu depind de v. Daca aceasta relatie este adevarata, definim E ca fiind intensitatea campului electric in acel loc si B ca fiind inductia magnetica in acel loc. Pentru a justfica aceasta determinare trebuie sa aratam experimental sau pe alta cale, ca o asemenea relatie poate fi gasita oricnd.

"Campul magnetic - lucrul mecanic"
Forta ce actioneaza asupra sarcinii de proba, nu depinde de loc de viteza ei, daca toate celelalte sarcinii se afla in repaus. Asta inseamna ca pentru B=0, ecuatia este valabila peste tot.

"Campul magnetic - lucrul mecanic"
Unitatea de masura pentru B, daca forta este experimata in N si distanta in m se numeste tesla. Ea este de multa vreme folosita de fizicieni si ingineri si desi exista si alte sisteme de unitati, ea este unitatea cea mai des utilizata pentru inductia campului magnetic. Inductia campului magnetic a Pamantului, in apropierea suprafetei sale, este in jur de aproximativ 5*10 T.

Campul dintre ...

Alte referate despre: campul magnetic lucrul mecanic, campul magnetic - lucrul mecanic, campul magnetic lucru mecanic liceu

Prezentarea generala a societatii - lucrare practica

Prezentarea generala a societatii - lucrare practica
Analiza situatiei financiar- patrimoniale
1. Analiza situatiei generale a patrimoniului pe baza structurii activului si pasivului bilantului intreprinderii:
In acest scop vom folosi ultimul bilant al firmei ( pentru anul 2004 )
-bilantul functional – simplificat se prezinta astfel:

Alte referate despre: prezentarea generala a societatii - lucrare practica, prezentarea unei societati- lucrare practica, prezentarea generala a societatii lucrare practica

Orientarea psihologica in criminologie - lucrare de licenta

Orientarea psihologica in criminologie - lucrare de licenta.Orice domeniu de cunoaştere umană care – prin multitudinea de date care le vehiculează, prin obiectul scopul ei funcţiile sale ca şi prin metodele de cercetare pe care le utilizează – se constituie ca o ştiinţă autonomă, nu se poate dispensa de analiza cauzelor fenomenului sau fenomenelor constituind sfera sa de preocupări.

Alte referate despre: orientarea psihologica in criminologie - lucrare de licenta, orientarea psihologica in criminologie, metodologia cercetarii psihologice model de lucrare de licenta

Maica Domnului in Teologia Sfintilor Parinti - lucrare de atestat

Referitor la învăţătura despre Maica Domnului nu se poate concepe o limitare la ceea ce se spune doar în Noul Testament sau în profeţiile din Vechiul Testament. Biblia, în ansamblul ei, vorbeşte destul de lămurit despre cea care a născut pe Mântuitorul lumii, pe Fiul lui Dumnezeu. Studiind dezvoltarea învăţăturii despre Fecioara Maria numai conform datelor biblice sau documentelor sinoadelor ori după definiţiile dogmatice, nu se pot evidenţia decât câteva momente, neputându-se crea decât o imagine de ansamblu asupra ei.

Alte referate despre: maica domnului in teologia sfintilor parinti, maica domnului in literatura sfintilor parinti, maica domnului in teologia sf parinti

Lucrare de laborator - Formarea imaginilor

Teoria lucrarii:O lentila este considerata convergenta daca grosimea ei este mult mai mica decat distanta focala f. Intre distanta focala f, distanta de la obiect la lentila x1 si distanta de la lentila la ecran x2, exista relatia

Alte referate despre: lucrare de laborator - formarea imaginilor, lucrare de laborator formarea imaginilor, tabelul lucraii de laborator-formarea imaginilor
Referate afisate : 19
Medie note: 8.32 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.