Microsoft excel download

Microsoft Excel

Microsoft Excel:O celulă poate conţine text, numere, formule sau funcţii predefinite, cu ajutorul cărora se efectuează calcule matematice şi logice, prelucrări de text sau căutări de informaţii.Microsoft Excel

Nivel: Facultate
Dimensiune: 34kb
Downloads: 16
Materia: Informatica

Baza de date Microsoft Acces

Administrarea bazelor de date.

Administrarea BD presupune coordonarea lucrărilor de proiectare a BD, protecţia (securitatea) informaţiei, dezvoltarea BD,etc. Aceste funcţii le îndeplineşte Administatorul Bazei de Date (ABD). El defineşte obiectele sistemului , elaborează principiile de protecţie a datelor, răspunde de alegerea şi implimentarea SGBD, asigură funcţionarea normală a sistemului.

§. 2 SGBD access. Caracteristica generală

Alte referate despre: baze de date microsoft acces, baza de date microsoft acces, baza de date microsoft acces frezerie

Word si Excel

* Bara de titlu,
* Bara de meniu,
* Bara pictigramelor,
* Bara de aspect,
* Bara riglei de masura,
* Aria de lucru în care se editeaza documentul,
* Barele de derulare,
* Bara informativa (bara de stare).

Alte referate despre: realizarea diagramelor in word si excel, word si excel, realizarea diagramei in word si excel

Microsoft Excel

Unele functii predefinite sunt echivalente formulelor: de exemplu, formula de adunare a continutului celulelor A1, A2 si A4, adica =A1+A2+A4 este echivalenta cu functia =Sum(A1:A2;A4). Alte functii (majoritatea cazurilor) nu au echivalent în rândul formulelor, rezultatul scontat neputând fi obtinut decât prin aplicarea functiilor predefinite sau putând fi obtinut pe cale obisnuita, prin aplicarea succesiva a mai multor operatii si formule.

Alte referate despre: microsoft excel referat, microsoft excel, referat microsoft excel

Microsoft Excel

Tipuri de inregistrari si formatele acestora
Cele mai frecvente tipuri de inregistrari sunt:text,numar,date calendaristice,ore,formule,functii. O inregistrare de tip text inseamna orice combinatie de litere si cifre si este automat aliniata la stanga. Numerele introduse ca text trebuie sa inceapa cu apostrof.O inregistrare de tip numar este aliniata automat la dreapta.Inregistrarile de tip data sau ora sunt de regula de forma: MM/DD/YY; MMM-YY; DD-MM-YY - pentru data, unde M=luna, D=zi, Y=an iar pentru ora HH:MM, unde H=ora, M=minut.

Alte referate despre: microsoft excel download, despre microsoft excel, referat despre microsoft excel

Functia DCOUNT-excel

Poti folosi orice sir pentru argument ,atata timp cat include cel putin o coloana si un rand langa coloana pentru a specifica conditia. Dcount numara celulele dintr-o coloana din lista sau din baza de date, care contin numere si care îndeplinesc conditiile specificate de dvs.

Alte referate despre: functii financiare excel, functii in excel, functia if excel

Microsoft project - management office

Versiunea 3 pentru DOS a fost lansata in 1986. Versiunea 4 a fost pentru DOS DOS versiunea finala, lansata in 1986. Prima versiune Windows a fost lansata in 1990, si a fost etichetata - versiunea 1 pentru Windows.In 1991 o noua versiune Macintosh a fost lansata. Dezvoltarea a continuat pana in Microsoft Project 4.0 pentru Mac in 1993. In 1994, Microsoft a oprit dezvoltarea celor mai multe dintre aplicatiile sale Mac si nu a oferit o noua versiune de Office pana in 1998, dupa crearea noului Microsoft Macintosh Business Unit in anul anterior. Mac Business Unit nu a lansat o versiune actualizata a proiectului, iar ultima versiune nu rula nativ pe Mac OS X.

Alte referate despre: microsoft project, microsoft project primavera, project management

Lucrul cu imprimanta in Microsoft Word 97

Imprimarea unui număr de pagini - din meniul Fişier, se face clic pe Imprimare. Sub Interval de pagini, se specifică partea de document care se doreşte a se să imprima. Dacă faceţi clic pe Paginile, trebuie de asemenea să introduceţi numerele de pagină sau şirurile de pagini sau ambele. Se pot imprima pagini specificate, una sau mai multe secţiuni sau un număr de pagini care se întinde pe mai multe secţiuni. Se poate de asemenea selecta partea de document care se doreşte a se imprima. Se face clic pe Imprimare din meniul Fişier, şi apoi clic pe Selecţie.

Imprimarea mai multor copii odată - din meniul Fişier se face clic pe Imprimare, în caseta număr copii se introduce numărul de copii care se doresc a fi imprimate. Pentru a imprima o copie completă a documentului înainte de a fi imprimată prima pagină a următoarei copii, se marchează caseta de validare asamblare. Dacă se preferă imprimarea tuturor copiilor primei pagini şi apoi toate copiile ...

Alte referate despre: lucrare de diploma despre microsoft word, microsoft word referat, referat microsoft word

Bill Gates-The wizzard of Microsoft

Gates şi Allen se gândesc deja să înfiinţeze o nouă companie, care să le aparţină în întregime, pentru care cred că au de investit în jur de 20.000 USD. Administraţia şcolii îi oferă de lucru lui Bill Gates la relizarea programului de computerizare a instituţiei. El îi cere lui Allen să-l ajute la proiect, pe care cei doi îl definitivează pe parcursul verii.

Alte referate despre: bill gates fondator microsoft, bill gates and microsoft referat, la ce ajuta ce a facut bill gates cu microsoft

Aplicatia Excel

Ecranul de deschidere din Excel prezinta un registru de calcul gol avind eticheta Book1.

Fisierele din Excel sunt denumite registre de calcul. Orice registru de calcul este format din trei foi de calcul. Fiecare foaie de calcul este formata din coloane si rinduri care se intersecteaza, formind casete care poarta denumirea de celule, in care se introduce text, formule, cifre, grafice etc. Etichetele din partea de jos a ecranului, a registrului de calcul care poarta inscriptiile Sheet1, Shee2, Sheet3 etc, permit rasfoirea foilor de calcul executind clic pe aceastea cu mouse-ul.

Alte referate despre: aplicatia excel, aplicatie excel, aplicatia excel referat

Comparatie intre sistemele de gestiune ale bazelor de date Oracle si Microsoft SQL Server

Ambele sisteme permit instalarea de instante pasive pentru a mari performanta, dar acest lucru nu implica costuri pentru SQL Server, pe cand la Oracle se plateste pe instanta. Securitatea este un lucru esential pentru protejarea proprietatii intelectuale. Este un capitol la care SQL Server se impunea in fata Oracle pana recent cand, odata cu ultimele versiuni, Oracle a pus la punct majoritatea vulnerabilitatilor.

Alte referate despre: sisteme de gestiune a bazelor de date, sisteme de gestiune a bazelor de date referat, referat sisteme de gestiune a bazelor de date

Instrumente Excel pentru asistarea deciziei

În caseta To value (La valoarea) introdu valoarea ţintă.În caseta By changing cell (Modificând celula) specifică locaţia celulei variabilei pe care vrei să o modifici pentru a aţi atinge obiectivul – în acest caz vânzări în valoare de 500.000.000 lei.

3.Execută click pe OK sau apasă tasta Enter. De îndată ce ai efectuat această operatie Excel începe căutarea obiectivului specificat
Dacă doreşti să vinzi un număr fix de obiecte pentru a ajunge la aceeaşi valoare totală de 500.000.000 lei va trebui să determini un preţ pe obiect.

Alte referate despre: instrumente excel pentru asistarea deciziei, referat instrumente informatice pentru asistarea deciziei, asistarea deciziei folosind mediul excel

Microsoft Visio 2002

Visio Professional, detinand o functionalitate completa pentru crearea graficii vectoriale si a tuturor diagrammelor posibile, este orientat in mare parte utilizatorilor tehnici ,de exemplu, specialistii in domeniul tehnologiilor informationale (TI),inginerilor, conducatorilor tehnici si creatorii produselor soft. Visio Professional suporta gama de figuri si solutii ,eventual accesibile in Visio 2000 in variantele Technical si Professional, si detine resurse suplimentare pentru lucrul grafica vectoriala.

Alte referate despre: microsoft visio, despre microsoft visio, microsoft frontpage 2002

Microsoft Windows

O zona de la marginea ecranului era rezervata pentru programele minimizate (nu pentru toate programele in executie, ca taskbar-ul modern), pe care nu o puteau ocupa decat programele aflate in modul “Zoom” (asemanator cu actualul “Maximize”). Celelalte versiuni 1.0x nu au adus mari imbunatatiri, de exemplu Windows 1.02 aducea suport pentru alte limbi.

Alte referate despre: microsoft windows wikipedia, microsoft windows, microsoft windows media 9 series player

Microsoft Word

Normal - Comutã în vizualizarea normalã, care este vizualizarea implicitã a documentului pentru majoritatea operatiilor de procesare text, cum ar fi scrierea, editarea si formatarea.
Aspect paginã Web - Comutã documentul activ în vizualizare cu aspect de paginã Web, care este o vizualizare de editare care afiseazã documentul asa cum ar apãrea într-un browser Web.
Aspect paginã imprimatã - Comutã documentul activ la vizualizarea aspect paginã imprimatã, care este o vizualizare de editare ce afiseazã documentul asa cum va fi imprimat.
Vizualizare schitatã - Comutã în vizualizare schitatã, în care structura fisierului poate fi examinatã si se poate lucra cu ea în macheta schitatã clasicã.
Panoul de activitãti - Afiseazã panoul de activitãti, zona în care aveti posibilitatea de a crea noi fisiere, de a cãuta informatii, de a vizualiza continutul din clipboard si efectua alte activitãti.
Bare de instrumente - Afiseazã sau ascunde bare de instrumente. Pentru ...

Alte referate despre: microsoft word, microsoft word download, microsoft word 2007 referat

Prezentarea programului Excel

Numele de foaie de calcul provine de la procedurile manuale din contabilitate care folosesc formulare de hartie de mari dimensiuni liniate orizontal si vertical sub forma tabelara. Utilizarea calculatorului a permis adaugarea la casutele din tabelele manuale, pe langa valorile inscrise, a mecanismului de calcul pentru aceste valori, a specificatiilor de afisare a valorilor, etc.

Alte referate despre: programul excel, programul excel referat, elementele de baza ale programului excel

Calcule salariale

Pentru cea de a treia foaie de calcul am realizat de asemenea o forma tabelara,care contine numarul current, numele si prenumele angajatilor, functia, iar apoi salariul de incadrare, salariul orar care se obtine prin impartirea salariului de incadrare la 170.Asa s-a procedat pentru primul angajat, iar pentru ceilalti s-a obtinut direct prin tragere cu mouse-ul tinand apasat in coltul din dreapta jos.

Alte referate despre: calculul salarial, calculul contabilitatea drepturilor salariale, calculul drepturilor salariale

Teoria ciclului de viata privind consumul si economisirea

Economistul-statistician E. Engel a analizat în ultimii ani ai secolului al XIX-lea relaţia dintre venitul disponibil şi consum. Mai exact el a analizat corelaţiile dintre creşterea veniturilor disponibile şi creşterile diferitelor capitole de cheltuieli de consum . El a ajuns la concluzia că pornind de la un anumit nivel al venitului şi pe baza unei anumite creşteri a acestuia (de exemplu 15%), modificările diferitelor articole de cheltuieli de consum vor înregistra următoarele ritmuri şi sensuri :

Alte referate despre: teoria ciclului de viata privind consumul si economisirea 6ea1f html, teoria ciclului de viata privind cosumul si economisirea, teoria ciclului de viata
Referate afisate : 18
Medie note: 8.22 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.