Microsoft word 2007

Microsoft Word

Programul Word poate fi deschis prin efectuarea unor pasi care pot fi usor pusi in aplicare din meniul Start, din Windows: Start>Programs>Microsoft Word. Acelasi lucru se face prin mai multe posibilitati prin deschiderea meniului Start si executarea de clic pe New Office Document; in cazul in care la marginea din dreapta a ecranului de lucru este afisata o bara de comenzi rapide pentru Office care poarta denumirea generica de Office Shortcut Bar, executam clic pe New Office Document.

Nivel: Gimnaziu
Dimensiune: 50kb
Downloads: 18
Materia: Informatica

Microsoft Word

-Inserare notã de subsol - Insereazã o notã de subsol sau o notã de final în documentul activ. Nota marcaj de referintã este inseratã la punctul de inserare.
-Legendã - Insereazã legende pentru tabele, figuri, ecuatii si alte elemente.
-Referintã încrucisatã - Insereazã o referintã încrucisatã unui element dintr-un document.
Index si tabele - Creeazã indecsi, cuprinsuri, tabele de figuri, tabele de citatii si alte tabele similare.
Imagine – Insereaza o imagine de diferite tipuri.
Inserare diagramã - Creeazã o organigramã sau o diagramã în document.
Casetã text - Deseneazã o casetã text cu text pe orizontalã unde faceti clic sau glisati.
Fisier - Insereazã o parte sau tot fisierul selectat de dvs. în fisierul activ, în punctul de inserare.
Obiect - Insereazã un obiect, cum ar fi un desen, un text cu efecte artistice sau o ecuasie, în punctul de inserare.
Marcaj în document - Creeazã marcaje în document, pe care le putesi folosi pentru a marca ...

Alte referate despre: microsoft word referat, referat microsoft word, microsoft word

Word

-se deschide lista FONT si se alege fontul dorit executand clic cu
butonul stang al mouse-ului pe numele fontului ;

Alte referate despre: word, despre word, procesorul de texte word

Word si Excel

- nivelul document. Aici se stabilesc caracteristicile globale ale
documentului(File|>PageSetup), cum sunt formatul paginii (A3, A4. A5,
Letter etc.), marginile acestuia (dreapta, stânga, sus si jos),
eventualele antete si subsoluri de pagina la nivel de document
(numerele de pagina, titlul capitolului, paragrafului, afisat pe
fiecare pagina etc );

Alte referate despre: realizarea diagramelor in word si excel, word si excel, realizarea diagramei in word si excel

Primii pasi in Calculator-Microsoft Word

PORNIRE
Pentru a porni un calculator trebuie solicitat butonul 1(mijloc) si daca nu se vede nimic pe monitor se apasa butonul din centrul monitorului.
In caz ca se blocheaza calculatorul trebuie apasat butonul 2 sau reset(mijloc).
Dupa ce s-a pornit va aparea o imagine cu mai multe nume: Danny, Cristi, Carmen si Jocuri.Pentru a executa mai multe miscari in Windous se allege profilul Danny.

Alte referate despre: primii pasi in tabele microsoft word, primii pasi in microsoft word, calcule matematice in microsoft word semne

Despre Word

Corpurile de literã, la fel ca şi dimensiunile disponibile din calculator depind de modul în care am instalat interfaţa Windows şi de imprimantã. Bara cu instrumente de lucru aratã ce corp de literã utilizãm în momentul prelucrãrii şi dimensiunea lui. Putem schimba corpul de literã sau dimensiunea lui, executând clic pe sãgeata îndreptatã în jos de lângã numele corpului de literã sau a dimensiunii de pa bara cu instrumente de lucru. Meniurile derulante care apar afişeazã corpurile de literã sau dimensiunile disponibile. Selectãm ceea ce dorim din listã pentru ca aceste atribute sã poatã fi utilizate.

Putem schimba corpul de literã înainte de a începe sã tastãm textul sau dupã aceea. Pentru a schimba corpul de literã al textului existent, selectãm textul respectiv şi utilizãm bara cu instrumente de lucru ...

Alte referate despre: referat word, word referat, microsoft word download

Lucrul cu imprimanta in Microsoft Word 97

Microsoft Office 2000 este ultimul pachet soft ce conţine bine cunoscutele programe: Ms Word, Execel, Ms Acces, Ms Power Point, Ms Outlook şi altele. Microsoft Office 2000 este urmaşul lui Microsoft Office 97 mult mai îmbogăţit ,cu mai multe facilităţi el fiind folosit pe scară largă în lumea întreagă. Aproape orice calculator are Microsoft Office 97 instalat, dacă nu proaspătul ieşit pe piaţă Microsoft Office 2000.

Alte referate despre: lucrare de diploma despre microsoft word, microsoft word 2007 referat, procesorul de texte microsoft word

Microsoft Word - prezentare power-point

Crearea unui document, pornind de la un şablon se fac următorii paşi: din meniul FILE se alege comanda NEW se alege categoria de şabloane dorite. clic pe pictograma şablonului dorit. clic pe OK documentul este afişat pe ecran şi este pregătit pentru editare.

Alte referate despre: microsoft word 2007, despre microsoft word, informatii despre microsoft word

Notiuni generale pentru Word

Uneori are forma unei sageti, dar alteori are o forma ciudata care seamana cu litera l. Atunci cand indicatorul mousului se afla in interiorul zonei text de pe ecranul nostru, acesta are forma unui l. Aceasta este cunoscut sub denumirea de cursor.

Alte referate despre: program de scris word, realizarea diagramelor in word, procesorul de texte word realizarea diagramelor in word

Notiuni generale despre Word

Motivul numãrul unu pentru care existã programele de redactare este simplificarea prelucrãrii. Redactarea este procesul de modificare a unei lucrãri înainte de a aşeza documentul pe hârtie. Pe vremea maşinilor de scris, textul era pus pe hârtie imediat ce se apãsa tasta maşinii de scris. Dacã se fãcea vreo greşealã trebuia luat de la capãt cu o hârtie curatã.

Alte referate despre: diagrame in word, prezentare word, referat despre word

Microsoft PowerPoint

In panoul de sarcini New Presentation, aplicatia PowerPoint ofera cateva optiuni pe care le puteti utiliza pentru a incepe crearea unei prezentari. Pentru a crea o noua prezentare goala dati click pe butonul „New” aflat pe butonul de instrumente Standard sau din meniul File alegeti comanda New. Pentru a crea o prezentare noua, bazata pe una existenta:

Alte referate despre: microsoft powerpoint referat, referat microsoft powerpoint, microsoft powerpoint

Prezentarea WORD

- Paragraf ce iese în evidenţă prin indentarea primei linii.
- Paragraf indentat la stânga faţă de marginea textului.
- Paragraf indentat la dreapta faţă de marginea texului.
- Paragraf indentat la drepta şi la stânga.
- Paragraf ce are o indentare agăţată (Hanging Indent) pentru prima linie.

Alte referate despre: referat despre microsoft word, programe de scris word, cum se scrie in word

Microsoft Excel

Tipurile de funcţii conţinute de EXCEL sunt:a)Funcţii referitoare la baze de date şi administrarea listelor;b)Funcţii referitoare la dată şi timp;c)Funcţii financiare;d)Funcţii informaţionale;e)Funcţii logice;f)Funcţii de căutare şi de referinţă

Alte referate despre: microsoft excel referat, microsoft excel, referat microsoft excel

Procesorul de texte Word

Procesorul de texte WORD este un program foarte puternic pentru prelucrarea textelor, care tinde să devină un procesor de publicaţii asigurând pe lângă operaţiile clasice de prelucrare a textelor şi organizarea lor sub formă de tipăritură: broşuri, ziar, carte.

Alte referate despre: procesorul de text word, procesor de texte word, referat procesorul de texte word

Microsoft Windows

In anul 1981, IBM a lansat Personal Computer (PC), un standard care urma sa fie copiat de toti producatorii de calculatoare. IBM a contactat Microsoft pentru sistemul de operare pe care urma sa il ruleze PC-ul. Acesta a fost MS-DOS (Microsoft Disk Operating System). PC-ul a fost un succes, dar era foarte greu de folosit.

Alte referate despre: microsoft windows wikipedia, microsoft windows, microsoft windows media 9 series player

Comparatie intre sistemele de gestiune ale bazelor de date Oracle si Microsoft SQL Server

Ambele sisteme permit instalarea de instante pasive pentru a mari performanta, dar acest lucru nu implica costuri pentru SQL Server, pe cand la Oracle se plateste pe instanta. Securitatea este un lucru esential pentru protejarea proprietatii intelectuale. Este un capitol la care SQL Server se impunea in fata Oracle pana recent cand, odata cu ultimele versiuni, Oracle a pus la punct majoritatea vulnerabilitatilor.

Alte referate despre: sisteme de gestiune a bazelor de date, sisteme de gestiune a bazelor de date referat, referat sisteme de gestiune a bazelor de date

Accesul la fonduri europene ,protejarea si inbunatatirea calitatii mediului PND 2007-2013

Aer si schimbarile climatice,iimpreuna cu resursele naturale: Romania are cele mai scazut nivel al emisiilor de CO2 printre statele membre UE si tarile candidate si este pe cale de a indeplinii angajamentele asumate in cadrul Protocolului de la Kyoto.

Alte referate despre: accesarea de fonduri europene nerambursabile, drept administrativ -accesarea de fonduri europene pentru sanatate, accesarea de fonduri europene nerambursabile referat
Referate afisate : 18
Medie note: 8.45 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.