Pagini web

Pagini web

Site-ul web: o colectie de pagini web interconectate impreuna cu obiectele atasate lor (fisiere de imagini, grafice, sunete, filme).Server: calculator care gazduieste fisiere destinate vizitarii prin Internet sau transferarii prin FTP
URL: adresa internet a unui site.HTTP( hypertext transfer protocol): protocol pentru accesarea de site-uri www

Nivel: Liceu
Dimensiune: 494kb
Downloads: 15
Materia: Informatica

Retele de calculatoare

Legarea calculatoarelor într-o reţea pentru a utiliza în comun informaţiile nu este un fenomen nou. Instituţiile guvernamentale şi companiile din orice domeniu de activitate din ţările dezvoltate fac acest lucru de mai multe decenii. Multe corporaţii şi firme au adoptat de peste 20 de ani lucrul în reţele.

Alte referate despre: retele de calculatoare referat, retele de calculatoare, referat retele de calculatoare

Tehnologia realizarii siturilor web

Referinţe (hyperlinks) : şiruri de caractere sau imagini a căror selectare provoacă afişarea unei alte pagini, aflată pe acelaşi calculator sau undeva, în reţea.

Alte referate despre: tehnologi realizarii siturilor web, tehnologia realizarii siteurilor web, tehnologiile realizarii site-urilor web

Power point - for Web

Acest curs îşi propune să te perfecţioneze în tehnica construirii unei prezentări utilizând instrumentele puse la dispoziţie de aplicaţia Power Point. Tot în acest curs vei învăţa cum să publici sau cum să vizualizezi o prezentare ca pagină Web prin intermediul Internet-ului.

Alte referate despre: camere web, referat pagini web, pagini web

Pagini Web

Dacă fiecare pagină ar avea un nume unic, atunci nu ar exista nici o ambiguitate în identificarea paginilor. Totuşi, problema nu este încă rezolvată. Să considerăm de exemplu o paralelă între oameni şi pagini. În SUA aproape fiecare persoană are un număr de asigurare socială; care este un identificator unic, astfel încât nu există două persoane cu acelaşi număr. Totuşi, cunoscând numai numărul respectiv nu există nici o posibilitate de a găsi adresa persoanei respective, şi sigur nu se poate afla dacă persoanei respective trebuie să i se scrie în engleză, spaniolă sau chineză. Web-ul are practic acelaşi fel de probleme.

Alte referate despre: pagini web referat, pagina web, crearea paginilor web referat

Hackers si IRC

Aceste atacuri (care reprezintă o încălcare destul de gravă a „Codul de legi al hackerilor”) au de obicei în spate persoane care „au fost curioşi numai să vadă ce se întâmplă” sau „au dorit să se distreze”. Aceşti atacatori virtuali nu sunt hackeri adevăraţi, pentru că nu-şi scriu singuri nuke - urile (programele pentru bombardare - nucleare) pe care le folosesc, procurându-şi-le de pe Internet sau din alte surse.

Alte referate despre: hackers, irc, functia rinichilor irc

Planificarea unui site

02.- Notiuni folosite in siturile Web.In terminologia programului FrontPage, un web este un site de Web pe care il creati local in calculatorul dvs. El nu devine un site de Web complet decat in momentul in care este plasat intr-un
server de Web si devine accesibil pentru a fi vizitat de alte
persoane.

Deci cand veti citi cuvantul web (cu w mic) veti stii ca
ma refer la situl pe care il creati in calculatorul dvs., iar prin Web
(cu W mare) veti intelege tot ce este legat de World Wide Web
(componenta grafica a Internet-ului).Un web este o colectie de pagini separate care contin ilustratii, text si alte elemente.

Alte referate despre: planificarea unui site web, planificarea unui site, referat planificarea auditului sit fin la sc

Ulead PhotoImpact 6

Paleta de instrumente este formata (de la stanga la dreapta in imaginea de mai sus) din: cursorul de selectare obiecte, cursorul de selectare o suprafata de imagine, cursorul de introdus text, cursorul de introdus obiect (forma geometrica), cusorul de selectare o suprafata de imagine si deschiderea ei intr-o imagine noua, guma de sters, redimensionare imagine, selector de culoare, lupa, efecte, instrumente de desenat, instrument de copiere, instrument de adaugare obiecte si instrument de colorare majora.

Alte referate despre: ulead photoimpact, photoimpact, ulead

Adobe Flash CS5

In 1995 SmartSketch a fost modificat pentru a produce animatii cadru cu cadru si a fost relansat sub numele de FutureSplash Animator, iar in 1996 a fost cumparat de Macromedia si lansat sub numele de Flash nume ce vine de la combinatia "Future" cu "Splash".Aceasta e fereastra ce apare la pornirea aplicatiei Adobe Flash CS5.

Alte referate despre: adobe flash, adobe flash actionscript, adobe flash cs3

Limbaj html - Adaugarea imaginilor la o pagina Web

Deci un site despre masini de curse ar putea prezenta o fotografie a
unui pilot luând o curba, sau un sit Web despre paradisul gradinarului
ar putea afisa fructele unei recolte generoase. Nu prea avem în Web
moduri de a ne adresa simturilor noastre, în afara de vaz, cel mai
usor, si auz, într-o masura mai mica, asa ca trebuie sa supraîncarcam
aceste simturi cu mult mai multe informatii decât în viata obisnuita.

Alte referate despre: inserarea unei imagini pe o pagina web, limbajul html si codul sursa al paginii, inserarea imaginilor intr-o pagina web

WWW -World Wide Web

Deşi iniţial a fost destinat cercetătorilor,acest nou mod de comunicare nu se mai limitează la schimbul de informaţii ştiinţifice. Serviciul WWW s-a dezvoltat exploziv ,astăzi fiind utilizat în şcoli,în lumea afacerilor ,în casele a milioane de oameni,Web-ul constituind platforma dezvoltării a sute de noi aplicaţii ,cum ar fi tranzacţii financiare on-line,servicii multimedia on-line sau servicii de căutare a informaţiilor pe reţea.WWW reflectă într-un mod realist diinamica relaţiilor noastre sociale,modul în care astăzi muncim şi ne distrăm.

Alte referate despre: www-world wide web, notiunea de www world wide web, www world wide web referat

Realizarea linkurilor in JavaScript

Realizarea linukurilor in JavaScriptLinkurile sunte cele care pun in miscare sistemul World Wide Web. Ele sunt elementele esentiale ale oricarui document Web, permitandu-va sa sariti la alta pagina Web printr-o simpla apasare de buton. Locatia documentului este lipsita de importantal; es s poate gasi pe acelasi server Web, sau la mii de kilometri departare. Tot ceea ce conteaza este ca adresa URL sa fie valida. Echivalentul JavaScript al unei legaturi hipertext este obiectul Link, definit prin sintaxa:

Alte referate despre: realizarea linkurilor in javascript, ce vreau si ce pot realiza, realizarea produselor din piele

Front Page

Planificarea cu grijă şi organizarea site-ului încă de la început poate salva o mulţime de timp după începerea lucrului efectiv. Astfel, organizarea site-ului cuprinde nu numai amplasamentul fişierelor ci şi examinarea necesităţilor site-ului, profilul de audienţă, scopurile site-ului.

Alte referate despre: front page, front page referat, referat front page

Informatica - internet

2) Microsoft Internet Explorer, care a ajuns la versiunea 6.2.
In 2001, a apărut browserul Opera, deocamdată putin folosit. Unii folosesc Lynx care, fiind un browser negrafic, nu recunoaste imaginile, ceea ce duce la o încărcare mult mai rapidă a textului. Informatii suplimentare despre browsere găsiti la adresa http://www.browserwatch.com/

Alte referate despre: referat informatica internet, referate informatica internet, referat informatica internetul

Retele de socializare

Pe langa avantajele acestor retele, care faciliteaza de exemplu intrajutorarea membrilor, formarea de noi conostinte si prieteni, raspandirea rapida a sstirilor si zvonurilor ("barfelor"), aceste retele ascund si pericole, deoarece de obicei nu se declara explicit care e sursa informatiilor, cine este furnizorul de servicii, si nici daca acesta intentioneaza sa utilizeze informatiile si in alte scopuri.

Alte referate despre: retele de socializare, retele de socializare referat, referat retele de socializare

Comunicare sau manipulare - analiza unei pagini a jurnalului lui Armand Calinescu

a. procesul de achizitie al obiectului, e vorba de un /faire/, deci
se pune în joc o competenta. Cât este înca presedinte, Mihalache
are înca competenta.
b. comunicarea cu obiectul: obiectul achizitionat este transmis
destinatarilor, membrii partidului, ai Congresului, pe 4 aprilie.

Alte referate despre: comunicare si manipulare, o pagina de jurnal, pagina de jurnal

Testul arborelui

5. ANXIETATE - ANGOASA
Innegrire a liniei solului, radacinilor, trunchiului, ramurilor, frunzisului;
Presiune sustinuta sau spasmodica;
Arbore mic;
Arbore situat in stanga paginii;
Linii trasate discontinuu;
Arbore foarte stufos;
Ramuri lipsite de frunze.

Alte referate despre: testul arborelui, testul arborelui online, testul arborelui psihologie

Jocul dintr-o alta lume

Ei bine, asta chiar era ciudat... toate tezele coincid cu ale mele, iar zilele în care au fost alese sunt identice.

Alte referate despre: jocul o alta lume, iubirea e din alta lume si se iveste din senin-comentariu, iubirea e din alta lume si se iveste din senin comentariu ioan slavici

Ecaterina Teodoroiu

Pildă rară a unui cald entuziasm , unit cu cea mai strălucitore energie, aceea pe care unii au numit-o cu drept cuvânt „Eroina de la Jiu” ; şi-a dat jertfa supremă , lipsită de orice trufie , de orice deşartă ambiţie , numai din dragostea de a apăra pământul ţării noastre , contropit de duşmani.

Alte referate despre: ecaterina teodoroiu, ecaterina teodoroiu referat, referat ecaterina teodoroiu
Referate afisate : 19
Medie note: 8.33 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.