Pozitionarea obiectelor html in document

Pozitionarea obiectelor html in document

- obiect singuar (“elementele HTML”. si altele)
- grup de obiecte (incapsulate in ...
- ierarhie de obiecte ( ... reincapsulate)

In HTML un obiect este un element “block” (ca un paragraf

. . .

, un tabel . . . etc.). Unele obiecte sunt reprezentate prin eticheta insasi, exemplu fiind o imagine

Pozitionare este abilitatea de a plasa elementele HTML la o anumita locatie bine definita in document, prin coordonatele x, y si z. Asta inseamna ca se pot plasa elemente – imagini, controale, text etc. – exact unde dorim si astfel obtinandu-se efecte speciale prin definirea intr-o ordine speciala.

Pozitionarea este o extensie a CSS. Asta insemnand ca se poate specifica pozitia unui element prin alegerea atributelor CSS corespunzatoare pentru acel element. Mai mult DHTML suporta pozitionarea si animarea elementelor chiar dupa ce un document a fost incarcat.

Deoarece modelul obietului permite accesul la stiluri si la style sheets, se poate scimba ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 8kb
Downloads: 2829
Materia: Informatica

Limbaj html - Adaugarea imaginilor la o pagina Web

Daca cuvintele nu spun o poveste, este improbabil ca imaginile sa
vorbeasca de la sine, dar dupa cum gesturile si expresiile fac
diferenta dintre un maestru povestitor si un amator, tot asa si
imaginile pe care le folosim pentru a crea atmosfera unei pagini pot
fi hotarâtoare în a departaja o experienta anodina de o senzatie
antrenanta de participare deplina.

Alte referate despre: inserarea imaginilor intr-o pagina web, inserarea imaginilor intr-o pagina web imgsrs, pagina web an limbaj html

Tutorial HTML

Acest tutorial te va invata cum sa iti scrii propriile pagini web in limbaj HTML. Nu ai nevoie de vreun editor special pentru a folosi acest ghid, orice editor de text este perfect atata timp cat stii sa il folosesti. Invatand HTML vei avea mai mult control asupra aspectului paginei tale web, si vei descoperi cu usurinta cai pentru a imbunatati chiar mai mult aspectul paginei web.

Alte referate despre: tutorial html, tutorial html romana, tutorial html romana download

Web-ul

Dezvoltările sale sunt în domeniul cumpărăturilor electronice; clientul se „plimbă“ printr-un magazin virtual, îşi alege marfa pe care o doreşte şi o pune în coş, apoi poate să revină asupra alegerii sau să renunţe. Puteţi încerca acest sistem, accesând site-ul Microinformatica şi vă puteţi plimba prin magazinul virtual de cărţi al firmei. În sistemele evoluate, plata se face prin mijloace electronice de plată; aceste sisteme presupun existenţa unor măsuri speciale de identificare a cărţilor de credit, problemă care nu este rezolvată integral.

Alte referate despre: camere web, referat pagini web, pagini web

Proiect Programare

Sa se scrie un algoritm care sa verifice daca o ecuatie de gradul 2 are radacini reale si sa le afiseze daca acestea exista. De la tastatura vor fi introdusi coeficientii necunoscutei
#include
#include
#include
float a,b,c,d;
void main()
{
clrscr();
couta;
coutb;
coutc;
d=b*b-4*a*c;
if(d

Alte referate despre: limbaje de programare, limbaj de programare, evolutia limbajelor de programare

Programe utilitare

- bara de titlu unde sunt afişate denumirea programului, numele utilizatorului, şi denumirea documentului curent. La capătul din dreapta al acestei bare există butoanele pentru minimizare, restaurare precum şi cel de inchidere a programului

Alte referate despre: programe utilitare, programe utilitare referat, referat programe utilitare

HTML

Tine cont ca tag-urile trebuie inchise in aceeasi ordine in care au fost deschise. Pentru exemple concrete de utilizare a tuturor informatiilor de mai sus, apasa pe imaginea de mai jos (se deschide intr-o fereastra separata pe care o poti inchide dupa consultare):In fisierul index.html deschis in Notepad, sterge randul cu "...aici se completeaza informatia de prezentat in pagina..." si inlocuieste-l cu:

ABC SRL - Lider pe piata serviciilor

Alte referate despre: referat html, html referat, despre html

Aplicatii HTML

borderStyle seteaza alte caracteristici ale border
Optiuni: complex, normal, raised, static, sunken

Alte referate despre: aplicatii html, limbaj html si inserarea de imagini in aplicatii html, aplicatii html java script

Formatarea finala a unui document word

In plus, la orice corectura (inserare sau stergere) textul nostru identic se va deplasa si usor se vor putea face tot felul de erori.In contextul editoarelor de text, portiunea de text si/sau grafica ce se repeta identic pe fiecare pagina a documentului in partea de sus a paginii se numeste antet (Header).
In mod analog, portiunea de text si/sau grafica ce se repeta identic pe fiecare pagina a documentului in partea de jos a paginii se numeste subsol (Footer).

Alte referate despre: formatarea finala a unui document, formatarea pagini intr-un document word, formatarea unui document word

HTML

Urmarea a fost ca la prima conferinta WWW din Geneva (Elvetia) s-a constituit un grup (HTML Working Group) a carui prima misiune a fost formalizarea HTML intr-un DTD al SGML, lucru care s-a concretizat in HTML Level 2 (sau HTML 2.0; Nivelul 1, deci HTML 1.0, a fost proiectat de Tim Berners-Lee). Importanta actiunii acestui grup consta in faptul ca, odata standardizat, limbajul poate fi apoi extins intr-un mod mai controlat la alte nivele.

Alte referate despre: html, limbajul html, limbajul html referat

Crearea obiectelor in JavaScript

Aplicatii HTML - HTA - un obiect contine atat date (proproetati) cat si comportamente (metode).

Alte referate despre: crearea obiectelor 3d si 2d, crearea unui web site cu javascript, crearea lumii

Notiuni generale de desen tehnic

Desenul tehnic este reprezentarea grafica plana cu ajutorul unor reguli conventionale stabilite in scopul determinarii si reprezentarii unor obiecte, suprafete etc., a exprimarii si transmiterii conceptiilor tehnice privind structura, functionarea, estetica si realizarea acestora.(Dezvoltarea industriei, a tehnicii a condus la formarea unui limbaj unic de exprimare la nivel international, care sa realizeze legatura intre conceptie si executie - proiecte comune intertari - Soimul IAR93).In forma sa clasica, traditionala, desenul tehnic este un limbaj grafic de comunicare, care inglobeaza un ansamblu de metode pentru reprezentarea grafica plana a obiectelor, si care se bazeaza pe reguli si conventii standardizate.

Alte referate despre: desen tehnic, geometrie descriptiva si desen tehnic, referat desen tehnic

Acte ale organelor de specialitate ale administratiei publice centrale

5. In cazul in care documentele se refera la cheltuieli pentru prestari de servicii efectuate de persoane fizice impuse pe baza de norme de venit, pentru a fi inregistrate in contabilitate, acestea trebuie sa aiba la baza contracte sau conventii civile, incheiate in acest scop, si documentul prin care se face dovada platii, respectiv dispozitia de plata/incasare.6. In conformitate cu prevederile Legii nr. 82/1991, republicata, contabilitatea se tine in limba romana si in moneda nationala. Contabilitatea operatiunilor efectuate in valuta se tine atat in moneda nationala, cat si in valuta, potrivit reglementarilor elaborate in acest sens.

Alte referate despre: organe de specialitate al administratiei publice centrale, organele de specialitate ale administratiei publice centrale-referat, organe de specialitate ale administratiei publice locale

Analize si tendinte in turismul international - studiu de caz Belgia

Comunicarea sta la baza tuturor stiintelor, iar marketingul turistic fara comunicare nu ar exista, de aici si importanta construirii unui mesaj corect care sa atinga mijlocul sensibil. E nevoie de o sageata bine ascutita, plus o tinta buna, o distanta care sa permita rezultatul cel mai bun si bineinteles dexteritate. Lansarea unui mesaj/imagine de asemenea, are nevoie de un teren liber, de o strategie bine pusa la punct. Deci, intre " a comunica" si " a comunica strategic" este o diferenta.

Alte referate despre: tendinte ale turismului international, evolutii si tendinte in turismul international, management international studiu de caz

Planul de marketing

Scopul planului de marketing este de a sintetiza masurile intentionate in vederea pregatirii pietei pentru serviciile sau produsele companiei.
Planul de marketing reprezinta un document scris in care sunt prezentate directia pe care o va urma compania, activitatile concrete care vor da directia aleasa, precum si argumentele pe baza carora s-a optat pentru aceasta directie.Planul cu pas pe calea succesului afacerii voastre. El constituie mijlocul de implementare a strategiei de marketing alese. El trebuie sa se bazeze pe intelegerea clara a obiectelor de marketing ale firmei, a ceea ce se doreste a fi realizat de afacerea respectiva in viitor.Un astfel de plan de marketing este uneori folosit ca un document separat.Este ghidul pas va ajuta sa identificati actiunile specifice activitatii de marketing, sa le organizati si sa le coordonati.

Alte referate despre: planul de marketing, planul de marketing al firmei, planul de marketing al unei firme

Psihologie - sinteze pentru Bac

-PROPIOCEPTIVE(senzatii care ne furnizeaza informatii despre propiul corp):-de echilibru(corpul sta), chinestezice(corpul se misca)

Alte referate despre: psihologie sinteze pentru bac, psihologie - sinteze pentru bac, bac psihologie sinteze

Politica de securitate nationala a Romaniei

Securitatea naţională este un proces socio-politic complex întreţinut prin demersuri de natură politică, economică, socială, informaţională, juridică, ecologică, socială, militară, care are drept finalitate starea de securitate fundamentată pe ordinea de drept. Aceasta defineşte lipsa primejdiilor pentru naţiune, comunităţi sociale, statul naţional şi cetăţenii acestuia, fiind exprimată prin următorii indicatori: dezvoltare economică durabilă şi prosperitate pentru cetăţeni; prevenirea şi contracararea agresiunilor socio-politice; exercitarea neîngrădită a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti; legalitate, echilibru şi stabilitate socio-politică; libertate de decizie şi de acţiune a statului naţional.

Alte referate despre: politica de securitate nationala a romaniei, referat politica de securitate nationala a romaniei, politica de securitate nationala a romaniei referat

Gandirea - lectie

Judecata este o structura informationala mai complexa, care reflecta obiectul in relatia cu alte obiecte.
Rationamentul este o operatie a gandirii si o structura discursiva erarhizata, in care se porneste de la anumite date si se obtin altele noi.
Gandirea ca sistem de operatii

Alte referate despre: gandirea lectie, gandirea lectie psihologie, gandirea lectie de psihologie
Referate afisate : 18
Medie note: 8.59 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.