Proiect access baza de date

Proiect access - baza de date

Definirea problemei: Sa se creeze o baza de date care sa monotorizeze informatiile dintr-o institutie.
1.Analiza structurala
1.1 Identificarea entitatilor


S-au creat cinci entitati: - Clienti


- Comenzi


- Continut comanda
- Interfata
- Produse

Nivel: Liceu
Dimensiune: 98kb
Downloads: 72
Materia: Informatica

Baza de date Microsoft Acces

Utilitarele de asistenţă din aplicaţia access asigură un proces simplu, pas cu pas, de configurare a tabelelor, formularelor, paginilor de acces la date, rapoartelor şi interogărilor.

Alte referate despre: baza de date microsoft acces, baza de date microsoft access, baza de date microsoft acces frezerie

Access

Crearea unei baze de date microsoft access furnizează trei metode pentru a crea o bază de date access(bază de date microsoft access: O colecţie de date şi obiecte (cum ar fi tabele, interogări sau formulare) care sunt corelate cu un anumit subiect sau scop. Motorul bază de date Microsoft Jet gestionează datele.)

Alte referate despre: baze de date access, microsoft access, microsoft access referat

Baza de date

Utilizatori din diverse domenii de activitate au resimtit nevoia sa mentina o evidenta a informatiei.Bazele de Date ofera acest mecanism organizat de stocare, manipulare si extragere a informatiei.Acest lucru se realizeaza cu ajutorul tabelelor. Ca si in cazul tabelelor din Excel, tabelele Bazelor de date constau din linii si coloane. Fiecare coloana contine un atribut diferit, iar fiecarei linii ii corespunde o inregistrare.

Alte referate despre: baza de date, baza de date access, baza de date acces

Microsoft Access - Primii pasi in crearea unei baze de date

In jumatatea inferioara a casetei de dialog, vezi panoul Field Properties pentru tipul de camp pe care l-ai selectat. Poti face orice modificari doresti (vezi sectiunea Tipuri de date si formate).Daca ai mai multe campuri de introdus, repeta pasii anteriori.Executa clic pe butonul CLOSE (X) al ferestrei Table Design.Cand esti Intrebat daca vrei sa salvezi modificarile operate In tabel, executa clic pe Yes. Apare caseta de dialog Save As.

Alte referate despre: referat despre crearea unei baze de date in microsoft access, crearea unei baze de date access, crearea unei baze de date in access

Baza de date pentru gestionarea clientilor

Datorită globalizării şi creşterii continue a concurenţei, tot mai multe firme pun o valoare din ce în ce mai mare pe clienţi , nu pe produse sau productivitate.
Putem afirma că valoarea unei companii consistă în clienţii pe care ii gestionează.
O bază de date este cu atât mai importantă cu cât poate contribui la recunoaşterea şi abordarea individuală a clienţilor.
Deşi modul de interacţiune cu clienţii diferă atât în funcţie de tipul de activitate cât şi de politica proprie a companiei, inţelegerea valorilor şi comportamentului unui client este un element esenţial pentru succesul oricărui tip de firmă.

Alte referate despre: baza de date pentru gestionarea clientilor unei societati comerciale, baza de date pentru gestionarea clientilor, baza de date pentru gestionarea activitatii unei agentii de turism

Limbaje de programare si Baze de date

În cadrul laboratoarelor se vor aplica cunostintele dobândite la curs. Lucrările de laborator se vor axa îndeosebi pe utilizarea mediului Visual Basic si a SGBD access . Disciplina Limbaje de programare si Baze de date se încheie cu examen oral. Proba de examen presupune verificarea pe calculator a cunostintelor dobândite.

Alte referate despre: limbaje de programare si baze de date, referate limbaje de programare si baze de date, limbaje de programare si baze de date in visual fox pro

Baze de date in Visual FoxPro

Pentru manipularea simultana a mai multor tabele de date,
FoxPro foloseste zone speciale de memorie numite "zone de lucru", in
care depune informatiile necesare efectuarii operatiilor cu tabelele de
date respective.Pentru identificarea unei zone de lucru se folosesc alias-uri(literele A, B, C ... sau cifrele 1, 2, 3, ... ) care permit identificarea tabelelor de date si altfel decat prin numele lor. In afara de aceste alias-uri utilizatorul poate defini si propriile sale alias-uri.

Alte referate despre: baze de date in visual foxpro, baze de date in visual foxpro2009, baze de date in visual fox pro

Proiect baze de date

TJucator(codJucator char(10) primary key,numeJucator varchar(50) not null,varstaJucator decimal(3) not null,nrTricou decimal(3) not null,codEchipa char(10)not null foreign key references TEchipa(codEchipa)
create table TAntrenor,codAntrenor char(10) primary key,
numeAntrenor varchar(50) not null,varstaAntrenor decimal(3) not null,
codEchipa char(10) not null foreign key references TEchipa(codEchipa).

Alte referate despre: baze de date, baze de date referat, referat baze de date

Baze de date SQL

Conectarea la o alta baza de date, decat cea deschisa initial, in timpul unei sesiuni de lucru SQL*Plus:
CONNECT [nume_utilizator[/parola]][@nume_baza_de_date]
Conexiunea ramane valida pana cand apare una din urmatoarele situatii:
•se paraseste SQL*Plus;
•se da comanda de deconectare DISCONNECT (comanda nu inchide sesiunea de lucru SQL*Plus);
•se face conectarea la o alta baza de date.

Alte referate despre: proiect baze de date sql, baze de date sql, baze de date sql referat

Baza de date in Microsoft Acces

În Britannica Concise Encyclopedia baza de date este definită astfel:
Prin bază de date se înţelege o colecţie de date sau informaţii care sunt organizate astfel ca ele să fie căutate şi regăsite rapid, de obicei, de către un calculator .

Alte referate despre: baza de date in microsoft acces, baza de date in microsoft access, o baza de date in microsoft access

Baze de date - prezentare PowerPoint

Baze de date - prezentare PowerPoint
Fişierul - o colecţie de informaţii corelate (date de prelucrat, programe, comenzi, …), omogenă din punct de vedere al naturii datelor şi cerinţelor de prelucrare şi memorată pe un suport de stocare.
Baza de date - un ansamblu de date structurate, accesibile unei comunităţi de utilizatori. Conceptul de bază de date - Apărut în 1969
Ideea: existenţa unui fişier de descriere globală a datelor, prin care se asigură independenţa programelor faţă de date. Accesul utilizatorilor la baza de date se realizează prin acest fişier, care conţine colecţiile de date şi legăturile dintre acestea. Bază de date – una sau mai multe colecţii de date, aflate în interdependenţă, împreună cu descrierea datelor şi a relaţiilor dintre ele. O bază de date este creată pentru un anumit scop.

Alte referate despre: baze de date microsof powerpointer, proiect baze de date, baze de date acces

Foreclosure

(b) non-discrimination laws may have a perverse e ect of restoring the
monopoly power (when an upstream bottleneck practices foreclo-
sure by discrimination among competitors, o ering to all com-
petitors the same commercial conditions forces bottleneck to sell
further units at the same high price, that helps it to commit),

Alte referate despre: foreclosure, foreclosure referat

Circulatia juridica a terenurilor pe baza legii 247/2005 care a abrogat legea 54/1998

După aderarea României la Uniunea Europeană, cetăţenii străini şi apatrizii domiciliaţi pe teritoriul statelor membre vor putea dobândi proprietatea asupra terenurilor, modalitatea de dobândire fiind reglementată prin lege organică.

Alte referate despre: circulatia juridica a terenurilor legea 247 2005, referat circulatia juridica a terenurilor potrivit legi 247 2005, circulatia juridica a terenurilor 247 2005

Introducere in genetica - Legitatile de baza

Cromozomi umani
In unele cazuri, mostenirea unei alele dominante si a unei recesive duce la formarea unei alele cu caracteristici intermediare. De exemplu planta Ora Patru, are flori rosii albe sau roz. Plantele cu flori rosii au doua copii ale alelei R si sunt homozigote RR. Plantele cu flori albe au doua copii ale alelei r si sunt homozigote rr. Plantele cu o copie din fiecare alela sunt roz si heterozigote Rr. Actiunea genelor este a unei gene care controleaza o trasatura. Deseori o gena controleaza mai multe trasaturi, sau o trasatura depinde de mai multe gene.

Alte referate despre: introducere in genetica, legitatile pe baza ereditatii, introducere in genetica psihopatologiei

Alimentatia si baza furajera

Dupa Popov, în organismele animale se gasesc în proportie mai mare C, N, H si saruri minerale, iar în plante mai mult oxigen. Fata de cele aratate, compozitia chimica difera la animale în functie de specie, rasa, vârsta, stadiul îngrasarii, iar la plante în functie de specie, soi (hibrid), stadiul de dezvoltare, conditiile pedoclimatice, agrotehnica aplicata.

Alte referate despre: alimentatia si baza furajera, baza furajera, subsistemul de baza furajera

Evaluarea performantelor intreprinderii pe baza activelor

Evident, rezultatul metodei incadrate in aceasta abordare nu trebuie sa fie singurul rezultat atunci cand evaluam intreprinderi operationale si care vor functiona pe o perioada previzibila in viitor. Daca intreprinderea evaluata detine proprietati si incaseaza venituri din aceste proprietati, pentru fiecare din aceste active trebuie determinata valoarea lor de piata. Daca trebuie evaluate actiunile, fie cotate sau necotate, ale unei intreprinderi detinatoare, pot fi relevante lichiditatea actiunilor si marimea participatiei, si deci se pot obtine valori diferite de cursul actiunii la bursa. In cadrul abordarii pe baza de active se disting doua metode de baza: activul net corectat si activul net de lichidare.

Alte referate despre: evaluarea performantelor intreprinderii pe baza activelor, evaluarea rezultatelor intreprinderii pe baza ratelor financiare, evaluarea performantelor intreprinderii

O scrisoare pierduta - date

intriga: Corespunde actului I,cand Trahanache afla de scrisoare,dar nu crede nimic,ci incearca doar sa-l prinda pe Catavencu cu altceva, pentru a contracta santajul.Tipatescu ii porunceste lui Ghita Pristanda,politistul orasului,arestarea lui Catavencu,iar pe Zoe
o inspaimanta ideea unui sacndal,in centrul caruia se va afla.

Alte referate despre: o scrisoare pierduta date, o scrisoare pierduta date despre opera, o scrisoare pierduta date despre autor si opera
Referate afisate : 18
Medie note: 8.17 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.