Referat ce este internetul

Ce este internetul

"Ce este internetul"Daca secolul XX se spune pe drept cuvint ca a apartinut tehnologizarii culminind in ultimii ani cu informatizare si dezvoltarea ciberneticii prin produsele finite calculatoarele, secolul viitor se spune ca va fi al comunicatiilor. "Ce este internetul"

Nivel: Liceu
Dimensiune: 18kb
Downloads: 14
Materia: Diverse

Dictionar internet - roman

"Dictionar internet - roman"
above- Deasupra; Accented and followed hyperlink - Accent şi hiperlegătura urmate ; Accept All - Acceptarea tuturor; Accept label - Acceptarea etichetei; Accept labels in formulas - Acceptarea de etichete în formule; Accept or reject changes - Acceptarea sau respingerea modificărilor ; Accounting - Contabilitate; Action buttons - Butoane de acţiune; Action Items - Articole de acţiune; action settings - setările active
"Dictionar internet - roman"

Alte referate despre: dictionar internet, dictionar de internet, dictionar termeni retea internet

Spam -Antispam

Spam -Antispam.Mai devreme sau mai târziu toată lumea care foloseşte e-mail(electronic mail) va primi e-mailuri nesolicitate,acest tip de e-mail fiind denumite UCE sau spam. Spam umple Internetul de copii ale aceluiaşi mesaj şi forţează oamenii să-l primească.Cel mai mult spam este de tip comercial reclame la produse dubioase,păcăleli de tipul câştig inexistent la loto,servicii semi ilegale,strângeri de bani pentru o cauză etc.Spam -Antispam

Alte referate despre: spam antispam, spam, referat spam

Filosofia Internetului

Va aduce şi provocări serioase: cei săraci s-ar putea să devină mai săraci şi mai bolnavi, infractori şi companii de asigurări şi funcţionari ne pot invada conturile din bănci, dosarele medicale şi corespondenţa personală.(...) Majoritatea lumii nici nu îşi dă seama că un val uriaş se îndreaptă spre ea.

Alte referate despre: filosofia internetului, internetul o filosofie, internetul ca filosofie a comunicatiilor

Directii in dezvoltarea de software pe plan mondial

In general, componentele considerate blocuri de constructie prefabricate si testate, produse si comercializate de cateva firme specializate, cu respectarea normelor si standardelor recunoscute (ISO,DIN), sunt asamblate de alte firme in produse finite(aparatura electrocasnica, audio-video, calculatoare, automobile, etc) care ajung pe piata la consumator.

Alte referate despre: directii in dezvoltare de software pe plan mondial, directii in dezvoltarea de software pe plan mondial, directii de cautare in dezvoltarea de software pe plan mondial

Internet

Multe sisteme de acest gen, “bulletin board systems” sunt gratuite. Deoarece Internetul s fost construit din banii publici si primii lui utilizatori au fost universitatile si cercetatorii, informatiile de pe Internet sunt gratuite.
Pe langa e-mail, Usenet si Web, cele mai usuale servicii sunt Telnet si FTP; fiecare dintre acestea are o functie diferita si necesita cate un software diferit. Cu cat sistemele comerciale sunt mai mari, cu atat este mai usor pentru utilizatori, pentru ca acestora le este furnizat un set complet de software sau de facilitati.

Alte referate despre: internetul, istoria internetului, ce este internetul

Servicii de internet

In perioada anilor 60 Departamentul de Aparare a Statelor Unite avea nevoie de o retea de comunicare in cazul unui atac nuclear. RAND o corporatie militara a propus centralizarea comunicatiilor intr-o retea. Aceasta retea continea noduri capabile sa transmita si sa primeasca mesaje. Fiecare nod isi avea propria adresa astfel incit mesajul putea fi transmis unui anumit nod. Departamentul apararii pentru proiecte avansate (The Defense Department's Advanced Research Projects Agency ) cunoscut sub numele de ARPA sau DARPA a decis sa extinda aceasta retea. In 1969 primul "Interface Message Processor", predecesorul router-ului de azi a fost instalat la UCLA (University of California in Los Angeles) incit ARPANET-ul a inceput sa se extinda.

Alte referate despre: servicii de internet, principalele servicii de internet, servici de internet

Ce este internetul

Internetul ,istorie si cum functioneaza.
Numit si reteua retelelor,Internetul isi are originea in ARPANET si in NSFNET.Internetul este mai mult decit o suma de conecsiuni, desigur nimeni nu a prevazut cum aceasta trecere de la o retea militara la una publica si comerciala ne va afecta felul in care gindim despre informatie si comunicara.
    •Care este originea Internetului si a World Wide Web ?
    •Cum functioneaza?
    •Cum ma pot conecta la Internet?
 
O scurta istorie...
In perioada anilor 60 Departamentul de Aparare a Statelor Unite avea nevoie de o retea de comunicare in cazul unui atac nuclear. RAND o corporatie militara a propus centralizarea comunicatiilor intr-o retea.Aceasta retea continea noduri capabile sa transmita si sa primeasca mesaje.Fiecare nod isi avea propria adresa astfel incit mesajul putea transmis un anumit nod. Departamentul apararii pentru proiecte avansate (The Defense Department's Advanced Research Projects Agency ) cunoscut ...

Alte referate despre: ce este internetul referat, ce este internetul definitie, referat ce este internetul

Ce este internetul?

Intr-o definitie foarte succinta am considera Internetul ca fiind o retea in continua crestere de retele de calculatoare (retele locale - LAN - Local Area Network si retele pe arii extinse WAN - Wide Area Network).

Alte referate despre: ce este internetul pentru mine, ce este internet, c este internetul

Tigrii Est Asiatici

Tigrii Est Asiatici
La inceputul anilor 1960, unele dintre aceste ţări erau la un stadiu de dezvoltare economică similar ţărilor Africane, care, în mare parte, au rămas la acelaşi nivel. Tigrii asiatici au beneficiat însa din plin de o populaţie în general mai bine educată, acces mai uşor la pieţele internaţionale (acces la coastă şi râuri navigabile) precum şi investiţii străine care au ajutat la declanşarea creşterii economice.
În timp, termenul de tigru a început să fie aplicat oricărei ţări cu o creştere economică spectaculoasă datorată unei strategii de comerţ axată pe exporturi. În Asia de Sud Est, Indonezia, Filipine, Tailanda şi Malayesia sunt cunoscute ca tigrii. În Europa, Irlanda este cunoscută ca Tigrul Celtic iar Estonia ca Tigrul Baltic, în timp ce Chile este cunoscut ca Tigrul Latino-american.

Alte referate despre: tigrii est asiatici, referat despre tigri est asiatici, padurile est-asiatice

Internet

Anul 1982 marcheaza reunirea principalelor retele : ARAPnet , MILnet ,NSNET , BITNET(Because It’s Time NETwork-aparuta in mediul universitar), USENET( aparuta tot in mediul universitar , dar care ofera si o serie de servicii comerciale ) si altor retele luand nastere Internet , sub denumirea Internetwork Sistem (sistem interconectat de retele).Evolutia Internet este marcata in continuare de adaugarea de noi servicii : serviciul de informare GOPHER , serviciul de transfer de fisier FTP , serviciul World Wide Web etc.

Alte referate despre: internetul referat, internet, avantajele si dezavantajele internetului

Reforma in tarile Europei centrale si de Est

Reforma in tarile Europei centrale si de Est
Cât priveşte armonizarea legislativă cu dreptul comunitar, ea nu a fost la început o prioritate a procesului de reformă, dar ea va fi cu siguranţă o provocare la adresa organelor legiuitoare din ţările central şi est europene.

Alte referate despre: cultura in tarile europei centrale si de est, tarile europei centrale si de est, economia tarilor europei centrale si de est

Management rural

Pentru ambele figuri (hărţi) s-au luat în considerare 1315 regiuni de nivel NUTS 3 sau echivalente.
În România, nivelul mediu al densităţii populaţiei este de 94,7 locuitori pe Kmp. Pentru a vedea care este densitatea în spaţiul rural trebuie să ne raportăm la teritoriul rural din suprafaţa totală a ţării noastre. Conform legii 2/1968 privind organizarea administrativ – teritorială, spaţiul rural din România este format în prezent din suprafaţa administrativă a celor 2685 de comune existente pe teritoriul ţării,care reunesc mai multe sate, existând în total 12751 de sate în spaţiul rural. Trebuie menţionat că pe teritoriul administrativ al unor oraşe şi municipii - care, conform legii de organizare administrativă a teritoriului ţării, alcătuiesc mediul urban - se afla încă 341 de localităţi care au caracteristici rurale, numite chiar sate, dar ele intră numai din punct de vedere administrativ, ...

Alte referate despre: management rural, managementul rural, management rural referate

Internet (Internetwork Sistem)

*Ce este internetul ?
-Multe persoane cred ca Internetul este un loc unde se discuta numai
despre informatica , unde se intalnesc numai psionatii de calculatoare
si ca informatiile la care au acces sunt sub forma unor
abrevieri_criptice pe care numai specialistii le pot intelege Aceasta
impresie este total gresita.

Alte referate despre: cuvantul internet provine de la cuvantul internetwork, servicii internet, istoria internetului referat

Internetul

Anut 1977 a marcat adaugarea la retea E-mail, iar putin mai tarziu in 1979, s-a adaugat USENET o retea virtuala de stiri, servicii ce au largit considerabil aria de utilizare si au oferit o noua orientare in evolutia retelei. La inceputul anilor '80 datorita traficului extrem de ridicat de informatii si din ratiuni de securitate a datelor cu caracter militar ARPAnet se divide in doua sedimente:

Alte referate despre: referat despre internet, referat internet, servicii oferite de internet

Iubirea este o sursa de elevatie in universul marilor spirite

Aceasta este viata .ma doare tot ce iubesc acum , pentru ca presimt ca orice este frumos are sfirsitul sau , dar poate numai asa putem sa realizam care este adevarata iubire? bucurate de acest dar vremelnic striga o voce in mine ! caci nu exista decit daruri vremelnice .

Alte referate despre: iubirea este o sursa de elevatie in universul marilor spirite, eseu iubirea este o sursa de elevatie n universul marilor spirit, iubirea este o sursa de elevatie in universul marilor spirit

The internet

• Reduce costs. Another spectacular aspect offered by the Internet: cut costs, particularly costs for the communication and those handling information and data.

Alte referate despre: pour ou contre l internet, comunicarea pe internet, definitia internetului
Referate afisate : 17
Medie note: 8.33 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.