Referat despre crearea unei baze de date in microsoft access

Microsoft Access - Primii pasi in crearea unei baze de date

Deschide lista derulanta si selecteaza un tip de camp (vezi sectiunea Tipuri de date si formate).Numele campurilor din Access pot avea o lungime de cel mult 64 de caractere si pot contine spatii precum si alte caractere, cu exceptia punctului (.), a semnului de exclamatie (!), a accentului grav (`) sau a parantezelor drepte.Evita simbolurile $, % sau # In numele de campuri, pentru ca unele dintre acestea au anumite semnificatii In programul Access.

In jumatatea inferioara a casetei de dialog, vezi panoul Field Properties pentru tipul de camp pe care l-ai selectat. Poti face orice modificari doresti (vezi sectiunea Tipuri de date si formate).Daca ai mai multe campuri de introdus, repeta pasii anteriori.Executa clic pe butonul CLOSE (X) al ferestrei Table Design.Cand esti Intrebat daca vrei sa salvezi modificarile operate In tabel, executa clic pe Yes. Apare caseta de dialog Save As.

Nivel: Liceu
Dimensiune: 154kb
Downloads: 3
Materia: Informatica

Microsoft Word

Pentru a cauta un anumit text, selectam un bloc de text, doar daca
este cazul si vom efectua urmatorii pasi:

Alte referate despre: microsoft word referat, referat microsoft word, microsoft word

Microsoft Windows

In anul 1981, IBM a lansat Personal Computer (PC), un standard care urma sa fie copiat de toti producatorii de calculatoare. IBM a contactat Microsoft pentru sistemul de operare pe care urma sa il ruleze PC-ul. Acesta a fost MS-DOS (Microsoft Disk Operating System). PC-ul a fost un succes, dar era foarte greu de folosit.

Alte referate despre: microsoft windows wikipedia, microsoft windows, microsoft windows media 9 series player

Bill Gates-The wizzard of Microsoft

Computer Center Corporation dă faliment în 1970. Grupul programatorilor de la Lakeside este nevoit să-şi caute un nou loc unde să-şi poată dedica timpul computerelor. Găseşte câteva calculatoare în campusul universităţii din Washington, unde lucra tatăl lui Allen. Un an mai târziu, tinerii sunt cooptaţi de Information Sciences Inc., care le dă din nou pe mână, non-stop, computere.

Alte referate despre: bill gates fondator microsoft, bill gates and microsoft referat, bill gates microsoft rezumat

Birotica profesionala

Obiectul acestui studiu îl constituie procesorul de texte incorporat în pachetul MS Office – Microsoft Word.Toate aceste aplicaţii au posibilitatea, ca oricare aplicaţie Windows, de a ,,comunica’’ între ele (OLE).I..2>. Ce se poate realiza folosind Microsoft Word…
Word permite realizarea quasiautomată - prin folosirea ,,vrăjitorilor’’ – a unei largi game de documente cum ar fi
scrisori
plicuri
curriculum vitae
fax-uri diverse , etc.

Alte referate despre: birotica profesionala, concluzii referat birotica profesionala, birotica profesionala aplicatii

Baza de date Microsoft Acces

La începutul anilor 80 s-a produs o trecere în masă la elaborarea şi utilizarea sistemelor de gestiune a bazelor de date de tip relaţional.Acest fenomen se explică prin atingerea unor limite tehnice şi prin flexibilitatea redusă a sistemelor de gestiune a bazelor de date cu structuri arborescente şi reţea care se foloseau pînă atunci .

Alte referate despre: baze de date microsoft acces, baza de date microsoft acces, baza de date microsoft acces frezerie

Access

Crearea unei baze de date microsoft access furnizează trei metode pentru a crea o bază de date access(bază de date microsoft access: O colecţie de date şi obiecte (cum ar fi tabele, interogări sau formulare) care sunt corelate cu un anumit subiect sau scop. Motorul bază de date Microsoft Jet gestionează datele.)

Alte referate despre: baze de date access, microsoft access, microsoft access referat

Baza de date in Microsoft Acces

În Britannica Concise Encyclopedia baza de date este definită astfel:
Prin bază de date se înţelege o colecţie de date sau informaţii care sunt organizate astfel ca ele să fie căutate şi regăsite rapid, de obicei, de către un calculator .

Alte referate despre: baza de date in microsoft acces, baze de date in microsoft acces, bazele de date in microsoft acces

Programele de aplicatie Microsoft Office

b.Spatiul de lucru
Inainte de a incepe lucrul cu documente Word este bine sa va familiarizati cu spatiul de lucru.Butoanele de pe bara de nume, din partea dreapta-sus, va ajuta sa:
- minimizati fereastra (sa o coborati pe Taskbar) apasand pe butonul Minimize ;
- restabiliti dimensiunea si pozitia anterioara ferestrei apasand butonul Maximize ;
- inchideti fereastra apasand butonul Close .

Alte referate despre: programele din pachetul microsoft office, aplicatia microsoft office word 2007, aplicatia microsoft office

Comparatie intre sistemele de gestiune ale bazelor de date Oracle si Microsoft SQL Server

La capitolul pret raportat la performanta, Oracle reuseste in anumite privinte sa depaseasca SQL Server, dupa un studiu facut tot de TPC, insa acesta e practic al 11-lea care urmeaza dupa alte 10 in care SQL Server a castigat.SQL Server si de asemenea Oracle ofera suport inclusiv pentru sisteme evoluate de pana la 64-bit cu mai mult de 8TB memorie. Cea mai mare cantitate de date detinuta de o companie pe SQL Server a reusit sa ajunga la 100TB.

Alte referate despre: sisteme de gestiune a bazelor de date, sisteme de gestiune a bazelor de date referat, referat sisteme de gestiune a bazelor de date

Bazele informaticii

Mediul de memorare serveste ca suport pentru stocarea informatiilor;
Din punct de vedere al utilizatorilor, memoria este structurata in:
memoria destinata programelor de serviciu,inaccesibila utilizatorilor
memoria destinata datelor si programelor.Sistemul de operare rezerva zone de lucru pentru rezultatele intermediare obtinute in urma prelucrarii si pentru fisierele utilizate de programe.

Alte referate despre: bazele informaticii, bazele informatici, bazele informaticii referat

Proiect baze de date

Se doreste contruirea unei baze de date care sa tina evidenta unei competitii fotbalistice. Baza de date va trebui sa inregistreze echipele castigatoare fiecarei editii, numele antrenorilor, numele jucatorilor, orasul din care provine echipa.

Alte referate despre: baze de date, baze de date referat, baza de date

Microsoft project - management office

Aceste clase diferite de utilizatori pot avea diferite niveluri de acces la proiecte, opinii si alte date, obiecte personalizate, cum ar fi calendare, vederi, tabele, filtre, iar campurile sunt stocate intr-o intreprindere globala, care este impartasita de catre toti utilizatorii.Microsoft Project a fost a treia aplicatie Windows - aplicatie de baza si in termen de cativa ani de la introducerea sa a devenit dominant PC bazat pe software de management de proiect.

Alte referate despre: microsoft project, microsoft project primavera, project management

Baze de date SQL

Deosebiri esentiale intre comenzile SQL si comenzile SQL*Plus.
Marcam dintre aceste deosebiri cateva, care sunt semnificative. Comenzile SQL*Plus:
•nu cer caracter de terminare;
•cer un caracter de continuare daca comanda este mai mare decat o linie;
•nu sunt depuse in buffer-ul SQL;
•nu permit manipularea datelor din baza de date;
•cuvintele cheie pot fi prescurtate.

Alte referate despre: proiect baze de date sql, baze de date sql, baze de date sql referat

Structuri dinamice de date

Timpul T(n) de rulare al unui program, poate fi apreciat printr-o functie O(f(n)), daca exista constantele pozitive c si n0, astfel incit T(n)=n0. Functia O(f(n)) reprezinta aproximarea limitei superioare a lui T(n) si se spune ca T(n) este O(f(n)), iar f(n) se numeste limita superioara a ratei de crestere a lui T(n).

Alte referate despre: structuri dinamice de date, structurilor dinamice de date, structuri dinamice de date in c

Baze de date avansate

Următoarele faze descriu percepţia tipică a procesului de dezvoltare a sistemului:Definirea problemei: recunoaşterea faptului că este nevoie de un sistem nou, identificarea scopurilor şi a obiectivelor, redactarea (întocmirea) costurilor şi a restricţiilor de livrare.

Alte referate despre: baze de date avansate, proiect baze de date avansate, subiecte examen baze de date avansate

Reciclarea desurilor pe baza de hartie

E necesar sa schimbam mentalitatea actuala conform careia rezolvarea problemelor deseurilor si, implicit, reciclarea lor sunt doar responsabilitatea autoritatilor si, eventual, a organizatiilor neguvernamentale de mediu. Cu totii suntem responsabili de ceea ce se intampla in jurul nostru si fiecare dintre noi poate contribui la protejarea si conservarea mediului inconjurator.Ca si cu oricare alt produs de mare cautare, procesul de productie a acesteia foloseste cantitati importante de resurse si cauzeaza poluarea mediului. De aceea trebuie apreciat daca valorificarea deseului conduce la o poluare a mediului mai mica decat indepartarea lui.

Alte referate despre: tratare reciclare desuri de hartie, reciclarea desurilor, referat reciclarea desurilor

Circulatia juridica a terenurilor pe baza legii 247/2005 care a abrogat legea 54/1998

După aderarea României la Uniunea Europeană, cetăţenii străini şi apatrizii domiciliaţi pe teritoriul statelor membre vor putea dobândi proprietatea asupra terenurilor, modalitatea de dobândire fiind reglementată prin lege organică.

Alte referate despre: circulatia juridica a terenurilor legea 247 2005, referat circulatia juridica a terenurilor potrivit legi 247 2005, legea 247 titlul x circulatia juridica a terenurilor
Referate afisate : 18
Medie note: 8.34 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.