Referat ford mustang gtr

powerpoint - ford mustang gtr

Rigidizata suplimentar, aceasta a a fost alungita cu 152 mm, pentru a putea crea un veritabil model sportive, ce pastreaza trasaturile prototipului prezentat in 2003, dar shi cele ale modelului Mustang 2005, de serie, disponibil incepand cu finele anului. De altfel GT-R utilizeaza 85 % din componentele mecanice ale versiunii stradale. Fibra de carbon este folosita din abundenta, atat in capota motorului cat si la interior.

Asemenea monoposturilor de formula 1, majoritatea instrumentelor de bord sunt regrupate in jurul volanului. Exceptie face acum cutia de viteze care desi este secventiala, cu 6 rapoarte, pastreaza traditionalul levier. Sub capota GT-R utilizeaza noul V8 de 5.0 l “Cammer”, al celor de la ford un propulsor capabil de 440 cp. Pentru cei mai pretentiosi , insa , marca din Detroid poate echipa modelul shi cu o versiune motor de 500 cp, gratie careia Ford si-a trecut in cont ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 234kb
Downloads: 5239
Materia: Informatica

PowerPoint - Lancer

2.Aflati multimile A,B pentru care se verifica relatiile:
A={xx EUR N*, 101> x, x se divide cu 10}
B={xx EUR N, 54

Alte referate despre: powerpoint, prezentare powerpoint, referat powerpoint

Microsoft Powerpoint

Stergerea diapozitivelor
Se realizeaza facand pasii urmatori:
a)-apasati butonul OUTLINE VIEW(vederea de asamblu)din clotul din stanga jos al ferestrei sau selectati optiunea OUTLINE din meniul VIEW.
b)-executati click pe pictograma pentru diapozitiv,plasata in stanga continutului diapozitivului,pentru selectie;pentru a selecta mai multe diapozitive,se face click pe pictograma primului diapozitiv.
c)-apasati tasta DELETE si diapozitivele selectate vor fi sterse;cu combinatia de taste CTRL+HOME va plasati la inceputul prezentarii
d)-salvati modificariile cu butonul SAVE.

Alte referate despre: microsoft powerpoint referat, referat microsoft powerpoint, microsoft powerpoint

Power Point - pregatire prezentarii

Pentru a realiza diferite operatii cu diapozitivele unei prezentari, se recomanda utilizarea vizualizarii Slide Sorter View (Sortare diapozitive).Copierea si mutarea diapozitivelor in diferite parti ale prezentarii sau chiar in prezentari diferite este posibila datorita existentei Clipboard-ului.

Alte referate despre: pregatirea pentru viata de familie, pregatirea marfurilor pentru vanzare, pregatirea pieselor pentru asamblare

Alcaloizi din frunzele de coca - prezentare power-point

Plantele producătoare de alcaloizi sunt foarte răspândite, numai 2% din ele au fost cercetate în ceea ce priveşte conţinutul în alcaloizi. Un număr mare de alcaloizi cu structură asemănătoare este cuprins şi în frunzele de coca. În plante alcaloizii se găsesc ca săruri ale acizilor vegetali obişnuiţi cum sunt acidul citric, malic, tartric şi oxalic.

Planta mărunţită se tratează cu o bază spre a pune în libertate alcaloidul din sărurile sale. Apoi, soluţia se extrage cu un dizolvant.
Cocaina este un anestezic întrebuinţat înainte în medicină. Acum 2 secole, se lăsa înţeles faptul că planta de coca putea vindeca orice, inclusiv sifilisul, iar cocaina putea trata dependenţii de morfină şi alcool ...

Alte referate despre: alcaloizi din frunzele de coca - prezentare power-point, referat chimie alcaloizi din frunze de coca, frunze de coca

The Ford Motor Company

The Ford oval trademark was first introduced in 1907. The 1928 Model A was the first vehicle to sport an early version of the Ford script in the oval badge. The dark blue background of the oval is known to designers as Pantone 294C, the same color used in Finland's flag.

Alte referate despre: ford motor company referat, ford motor company, ford motor company history

Abraham Lincoln - Crima de la teatrul Ford

Si iata cum, la 9 mai, tara indurerata, care numai cu cinci zile in urma isi condusese presedintele pe ultimul drum, astepta raspunsul la intrebarea: Cine dirijase mana asasinului John Wilkes Booth, cine se afla in spatele acestui dandy plin de sange, agent al spionajului sudist?

Alte referate despre: abraham lincoln, abraham lincoln referat, referat abraham lincoln

Istoria automobilului

Primul automobil al firmei Rolls Royce - a aparut in anul 1903. In anul 1908, apare in Europa automobilul Ford T, primul automobil produs in milioane de exemplare. El era atat de imbunatatit, incat a rezistat 19 ani, iar un adevarat avantaj reprezinta greutatea sa foarte mica, de numai 600 Kg. De-a lungul timpului, Fordul T s-a perfectionat, aparand in mai multe variante: Ford 1920, Ford Tourer 1927.

Alte referate despre: istoria automobilului, istoria automobilelor, istoria automobilului referat

Dublin si Belfast

Although evidence suggests that the site was occupied during the Stone and Bronze ages, Belfast’s founding dates from 1177, when a Norman fortress castle was constructed in the area. In the late 1600s a sizeable group of Huguenots—French Protestants fleeing religious persecution—arrived and established the linen industry that would prove to be widely influential in Northern Ireland. The Huguenots were soon joined by Scottish and English settlers, and the area became a center for Irish Protestantism. The modern city, unquestionably a product of the Industrial Revolution, became the capital of Northern Ireland in 1920 ved.

Alte referate despre: dublin si belfast, dublin belfast, dublin

Piata auto din Romania - cercetare de marketing

Referat despre Pieta auto din Romania - cercetare de marketing
Atat pe plan mondial, cat si in Romania piata constructiei de automobile este apreciata ca avand un dinamism uimitor. Romania a fost una dintre primele zece tari din lume care a introdus automobilul in circulatie, de la inceputurile constructiei acestuia. Inca din anul 1895, in Bucuresti au circulat doua automobile cu aburi . Daca la inceputul primului razboi mondial, parcul de autoturisme din Romania depasea cifra de 1.000 de exemplare, in timpul razboiului, dintre aceste autovehicule, mai mult de doua treimi fusesera distruse. Dupa incheierea pacii, parcul a crescut mai ales datorita activitatii reprezentantilor din tara noastra a uzinelor straine constructoare de automobile: Ford, Chevrolet, Renault, Fiat, General Motors.

Alte referate despre: piata automobilelor in romania cercetare de marketing, marketing direct pe piata auto, piata de cercetare de marketing

Administrarea firmelor prin franciza

In 1851, Signer Sewing Machines Company a pus la punct un sistem de vanzare a masinilor sale de cusut printr-o retea de distribuitori independenti, carora le oferea know-how-ul si asistenta tehnica, din dorinta de a eluda legislatia antitrust care interzicea vanzarea produselor catre utilizatori, direct de fabricanti.

Alte referate despre: firme in franciza, administrarea firmelor, firme cu franciza straina

Marcarea marfurilor - proiect

Marca este definita in Lgea nr.84/1998 privind marcile si inicatiile geografica astfel: Marca este un semn succestibil de reprezentare grafica, servind la deosebirea produselor sau serviciilor unei personae fizice sau juridice, de cele apartinand altor personae. In literature de specialitate exista si definitii care pun accentual nu numai pe caracterul distinctive al marcii, ci sip e garantarea unei calitatii constante pentru produsele respective.

Alte referate despre: marcarea marfurilor, marcarea marfurilor textile, marcarea marfurilor ambalarea sau etichetarea marfurilor

Capitalismul si dusmanii sai

Capitalismul si dusmanii sai
Ludwig von Mises dărâmă încă de la începutul cârţii imaginea concepută despre capitalism, potrivit căreia într-o astfel de societate ar exista un rege al petrolului, oţelului, zahărului în general al unui subdomneiu economic. El subliniază că un astfel de patron într-o societate capitalistă este sclavul clientului şi nu invers, regatul său se va menţine atâta timp cât va fi în măsură să furnizeze clientului bunurile şi serviciile necesare lui. În momentul în care el nu mai este capabil să mulţumească clientul, el va fi detronat din poziţia sa.

Alte referate despre: capitalismul si dusmanii sai, ludwig von mises capitalismul si dusmanii sai, capitalismul si dusmanii sai recenzie

Deficitul bugetului guvernamental

O alta problema privind cifrele oficiale de deficit este ca nu se tine cont de schimbarile survenite in valoarea proprietatilor detinute de guvern. Daca valoarea casei tale a crescut de la 100.000$ la 200.000$, atuci ai avut un an bun, chiar daca venitul tau net din alte surse a fost negativ. Daca valoarea unui parc national creste, cifrele de deficit nu vor putea credita guvernul cu acel castig. In principiu, aceasta corectie ar trebui facuta. In practica insa este foarte dificil sa evaluezi schimbarile in valoarea de piata a Parcului National Yellowstone.

Alte referate despre: deficit buget guvernamental, cauzele aparitiei deficitelor bugetare in romania, finantarea partiala a deficitelor bugetare

Mecanismul motor

Dupa turnare. blocul motor se prelucreaza in interior si exterior pentru asamblarea diverselor componente ale motorului.
Blond motor 6 (fig. 4.3) este prevazut cu: locasurile interioare ale cilin¬drilor 1. cu pereti verticali despanitori. ale lagarelor paliere pentru arborele cotit 2 (formate din doua parti- jumatate solidara cu blocul si cealalta sub forma de capac asamblat cu suruburi): lagarele pot fi cu semicuzineti sau rulmenti (Trabant. Wartburg. la care capacele nu mai sunt separate, ci solidare cu carterul inferior).

Alte referate despre: mecanismul motor, mecanismul motor referat, organele mobile ale mecanismului motor
Referate afisate : 16
Medie note: 8.30 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.