Referat html

HTML Hypertext Markup Language

Astfel, textul pe care il vom scrie intre aceste tag-uri va fi afisat in bara de titlu a documentului. - odata cu acest tag incepe continutul paginii web. si -tot ce se scrie intre aceste tag-uri va fi afisat de catre browser, pe ecranul monitorului. - este tag-ul de incheiere al tag-ului . Codul oricarui document se termina cu acest tag.Tag-urile (etichetele) pot fi scrise atat cu litere mari cat si cu litere mici.

Nivel: Liceu
Dimensiune: 17kb
Downloads: 1849
Materia: Informatica

Limbaj html - Adaugarea imaginilor la o pagina Web

Crearea impactului vizual.Cu toate că nu fiecare pagină are nevoie de o imagine, impactul vizual şi aspectul sunt atât de intrinseci culturii noastre, încât noi, uneori, vorbim despre caracterul, firea şi comportamentul în public ale unei persoane ca despre imaginea acesteia. Pentru ca o pagină să capete personalitate, deseori are nevoie de o poză sau două pentru a vă informa despre ce este vorba şi ce fel de informaţii puteţi găsi în ea.

Alte referate despre: inserarea imaginilor intr-o pagina web, limbajul html si codul sursa al paginii, inserarea unei imagini pe o pagina web

HTML

De asemenea exista extensii Netscape si Microsoft care nu fac parte din specificatia HTML 3.2, ori pentru ca sunt mai putin utilizate, ori au fost omologate dupa aparitia HTML 3.2. Pentru ca navigatorul Netscape a fost printre primele browsere care suporta anumite taguri HTML 3.0, iar Netscape detine in jur de 70% din piata de browsere, multi au crezut eronat ca toate extensiile Netscape (incluzand taguri ca si facilitati ca ferestrele) fac parte din HTML 3.0 sau HTML 3.2.

La momentul aparitiei acestui tutorial, HTML 4.0 este larg utilizat si au fost deja publicate specificatiile HTML 4.01. Documentele HTML sunt documente in format ASCII si prin urmare pot fi create cu orice editor de texte. Au fost insa dezvoltate editoare specializate care permit editarea intr-un fel de WYSIWYG desi nu se poate vorbi de WYSIWYG atata vreme cat navigatoarele afiseaza acelasi document oarecum diferit, in functie de platforma pe care ruleaza.

Alte referate despre: referat html, html referat, despre html

HTML

Am utilizat mai sus de doua ori tag-ul BR: o data pentru a trece la un nou rand si o data pentru a lasa un rand liber. Tag-ul utilizat pentru formatarea modului de afisare a textului este .... Tag-ul FONT suporta mai multi parametri, printre care:

Alte referate despre: html, limbajul html, limbajul html referat

Aplicatii HTML

De asamenea HTA poate fi inclus si in paginile web HTML prin tagul care va fi inclusa in interiorul si are mai multe atribute.

Alte referate despre: aplicatii html, aplicati html, limbaj html si inserarea de imagini in aplicatii html

Tutorial HTML

Scrierea documentelor HTML
Dupa ce v-ati gasit un host pentru a va plasa site-ul sau pagina web, trebuie sa incepeti crearea paginilor. Cand lucrezi cu HTML este foarte indicat de a avea 2 copii a documentului. O copie trebuie sa fie pe spatiul alocat de host iar a doua pe hard-ul dumneavoastra, astfel problemele cu caderile de curent, pierderea conexiunii la internet neafectand munca dumneavoastra. Recomand crearea unui director pe hard disk pentru a pune in el documentele HTML, imaginile , sunetele care doriti sa apra pe site.

Alte referate despre: tutorial html, tutorial html romana, tutorial html romana download

Celula

Asa cum se poate deduce din numele limbajului, HTML descrie caracteristicile de format ale elementelor incluse prin procedee de marcare. Acestea pot fi asemanate intuitiv cu marcajele folosite in tipografie pentru a indica scrierea unui text cu un anumit tip de caractere. Fiecare element va fi introdus intre doua marcaje ("tags", in limba engleza) - de inceput si sfarsit - (uzual) de forma ... .

Alte referate despre: celula, celula vegetala, celula fotoelectrica

Pagini Web

Protocolul news admite două formate. Primul format specifică un grup de ştiri si poate sa fie utilizat pentru a obţine o listă de articole de la un server de ştiri preconfigurat. Al doilea format cere identificatorul unui articol, de exemplu AA0134223112@csutah.edu. Programul de navigare aduce articolul de la serverul corespunzător utilizând protocolul NNTP.

Alte referate despre: referat pagini web, pagini web, pagini web referat

Proiect Programare

Sa se scrie un algoritm care sa verifice daca o ecuatie de gradul 2 are radacini reale si sa le afiseze daca acestea exista. De la tastatura vor fi introdusi coeficientii necunoscutei
#include
#include
#include
float a,b,c,d;
void main()
{
clrscr();
couta;
coutb;
coutc;
d=b*b-4*a*c;
if(d

Alte referate despre: programe pascal, automate programabile, programe utilitare

Retele de calculatoare

1 Topologia retelelor Prin topologia unei retele se intelege modul de interconectare a calculatoarelor in retea. Folosirea unei anumite topologii are influenta asupra vitezei de transmitere a datelor, a costului de interconectare si a fiabilitatii retelei. Exista cateva topologii care s-au impus si anume: magistrala, inel, arbore. Pe langa acestea intalnim si alte modele topologice: stea, inele intersectate, topologie completa si topologie neregulata . In figura 1 puteti vedea reprezentarea , sub forma de grafuri, a acestor modele.

Alte referate despre: retele de calculatoare referat, retele de calculatoare, referat retele de calculatoare

Retele

2.2 Retele de tip Peer-to-Peer: nu folosesc acel calculator central numit Server, ci dimpotriva ele folosesc impreuna unitatile de disc si imprimantele sau de ce nu chiar fisiere si programe. Insa acest tip de retea are destul de multe defecte: deoarece pe un calculator de birou nu ruleaza calculatoare super-performante cu SO-uri de tip *NIX instalate exista pericolul destul de mare de altfel de a suprasatura statiile de lucru daca mai multi utilizatori acceseaza in acelasi timp resursele aceluiasi calculator.

Alte referate despre: retele electrice, placa de retea, retele de transport pe apa

Front Page

Fluxul creării site-urilor web. Planificarea site-ului
Există mai multe posibilităţi în ceea ce priveşte crearea unui site web. Utilizând fluxul prezentat în acest capitol, utilizatorul porneşte de la definirea scopurilor sau strategiei site-ului. În cazul în care se dezvoltă o aplicaţie web, se porneşte de la setarea serverelor şi a bazelor de date necesare, apoi se creează efectiv paginile (prin programare pentru accesul la bazele de date, etc.), se adaugă conţinutul şi modalităţile de interactivitate cu utilizatorul, împreună cu hyperlink-urile.

Alte referate despre: front page, front page referat, referat front page

Windows Media Player

Probabil ca nu v-ati gandit niciodata ca imaginile albumelor pe care Windows Media Player le afiseaza in timp ce "ruleaza" muzica dumneavostra preferata ar putea permite unui atacator sa patrunda in computer. Din cauza unei probleme legata de felul in care player-ul manevreaza imaginile de tip bitmapped (fisier .bmp) este posibil sa va confruntati cu astfel de atacuri.

Alte referate despre: windows media player, despre windows media player, windows media player referat

Cultura organizationala si integrarea profesionala - lucrare html

Daca avem in vedere complexitatea sistemului economic actual, manifestarile imprevizibile ale acestuia si concurenta tot mai acerba dintre firme, este usor de inteles presiunea care exercita asupra acestora, presiune care se manifesta la toate nivelele ierarhice, de la conducatori ( manageri ), pana la executanti ( muncitori ).

Alte referate despre: cultura organizationala si integrarea profesionala, cultura organizationala-integrarea externa, lucrare de licenta cultura organizationala

Programe de navigare prin Internet

Răspândirea acestor programe se datorează în primul rând faptului că acoperă aproape toate necesităţile legate de navigarea pe Internet, dar de asemenea şi faptului că sunt oferite gratuit de către producători. Internet Explorer este instalat în acelaşi timp cu sistemul de operare, putând fi chiar integrat în acesta, iar Netscape Navigator se găseşte pe Internet şi pe multe din CD-urile incluse în revistele de informatică. Aceste lucruri fac să devină puţin probabilă dezvoltarea unor noi programe de navigare.

Alte referate despre: programe de navigare pe internet, download programe de navigare pe internet, programe pentru navigare pe internet

Despre idee

Pentru sfera ideilor, Platon foloseste expresii metaforice, recurge la
mit, si toate acestea pentru a releva ca, ideile aveau locul lor, ca
ele ar fi o lume aparte, unica, în sine, nemiscate. Ar fi vorba, deci,
de lumea ideilor sau de regatul ideilor. Este locul " Fiintei însasi .
. . care nu are nici forma, nici culoare, nici nu poate fi atinsa, pe
care n-o poate contempla decat cârmaciul sufletului, anume intelectul
. . . "

Alte referate despre: popa tanda idei principale, amintiri din copilarie idei principale, fram ursul polar idei principale

Zeii romani

Vesta, fiica lui [125]Saturnus, era o veche divinitate romana,
considerata drept protectoare a focului din camin si a caminului în
general si identificata cu [126]Hestia din mitologia greaca.Vesta, cea
mai mare dintre fiicele lui Saturnus si ale [127]Rheei si sora cu
Iupiter si cu Iuno. Cu toate ca a fost curtata de [128]Apollo si de
Neptunus ea a ramas, cu îngaduinta lui Iupiter, pururea fecioara. Nu
parasea niciodata Olimpul si era considerata, atât de zei cât si de
muritori, drept protectoarea caminului.

Alte referate despre: legendele olimpului zeii, zeii egipteni, zeii romani
Referate afisate : 17
Medie note: 9.04 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.