Referat investigarea nevoilor clientilor

Investigarea nevoilor clientilor

Cercetarea de marketing reprezintă principalul mijloc al unui agent economic sau organizaţii de a obţine informaţii, informaţii utile în momentul în care trebuie fundamentată strategia de marketing sau elaborat un plan de marketing.

Nivel: Liceu
Dimensiune: 29kb
Downloads: 4622
Materia: Marketing

Comportamentul clientilor fata de femeile taximetrist

b)SEX:diferentele anatomice care ii deosebesc pe barbati de femei;sexul se refera la caracteristicile fizice ale corpului,genul denumeste formele de comportament.

Alte referate despre: comportamentul clientilor fata de taximetristi, comportamentul barbatilor fata de femeile manager, comportamentul vanzatorului fata de client

Profilul axiologic al curriculumului in liceu - prezent si nevoi

Profesorul trebuie sa cultive sis ă valorifice setul de atitudini fundamentale şi anume:atitudine valorifice faţă de om,viaţă,de cultură,muncă faţă de patrie,cultura modului sănătos de viaţă,cultura relaţiilor familiale, cultura sexelor,psihologică,ecologică,moral-spirituală,estetică,civică,naţională.

Alte referate despre: referat profilul axiologic al curriculumului in liceu-prezent si nevoi, fundamente axiologice ale curriculumului, profilul psipedagogic al elevului de liceu

Lansare produs pe piata-analiza de marketing

Majoritatea consumatorilor 62% preferă să cumpere vopsele cu nume de marcă impus pe piaţǎ, în timp ce restul consumatorilor, 38% preferă alte mǎrci . Piaţa vopselelor nu este fragmentată şi are nişte mărci majore care să polarizeze vânzările. Din punct de vedere al cererii, în cazul vopselelor este important atât preţul cât şi calitatea şi ambalajul.

Alte referate despre: lansare produs pe piata, lansarea produsului pe piata, lansare produs pe piata externa

Studiu de marketing la o firma

Studiu de marketing la o firma
1995 - IMAS editează RCS, un trimestrial specializat în măsurători sociale şi analiza opiniei publice, devenit in 1999 "Revista de marketing şi cercetare sociala" (RMCS).
1996 - Exit polul - alegerile generale (eşantion dintr-un mic procent de votanţi la ieşirea din cabinele de vot, a căror pro sau contra este investigată de către operatorul de interviu).

Studiu de marketing la o firma
1997 - Lansarea ROMNIBUS
Publicaţiile "Capital" şi "In-review" ridica IMAS pe locul doi in rândul celor mai mari companii de cercetare din România.
1998 - IMAS lansează AUDIMAS, un serviciu de măsurare a audienţei
mass-media (cuprinzând publicaţii, radio şi tv), cu o baza de date formată din 1.100 gospodarii, cuprinzând întreg teritoriul României.
IMAS cumpăra 40% din AGB DR, o companie românească deţinută de AGB Hellas ...

Alte referate despre: studiu de marketing la o firma, studiu de marketing a unei firme, studiu de marketing a unei firme de turism

Marketing

În esenta analiza riscului se refera la aplicarea legilor
probabilitatilor variabilelor cheie care afecteaza un proiect de
marketing cu scopul determinarii distributiei valorilor pe care le
poate lua indicatorul evaluat. Cel mai frecvent analiza riscului în
domeniul marketingului este aplicata proiectelor pentru lansarea unui
nou produs. Analiza consta în estimarea distributiei de probabilitati
a fiecarui factor care influenteaza o astfel de decizie si simularea
intervalului de rezultate posibile împreuna cu probabilitatile
asociate.

Alte referate despre: marketing, referate marketing, referat marketing

Clientii unei banci si serviciile oferite de aceasta

Clientii unei banci si serviciile oferite de aceasta - Conceptul sustine ca solutia atingerii de catre o organizatie a obiceiurilor propri consta in determinarea nevoilor si dorintelor clientilor vizati si in furnizarea satisfactiei asteptate intr-un mod mai eficient si mai operativ decât concurenta.

Alte referate despre: clientii unei banci si serviciile oferite de aceasta, clientii unei banci si serviciile oferite de aceasta referat, clientii unei banci si serviciile oferite de acestea

Investigarea infractiunilor de furt si talharie

- Actiunea de luare sa aiba o urmare imediata, adica scoaterea bunului din sfera de stapânire a celui deposedat si lipsirea acestuia de posibilitatea de a mai dispune de acel bun.

Alte referate despre: investigarea infractiunilor de furt si talharie, investigarea infractiunilor de furt si talharie referat, metodologia investigari infractiunilor de furt si talharie

Clientii unei banci si serviciile oferite de aceasta

Relatia dintre bancã si client a fost definitã prin lege. Aceasta se referã la îndatorirea bãncii de a avea grijã de client si la responsabilitatea bãncilor de a se asigura cã sistemul si tehnologia folositã protejeazã atât banca însãsi cât si propri clienti.

Alte referate despre: clientii unei banci si servicile oferite de acestia, servicii oferite clientilor de firma, servicii oferite de banci

Investigarea dinamicii mandibulare cu ajutorul sirognatografului

Investigarea dinamicii mandibulare cu ajutorul sirognatografului
Magnetul cântăreşte 1 g şi are o putere a câmpului de 10 Gauss. Circuitul este proiectat să minimalizeze efectul câmpului magnetic înconjurător asupra ieşirii.

Alte referate despre: examenul dinamicii mandibulare, dinamica populatiei, dinamul

Tehnici de investigare a sistemului

Tehnici de investigare a sistemului
2. Analiza de protocol.
Aceasta tehnica se bazeaza pe statutul de observator-participant al executantului unei anumite activitati si urmareste identificarea comportamentului constient al persoanei ce desfasoara respectiva activitate. Momentul efectuarii acestei investigatii este reprezentat tocmai de perioada in care actiunea vizata se desfasoara. Pot fi urmarite astfel deciziile pe care executantul le ia, optiunile pe care acesta le are, cauzele erorilor aparute si nu in ultimul rand atitudinea manifestata de observator fata de activitatea pe care o desfasoara.

Alte referate despre: tehnici de investigatii in nursing din romania, tehnici si investigatii de nursing, tehnici de investigare

Investigatii in depistarea unui accident vascular cerebral

Creşterea numărului de eritrofage este progresivă până in ziua a 5-7a de la sângerare, după care începe regresia acestora, concomitent descrescând şi albuminorahia, precum şi aspect xantocromic al L.C.R-ului. Aproximativ în ziua a 7 a apar hematomacrofage, care înglobează hemosiderina. Numărul hematomacrofagelor creşte în următoarele zile şi pot fi evidenţiate chiar şi după 2-3 săptămâni, timp în care ceilalţi parametri ai L.C.R-ului s-au normalizat.

Alte referate despre: accident vascular cerebral investigatii, investigatii pentru accident vascular cerebral, accident vascular cerebral

Satisfactia clientilor in domeniul bancar

Aceste zece domenii de satisfactie includ: Calitatea, Valoarea, Oportunitatea, Accesibilitatea, Mediu inconjurator, Coroborarea intre departamente, Comportamentul liniei intai de relatii cu clientii, Dedicarea catre client si Inovatia. Acesti factori sunt scosi in evidenta atunci cand vorbim de procesul de imbunatatire continua precum si cel de masurarea al gradului de schimbare al organizatiei si sunt cel mai des folositi pentru a dezvolta arhitectura modelului masurarii satisfactiei clientului ca un model integrat.

Alte referate despre: satisfacerea clientilor in domeniul bancar, satisfactia clientilor in domeniul hotelier, cercetarea satisfactiei clientilor pentru serviciul bancar

Metode si tehnici de investigare a sistemului actual

Procesul de cunoastere a sistemului se poate realiza prin utilizarea unor tehnici specifice cum ar fi: investigarea preliminara, studiul de fezabilitate si investigarea detaliata.Obiectivele investigararii sistemului:
-Determinarea naturii problemei in cadrul granitelor de studiu stabilite
-Oportunitatea continuarii efortului de analiza si de perfectionare a functionarii sistemului (eficacitatea costului)
-Stabilirea caracteristicilor si a obiectivelor sistemului, a functiilor sale si a naturii relatiilor cu mediul sau

Alte referate despre: tehnici si investigati de nursing, efectuarea tehnicilor si investigatiilor de nursing, tehnici de investigare medicale noi
Referate afisate : 14
Medie note: 8.22 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.