Savantii francezi pierre si marie curie

Curs euromarketing

-Tot in Sec.XVII- britanicul William Perry- propunea crearea unor institutii europene;
-Finele Sec.XIX-propuneri pentru demararea unui proces de federalizare;
-Sistemul napoleonian urmarea liberalizarea schimburilor comerciale;
-Scriitorul francez Victor Hugo: 1849 : ideea constituirii Statelor Unite ale Europei;

-Sec.XX- ideea a fost tot mai ferm avansata;
-In perioada interbelica: aristocratul austriac de origine ceha Coudenhove-Kalergi- 1923-a initiat '' Miscarea paneuropeana '';
-1929-omul politic si diplomatul francez Aristide Briant- prima inititiva oficiala in directia Uniunii Europene.
-Dupa al 2-lea razboi mondial -s-a concretizat ideea de Europa Unita, menita sa mentina pacea pe continent.
-1944-crearea BENELUX, o uniune vamala formata din Belgia, Olanda si Luxemburg;

Nivel: Facultate
Dimensiune: 20kb
Downloads: 174
Materia: Marketing

Ancheta marketing

AVANTAJE
chestionarul poate fi amplu;
pot fi aratate mostre de produse, poze, diagrame
neintelegerile pot fi clarificate pe loc;
rata de raspunsuri este mare;
pot fi depistate raspunsurile nesincere
intervievatul nu are timp de gandire, raspunde spontan;
pot fi puse intrebari suplimentare pentru lamurirea unor aspecte

Alte referate despre: ancheta marketing pentru produsele taft, ancheta marketing, anchete marketingul afacerii

Plan de marketing

Desi sustinerea tinerilor antreprenori este obiectivul principal al S.C. Sportmark International S.R.L, oferta noastra se adreseaza in egala masura tuturor persoanelor interesate in a-si infiinta sau dezvolta o afacere.Standardul calitativ inalt cu care am intrat pe piata zonala a facut ca societatea noastra sa se impuna rapid pe piata locala a furnizorilor de servicii de consultanta pentru afaceri si management cucerind, numai intr-un an de la infiintare, 25% din cota de piata a societatilor comerciale cu activitate in domeniul antreprenoriatului.

Alte referate despre: plan de marketing, plan de marketing referat, planul de marketing

Marketing direct

Identificarea unor surse competitive de materii prime autohtone
Atragerea clientilor ce doresc produse din catalogul de oferta al firmei sau produse ce au personalizare grafica la comanda, pentru a elimina pericolul unui colaps al firmei in cazul in care companiile ce asigura productia Lohn (in procent de 80% din productia totala a "S.C.Cottontex S.R.L") i-si retrag comenzile si le directioneaza catra o alta piata.

Alte referate despre: referat marketing direct, marketing direct referat, marketing direct

Referat despre marketing

BADSI Impex SRL a fost infiintata in 1992, avand ca obiect de activitate principal "service auto" fiind o societate cu capital 100% romanesc.
In 1993 Badsi este agreat de Nissan Romania ca punct service Nissan, unicul in Bucuresti. Tot in 1993, Badsi devine dealerul principal al Nissan Romania.Din 1997 Badsi preia coordonarea activitatii de import si distributie piese de schimb Nissan pe intregul teritoriu al Romaniei, raspunzand astfel, de toata reteaua de dealeri. Din punct de vedere al vanzarilor de autoturisme, Badsi reprezinta 65% din totalul vanzarilor de Nissan din Romania.

Alte referate despre: marketing, referate marketing, referat marketing

Marketing bancar

Bancile trebuie sa-si analizeze posibilitatile si sa-si aleaga o anumita pozitie pe piata , pentru a se deosebi de concurentii lor , prin dimensiunii reale. Preocuparea de a deveni banca preferata a clientilor sai, satisfacandu-le cel mai bine necesitatiile trebuie sa stea in centrul atentiei fiecarei bancii.Marketingul inseamna analiza , planificare si control.

Alte referate despre: marketing bancar, mixul de marketing bancar, marketing bancar referat

Robes Pierre

L’arrestation
Les gendarmes arrêtent Robespierre, Saint-Just et Couthon [5]. Le jeune frère de Robespierre et Le Bas se joignent volontairement à eux. Pour aller plus vite encore on porte le paralytique Couthon.

Alte referate despre: robes pierre, robes pierre referat, robes pierre referat in romana

L 'ecole en France

L 'ecole en France - L'année scolaire, qui dure 158 jours, est divisée en trois trimestres, un congé d'une semaine ou deux permet aux élèves de se reposer et de se distraire. Au total, les enfants ont seize semaines de vacances. La journée de classe, qui va de 8h30 à 16h30, est interrompue par la période du déjeuner (une heure) et par deux récréations de 15 minutes.

Alte referate despre: l ecole en france, ecole en france, l ecole en france referat

Burse de valori si marfuri-curs

Burse de valori si marfuri-curs
Activitatea bursieră în România la începutul sec.XX – în 1904 a apărut legea asupra burselor de valori şi un regulament prin care se înfiinţau 6 burse la Bucureşti, Brăila, Galaţi, Constanţa, Iaşi şi Craiova. Mai funcţionau până la Marea Unire şi bursele de la Arad, Timişoara, Cernăuţi.

Alte referate despre: burse de valori si marfuri curs, burse de valori si marfuri, burse si valori de marfuri

Contencios administrativ - curs

Etimologic, cuvântul contencios provine prin filieră franceză (contentieux = contencios) din latinescul contentiosus = certăreţ, adjectivul substantivului contentio = conflict, dispută, confruntare.
Noţiunea de contencios administrativ este o noţiune tradiţională a dreptului administrativ, fiind utilizată pentru a delimita căile de atac jurisdicţionale împotriva actelor şi operaţiunilor administrative de recursurile administrative obişnuite. Un recurs, deci o cale de atac, dobândea caracter jurisdicţional (contencios) ori de câte ori autoritatea care-l soluţiona avea calitatea de judecător, în felul acesta s-a ajuns – atât în doctrină, cât şi în legislaţie, mai ales în perioada interbelică – să se utilizeze în mod curent termenii: contencios administrativ; acţiuni de contencios administrativ; instanţă (organ) de contencios administrativ (uneori instanţa ...

Alte referate despre: contencios administrativ curs, contenciosul administrativ curs, contencios administrativ curs ivanoff

Securitate sociala - curs

Centrele de zi şi rezidenţiale reprezintă aşezăminte în care serviciile sociale sunt acordate de personal calificat şi care dispun de infrastructura adecvată furnizării acestora; în centrele rezidenţiale persoana este găzduită mai mult de 24 de ore.
Serviciile sociale sunt acordate de furnizori de servicii sociale care sunt persoane fizice sau juridice, de drept public ori privat.
Furnizorii de servicii sociale acreditaţi precum şi serviciile sociale acordate de aceştia se înregistrează în registrul electronic unic, organizat la nivel naţional pe baza ordinului ministrului muncii, solidarităţii sociale şi familiei.

Alte referate despre: dreptul securitatii sociale curs, dreptul muncii si securitatii sociale curs, referate securitate sociala curs

Drept comercial - curs

Normele juridice de drept comercial au ca obiect de reglementare, în principal, relaţiile sociale patrimoniale, care prezintă caracter comercial si, în secundar, relaţii personale nepatrimoniale. In cazul relaţiilor personale nepatrimoniale care privesc unele atribute de identificare ale comercianţilor persoane fizice si societăţi comerciale (numele comercial, sediul, emblema etc.), în dreptul comercial acestea dobândesc natura patrimonială.
În consecinţă, încălcarea lor este apărată printr-o acţiune patrimonială, fie în concurentă neloială, fie în contrafacere, fie în daune.
Cu toate acestea, în dreptul comercial există si relaţii personale nepatrimoniale reglementate de normele juridice de drept comercial, cum ar fi dreptul de a alege si de a fi ales în organe de conducere ale societăţii.

Alte referate despre: drept comercial curs, dreptul comercial curs, drept comercial cursul referat

Iluminismul francez

Iluminismul francez:Prin gîndirea raţională şi acţiunile determinate de aceeaşi raţiune , iluminiştii recunoşteau garanţia progresului permanent al omenirii în vederea stăpînirii forţelor naturii , precum şi a împlementării unei ordini sociale mai drepte.

Iluminismul francez:Epoca de aur a înflorii sale a fost secolul al XVIII-lea , iar epicentrul răspîndirii sale este Franţa , mai ales Parisul , deşi trebuie precizat că mişcarea a avut o largă răspîndire în aproape toate ţările europene,sub forme diferite , în funcţiile de tradiţiile,nu numai filozofice, ci şi istorice, politice şi religioase.

Cauza socio-istorică a iluminismului a fost avîntul economic şi social al burgheziei, a cărei dorinţă de emancipare a primit din partea iluminismului impulsuri importante.Iluminismul a fost şi acea mişcare spirituală care a pregătit Revoluţia Franceză.Rădăcinile ideologice ale iluminismului se află in umanism, în reformare şi ...

Alte referate despre: iluminismul francez, iluministi francezi, iluministii francezi

Analiza-curs part2

Analiza-curs part2 - Dans les six premiers chapitres, on traite du calcul diff´erentiel pour les fonctions de plusieurs variables, alors que les six derniers chapitres portent eux sur le calcul int´egral pour les fonctions de plusieurs variables. Analiza-curs part2

Alte referate despre: analiza cursului valutar, analiza curs valutar, analizatorii curs

Visages de la France

La ville devint le siège d'un évêché au milieu du IV ème siècle.
En raison de sa position très exposée (raids réguliers de normands et de bretons), la ville fut pillée à de multiples reprises.

Alte referate despre: visages de la france, les differents visages de la france, le telephone en france visages de la france la touraine

Sisteme economice - curs economie

"Sisteme economice - curs economie"
Ea a cautat o perfectionare continua prin adaptabilitate la noile conditii si progrese tehnice. De aceea, formarea Economiei Politice este un proces complex si indelungat ce a avut la baza atat dezvoltarea economica a proceselor de productie cat si cresterea complexitatii productiei, respectiv progresul calitativ. Aceste principii s-au armonizat permanent si au cautat sa defineasca notiunile de progres economic prin aprofundarea cunoasterii relatiilor din mediul inconjurator, respectiv motivatia subiectiva a comportamentelor umane.

Alte referate despre: ecoeficienta sistemelor productiv-economice curs, stancu elena sisteme economice curs, curs economie
Referate afisate : 16
Medie note: 8.72 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.