Tabele

Tabele de decompresie LH-82

Tabelele permit executarea de scufundări normale izolate (la un interval de cel puţin 8 ore de la scufundarea precedentă), precum şi de scufundări normale succesive (la un interval mai mic de 8 ore faţă de scufundarea precedentă) cu condiţia ca timpul total petrecut sub apă să nu depăşească 3 ore. După o scufundare succesivă se impune ca obligatorie o staţionare la suprafaţă de 8 ore.

"Tabele de decompresie LH-82"
Decompresia se execută prin paliere din 3 în 3 metri direct în apă sau în barocamere de decompresie , cu respirare de aer la paliere. Viteza de ridicare de la adâncimea de lucru la primul palier este de 15 m/min. Ultimul minut al fiecărui palier va fi utilizat pentru ridicarea la palierul următor.

"Tabele de decompresie LH-82"
Prima coloană din tabelul LH-82, indică adâncimea de scufundare, a doua coloană din tabel indică durata ...

Nivel: Liceu
Dimensiune: 37kb
Downloads: 414
Materia: Diverse

Tabel de decompresie cu aer LH-82

"Tabel de decompresie cu aer LH-82"
Pentru determinarea profilului decompresiei în cazul unei scufundări normale succesive, se folosesc şi tabelele anexe tabelului LH-82 şi anume tabelele A-LH şi B-LH . Tabelul A-LH permite determinarea coeficientului „C“ modificat, funcţie de timpul scurs în intervalul de staţionare la presiunea atmosferică (intervalul de suprafaţă în care scafandrul respiră aer atmosferic) şi de coeficientul „C“, caracteristic sfârşitului primei scufundări, rezultat din tabelul LH-82.

Tabelul B-LH permite determinarea timpului de majorare a duratei scufundării succesive funcţie de adâncimea scufundării succesive şi de noua valoare a coeficientului „C“ determinată cu ajutorul tabelului A-LH. Astfel, pentru determinarea profilului decompresiei la o scufundare normală succesivă se procedează în felul următor:

- după prima scufundare, se citeşte din tabelul LH-82 valoarea ...

Alte referate despre: tabel comparativ intre incalzirea aerului si racirea aerului, tabelul maselor de aer, poluarea aerului tabel

Detentorul aparatului de respirat sub apa in circuit deschis

Toţi aceşti factori şi anume respiraţia deasă şi greoaie, presiunea ridicată a apei de la adâncimea de scufundare şi presiunea scăzută a aerului rămas stocat în butelie, duc la creşterea rezistenţei la respiraţie. La adâncime, confortul respirator este însă ameliorat prin creşterea presiunii parţiale a oxigenului din aerul de respirat.

Alte referate despre: aparat de respirat sub apa, aparat de respirat in apa fara butelie, mentinerea respiratiei sub apa

Clasificarea aparatelor de respirat sub apa

2.2.2. CLASIFICAREA APARATELOR DE RESPIRAT SUB APĂ DIN PUNCT DE VEDERE AL CIRCUITULUI REALIZAT DE AMESTECUL RESPIRATOR IN CADRUL APARATULUI

Alte referate despre: clasificarea aparatelor electrice, studiul de caz pentru promovarea metodei de nastere sub apa, clasificarea aparatelor electrocasnice

Determinarea coeficientului de tensiune

III. Mersul lucrării
Se umple biureta cu apă până la o anumită diviziune. Se alege un anumit volum pentru măsurători. Se va da drumul apoi picătură cu picătură lichidului din volumul respectiv. Se vor efectua trei măsurători numărându-se de fiecare dată picăturile conţinute în unitatea de volum.

Alte referate despre: determinarea coeficientului de tensiune superficiala, referat determinarea coeficientului de tensiune superficiala, determinarea coeficientului de tensiune referat

Pescuitul la 10.000 m metri adancime

Abia in 1950, la 15 octombrie, noua Galatheea, o veche nava engleza de
1300t, special amenajata, pleca

Alte referate despre: viata la 7000 metri adancime, pana la cati metri adancime se scufunda un submarin, orase situate la altitudini mai mari de 3 000 de metri

Tabele la biologie

- Se dezvolta din comparti- mentul simpatic al sistemului nervos (substanta medulara a suprarenalelor; paraganglionii);

Alte referate despre: tabele, tabele in excel, tabele excel

Silvostepa si stepa - Tabele

1.Stepă
Ocupă partea de Sud a teritoriului
Republicii
Moldova.
Crnoziomuri
tipice slab humificate şi
carbonatice.
Aridă, radiaţia solară anuală
totală constituie 114-119 kcal/cm , temperatura medie anuală este de 9-10C.
Cantitatea medie de precipitaţii atmosferice reduse (485-550mm).
Xerofite:
negara, păiuş, salvia, piciorul-cocoşului, laptele-cîinelui, albăstriţa, scrîntitoarea, bărboasa, migdalul pitic, caragana pitică, cununiţa.
Iepurele, ţistarul, orbetele, hîrciogul, cîrtiţa, bursucul, vulpea; păsări: ciocîrlia, fîsa de cîmp, prepeliţa; rar: potîrnichea,
acvila de stepă, dropia.

Alte referate despre: silvostepa si stepa tabele, silvostepa si stepa, zona de silvostepa si stepa

Ocuparea fortei de munca

 Populatia ocupata cuprinde, potrivit metodologiei balantei fortei de munca, toate persoanele care, in anul de referinta, au desfasurat o activitate economico-sociala aducatoare de venit, cu exceptia cadrelor militare si a persoanelor asimilate acestora (personalul M.Ap.N., M.I., S.R.I., militari in termen), a salariatilor organizatlilor politico, obstesti §i a detinutilor
(tabe!e!e3.1.1,3.1.2?i20.10).
• Gruparea populatiei ocupate s-a realizat dupa forma de proprietate asupra capitalului social al unitatii in care aceasta isi desfaisoara activitatea:
- majoritara de stat, care cuprinde: capital integral de stat; public de interes national si local, mixt (capitalul de stat detine peste 50%);
- majoritara privata, care cuprinde: capital integral privat; mixt (capitalul privat detine peste 50%); integral strain; cooperalist si obstesc.
• Populatia ocupate cuprinde, conform metodologiei "Anchetei' trimestriale asupra fortei de munca in gospodarii", toate persoanele ...

Alte referate despre: ocuparea fortei de munca, ocuparea fortei de munca referat, referat ocuparea fortei de munca

Access

Crearea unei baze de date microsoft access furnizează trei metode pentru a crea o bază de date access(bază de date microsoft access: O colecţie de date şi obiecte (cum ar fi tabele, interogări sau formulare) care sunt corelate cu un anumit subiect sau scop. Motorul bază de date Microsoft Jet gestionează datele.)

Alte referate despre: baze de date access, microsoft access, microsoft access referat

Microsoft Word

Normal - Comutã în vizualizarea normalã, care este vizualizarea implicitã a documentului pentru majoritatea operatiilor de procesare text, cum ar fi scrierea, editarea si formatarea.
Aspect paginã Web - Comutã documentul activ în vizualizare cu aspect de paginã Web, care este o vizualizare de editare care afiseazã documentul asa cum ar apãrea într-un browser Web.
Aspect paginã imprimatã - Comutã documentul activ la vizualizarea aspect paginã imprimatã, care este o vizualizare de editare ce afiseazã documentul asa cum va fi imprimat.
Vizualizare schitatã - Comutã în vizualizare schitatã, în care structura fisierului poate fi examinatã si se poate lucra cu ea în macheta schitatã clasicã.
Panoul de activitãti - Afiseazã panoul de activitãti, zona în care aveti posibilitatea de a crea noi fisiere, de a cãuta informatii, de a vizualiza continutul din clipboard si efectua alte activitãti.
Bare de instrumente - Afiseazã sau ascunde bare de instrumente. Pentru ...

Alte referate despre: microsoft word referat, referat microsoft word, microsoft word

Colt Alb rezumat pe capitole

Cap 5 – Legea prazii
Puiul creste repede si învatã sã vâneze alãturi de mama sa, devenind mai puternic, mai încrezãtor si mai întelept Sunt atacati de o femelã râs, dar împreunã, dupã o luptã sângeroasã, îi vin de hac. Amândoi se aleg cu rãni serioase dar puiul învatã legea vânatului: Mãnâncã sau vei fi mâncat!

Alte referate despre: colt alb rezumat pe capitole, colt alb povestire pe capitole, colt alb referat pe capitole

S.G.B.D. - proiect

- se pot preciza unele caracteristici noi ale bazei de date în ansamblul său.
- se pot construi şi încorpora în baza de date o serie de elemente specifice, precum vederile, conexiunile etc.Adăugarea la baza de date a unei tabele simple noi se face alegănd opţiunea Add Table din submeniul Data base sau acţionând butonul cu acelaţi nume din bara utilitară. Dacă se doreşte crearea unei tabele noi, se alege New Table din submeniul Database sau acţionând butonul corespunzător din bara utilitară.

Alte referate despre:

Excel

* pentru a vedea denumirea unui buton, se plaseaza indicatorul
mouse-ului pe el. Excel va afisa o caseta tip ScreenTip, care
cuprinde denumirea butonului ;
* pentru a obtine informatii despre o comanda asociata cu un anumit
buton, se apasa Shift+F1. indicatorul mouse-ului cu forma unui
semn de intrebare.

Alte referate despre: referat excel, excel referat, excel

Practica de specialitate in statistica

Rezultatele sistematizarii datelor prin grupare sunt cunoscute, in general, sub denumirea de distributii statistice.Reprezentarea grafica este o metoda de prezentare sub forma unei imagini a datelor unei distributii intr-un sistem de coordonate dat.Obtinerea indicatorilor statistici este necesara pentru caracterizarea, in expresii numerice generalizatoare, a ceea ce este esential pentru un grup de unitati sau pentru intreaga colectivitate studiata in conditii de timp si de spatiu date.

Alte referate despre: practica de specialitate, practica de specialitate management financiar contabil, practica de specialitate contabilitate
Referate afisate : 17
Medie note: 8.19 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.