Tipul de date string

Tipul de date Multimi

Obs!Nu exista mai mare strict!>,

Nivel: Liceu
Dimensiune: 11kb
Downloads: 1992
Materia: Informatica

Turbo Pascal - Programe si Instructiuni

Numărul minim de argumente este unu. Un argument poate fi afişat cu sau fără format. O afişare cu format are forma : e:w:f în care
e reprezintă expresia a cărei valoare se afişează
pe w poziţii sau pe mai multe, dacă valoarea de afişat depăşeşte w poziţii
valoarea expresiei f se referă la numărul zecimalelor cu care se va scrie valoarea expresiei e de tip real, în reprezentare fără exponent.

Alte referate despre: turbo pascal - programe si instructiuni, turbo pascal programe, turbo pascal programare

Fox Pro baze de date

Modelul ierarhic are urmatoarele caracteristici:
•accesul direct este posibil numai la inregistrarile din colectia de date radacina:
•accesul la inregistrarile colectiilor de date inferioare se face prin specificarea tuturor colectiilor, care se gasesc pe drumul de la colectia radacina pana la colectiacercetata:
•toate inregistrarile din colectiile bazei de date, cu exceptia colectiei de date radacina au cate o inregistrare superioara.
Se defineste astfel o relatie, care asigura consultarea inregistrarilor din colectiile de date de sus in jos si de la stanga spre dreapta (modul „top-down”).

Alte referate despre: fox pro baze de date, visual fox pro baze de date, vzual fox pro baze de date

Transmiterea si reprezentarea informatiei

REPREZENTAREA ŞI TRANSMITEAREA INFORMAŢIEI

Obiectul material folosit pentru pastrarea ,transmiterea sau prelucrarea informaţiei se numeşte purtatori de informaţie.Deosebim purtători statici şi purtători dinamici de informaţie.

Alte referate despre: transmiterea si reprezentarea informatiei, stocarea transmiterea si prelucrarea informatiei, reprezentarea informatiei

Baze de date - Oracle

Acestea includ:
- Optiunea procedurala
- Asigura un "motor" PL/SQL versiunea 2 in interiorul serverului Oracle,care are abilitatea de a stoca proceduri b.d.,functii si mecanisme de siguranta pentru utilizarea de catre aplicatii .
- Optiunea distribuita
- Suporta tranzactii care actualizeaza informatia din mai multe baze de date dintr-o retea de baze de date distribuita,utilizand executia in doua faze.
- Paralel Server Option
- Suporta sisteme cuplate liber.
- Oracle de incredere ("Trusted Oracle")
- Pune la dispozitie o multime de facilitati aditionale de inalta securitate.

Produsele Oracle
Printre multele dezvoltari de aplicatii si produse pentru utilizatori accesibile in familia Oracle,exista o posibilitate comuna pentru a accesa baza de date: Limbajul cu Structura de Interogare(SQL).

Produsele Oracle contin:
- Oracle TextRetrieval
- O tehnologie care adauga capabilitati de refacere completa a textului intr-o baza de date Oracle.

Pro*Oracle
- O ...

Alte referate despre: baze de date oracle, baza de date oracle, proiect baze de date oracle

Sisteme informatice si baze de date

Etapele ciclului de viata al sistemului informational: - proiectare, realizare, intretinere sI imbunatatire. Fise de date: colectie de nume, formata din toate aparitiile unui anumit tip de inregistrari logice.

Alte referate despre: sisteme informatice si baze de date, sisteme informatice cu baze de date, sisteme informatice cu bazele de date 2007

S.G.B.D. - proiect

Acest mod de lucru este specific şi tabelelor şi bazelor de date. La deschidere, sistemul îi alocă o zonă de memorie specială, numită zonă de lucru. În această zonă de memorie sunt memoraţi o serie de parametrii ai tabelei, parametrii necesari gestiunii tabelei. Într- o zonă de lucru nu poate fi deschisă decât o singură tabelă.

Alte referate despre:

Obiectul String in JavaScript

b indica o apasare a tastei Backspace
f indica o pagina noua
n indica o linie noua
r indica un retur de car
t indica o apasare a tastei Tab
\ indica un caracter backslash
\ indica ghilimele

Alte referate despre: obiectul string javascript, obiectul string, javascript string

Tipuri de date structurate - tipul de date articol (record)

Fiind date două variabile de tip articol de acelaşi tip, numele variabilelor pot apărea într-o instrucţiune de atribuire. Această atribuire înseamnă copierea tuturor câmpurilor din membrul drept în membrul stâng.

Alte referate despre: tipul de date structurate-tipul tablou, tipuri de date structurate, tipul de date articol

Tipuri de date in Fox Pro

Structura unei baze de date este vazuta sub forma unui tabel in care datele sunt memorate sub o anumita forma. O baza de date este alcatuita din campuri si inregistrari. Inregistrarilesunt alcatuite din articole. Structura unei baze de date este caracterizata prin numele campului, tipul acestora si dimensiunea campurilor.

Alte referate despre: tipuri de date in fox pro, baza de date in fox pro, baze de date in fox pro

Date si informatii

Aparenta contradicţie între diferitele concepte ale informaţiei existente astăzi este cauzată de faptul că majoritatea acestora sunt elaborate pentru un anumit domeniu, şi, întotdeauna, pentru a fi definită, informaţia trebuie raportată la un sistem oarecare, propriu domeniului respectiv, cum ar fi ADN-ul, limba vorbită, computerele, etc. Proces informational Informatia este stiinta care se ocupa cu studiul si elaborarea metodelor de prelucrare a informatiei cu ajutorul sistemelor automate de calcul. Sistemul informational prelucreaza si vehiculeaza informatiile intre sistemul condus si sistemul conducator, fiind reprezentat de totalitatea metodelor, procedurilor si mijloacelor, folosite in procesul informational si poate fi definit ca un ansamblu organizat si integrat de operatii de culegere, transmitere, prelucrare, sistematizare, analiza si pastrare, difuzare si valorificare a info ...

Alte referate despre: date si informatii, date si informati, date si informatii referat

Galileo Galilei-legea dinamicii

De aceea se poate spune, aparent paradoxal, cã adevãrata „revolutie copernicanã“ în gândirea filozofico-stiintificã europeanã s-a sãvârsit fãrã Copernic si se datoreazã lui Galileo Galilei. Geniu de tip renascentist doar prin pluralitatea vocatiilor-pentru matematicã si astronomie, filozofie si fizicã, tehnicã si inginerie, literaturã si medicinã, muzicã si picturã, învãtãmânt si cercetare stintificã- Galilei apartine neîndoielnic timpurilor moedrne.

Alte referate despre: galileo galilei-legea caderii corpurilor, galileo galilei si legile dinamicii, legea lui galileo galilei

Tip de concurenta la General Motors - studiu de caz

Tip de concurenta la General Motors - studiu de caz
Un rol important în cercetarea pieţei unui produs îl are structura concurenţei: gradul de concentrare a producţiei - dacă sunt mulţi sau puţini vânzători în industria analizată - şi, de asemenea, gradul de diversificare a produselor - dacă produsele sunt identice sau diferenţiate. Termenii de “mulţi” sau “puţini” nu sunt definiţi, în primul rând, de numărul de firme, ci mai ales de interacţiunea dintre ele. Spunem că sunt mulţi vânzători atunci când nici o firmă nu are un volum suficient de mare de afacere.

Alte referate despre: tip de concurenta la general motors - studiu de caz, general motors studiu de caz, general motors - studiu de caz

Ion - roman de tip obiectiv

b) Cel de al doilea plan narativ prezinta aspecte din viata intelectualilor satului (reprezentati prin invatatorul Zaharia Herdelea si prin preotul Belciug) si are ca tema problema nationala a romanilor transilvaneni.

Alte referate despre: ion roman de tip obiectiv, ion romanul de tip obiectiv, romanul ion roman de tip obiectiv

Baze de date informatice pentru marketing

• Baze de date asupra clienţilor actuali şi potenţiali
- nume
- adresă
- istoricul relaţiei
- contacte, vânzări şi comenzi

Alte referate despre: baze de date informatice pentru marketing, crearea bazelor de date informatice pentru marketing direct, baza de date informatica

Mihail Sadoveanu - date biografice

1.Viata satului romanesc (tema spiritualitatii satului romanesc) este
principala tema a epicii sadoveniene, intrucat "taranul roman a fost
principalul meu erou", marturisea Sadoveanu intr-un discurs tinut la
Academia Romana. Taranul sadovenian este locuitorul de la munte,
moldoveanul cu viata aspra ca si meleagurile prapastioase pe care este
sortit sa traiasca (asa cum ilustreaza prozatorul in legenda de la
inceputul romanului "Baltagul"). Puternic individualizat in literatura
romana, taranul lui Sadoveanu se particularizeaza prin cateva
trasaturi specifice:

Alte referate despre: mihail sadoveanu date biografice, mihail sadoveanu-date biografice, mihail sadoveanu - date biografice

Baze de date informatice pentru marketing

Baze de date informatice pentru marketing
În prezent, bazele de date pentru marketing pot fi folosite pentru a facilita înţelegerea mai profundă a pieţelor, a propriei poziţii pe aceste pieţe, ca şi a activităţii concurenţilor, prin culegere de date şi prelucrarea lor în diverse moduri.

Alte referate despre: baze de date informatica, referat baze de date informatica, referat baza de date informatica

Etiologia nevralgiei de trigemen de tip esential

Etiologia nevralgiei de trigemen de tip esential
Urmează, în ordinea frecvenţei, ramura a III-a, apoi ramura I si, în fine, combinaţia dintre aceste ramuri. H. H. Horch (1990), citând statistici din literatura de speciali¬tate, prezintă următoarea distributie procentuală (aproximativă): ramura I = 4%, ramura II = 23%, ramura III = 15%, ramurile I si II = 16,5%, ramurile II si III = 32%, ramurile I si III = 2-3%, ramurile I, II si III = 5%, bilateral = 2-3%, nervii V si IX = 1,5%. Statistici asemănătoare prezintă şi alţi autori (Piette si Reychler, 1991).

Alte referate despre: nevralgia de trigemen, nevralgie de trigemen, nevralgie de trigemeni
Referate afisate : 18
Medie note: 8.54 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.