Www cartoon network ro

Cartoon Network

In anul 1998, postul Cartoon Network a inceput sa se difuzeze si in Romania. Premiere: Familia Flintstone; Scooby Doo, unde esti tu?; Tom si Jerry; Dastardly si Muttley; Droopy, super-detectivul; Familia Jetson; Ursul Yogi; Cursele trasnite (Wacky Races); Familia Addams; Johnny Bravo; Vaca si puiul; Fetitele Powerpuff; Laboratorul lui Dexter; 2 caini prosti; Masca.

In anul 1999, premiere: Casper; Eu sunt nevastuica; Ed, Edd si Eddy. In anul 2000, premiere: Curaj - cainele cel fricos.In anul 2001, premiere: Oaia in oras; Gemenii Cramp; X-Men: Evolutie.In anul 2002, premiere: Grim & Raul (Negrele aventuri ale lui Billy si Mandy; Raul con carne); Samurai Jack; Liga dreptatii. In anul 2003, premiere: Ce e nou, Scooby-Doo?; Razboiul stelelor : Razboiul clonelor.

In anul 2004, premiere: Mucha Lucha; Duck Dodgers; Maestrii duelului.In anul 2005, premiere: Tinerii Titani; Casa Foster pentru prietenii imaginari; Hi Hi Puffy AmiYumi; Atomic Betty; Tabara lui ...

Nivel: Gimnaziu
Dimensiune: 4273kb
Downloads: 64
Materia: Romana

Relatia dintre doua personaje in basm

Spre deosebire de povestitorul popular Creanga insista mult pe starile sufletesti ale eroilor,urmareste efectele pe care faptele le au asupra lor.Tendinta dramatizarii actiunii prin dialog, o caracteristica a artei narative a lui Creanga, face ca personajele sa nu fie caracterizate din exterior ci evolutiv, sub ochii nostri.

Alte referate despre: relatiile dintre doua personaje din basm, relatia dintre doua personaje in basmul cult, relatia dintre doua personaje din basmul cult

Personajele basmului cult

Al doilea argument în favoarea ipotezei constă în importanţa personajelor - „confidente”, a „sfătuitorilor” care îl conduc pe fiul de crai, până la sfârşitul iniţierii sale.

Alte referate despre: relatiile dintre doua personaje basm cult, personajele basmului cult harap alb, particularitatile de constructie a unui personaj basm cult

Copilaria

Limba - mama, icoana sufletelor noastre
Copilaria este aidoma albinei care aduna nectarul pentru a face miere.Orice copil este un trofeu pe care viata il smulge mortii in marea batalie care dureaza de miliarde de ani si al carei sfirsit nu se cunoaste inca.Si orce copil are nevoie de o copilarie asemenea unei stofe ai naturii pe crea a brodato imaginatia.Copilaria este cea mai nevinovata,cea ma ingereasca,dar in acelasi timp si cea mai imorala ,cea mai sadica si perversa virsta a omului.
Limba - mama, icoana sufletelor noastre

Alte referate despre: amintiri din copilarie rezumat, amintiri din copilarie, rezumat amintiri din copilarie

Programe de navigare prin Internet

Indiferent de programul de navigare folosit, principiul utilizării Internet-ului va fi acelaşi. Pentru aflarea informaţiilor necesare se pleacă de la o anumită locaţie (pagină) urmând ca apoi, trecând de la pagină la pagină (răsfoire!) se ajunge la alte locaţii în căutarea datelor necesare. Ca indicator al faptului că o porţiune de document conţine o trimitere (link) la o altă pagină, cursorul de pe ecran ia forma unei mâini . Trimiterile se pot face de la imagini sau text, caz în care se afişează un text sugestiv despre pagina la care se face trimiterea, cu o culoare diferită (de obicei albastru) şi subliniat. O trimitere care a fost deja accesată va fi reprezentată cu o altă culoare (violet).

Alte referate despre: programe de navigare pe internet, download programe de navigare pe internet, programe pentru navigare pe internet

Dezvoltarea copilului

Pentru a studia mai usor dezvoltarea copilului trebuie sa avem in vedere trei domenii principale. Aceasta divizare este foarte utila pentru studiu, dar trebuie sa stim ca foarte putini din factorii acestor domenii apartin numai unuia, in general ei interactionandu-se.
1. Dezvoltarea fizica include tot ce tine de dezvoltarea corporala (inaltime, greutate, muschi, glande, creier, organe de simt), abilitatile motorii (de la invatarea mersului pana la invatarea scrisului). Tot aici sunt incluse aspecte privind nutritia si sanatatea.

Alte referate despre: rolul jocului in dezvoltarea copilului, rolul familiei si gradinitei in dezvoltarea copilului prescolar, dezvoltarea copilului

Evidentierea personalitatii copilului prin arta

Limbajul plastic are misiunea de a echilibra si armoniza relatiile copilului cu natura, cu ceilalti, cu sine. Datele obtinute in urma investigatiei personalitatii copiilor prin aceasta tehnica proiectiva ofera o imagine profunda asupra maturizarii lor afective si de relationare. Pe masura ce deseneaza, gandirea incearca sa mentina ideea initiala, iar imaginatia incearca sa aduca temele interioare in prim-planul trairii. Trasajul liniilor, culorile folosite, geometria formelor, tema abordata, persoanele prezente in desen sunt caracteristici ale desenului pe baza caruia se incearca descifrarea trairilor copilului.Desenul este o modalitate de comunicare ce permite copilului sa exprime prin imagini ceea ce este dificil de surprins in cuvinte.

Alte referate despre: arta si personalitatea copilului, personalitatea copilului, personalitatea copilului cu deficiente

Computers and Networks

ROM -- contains power-on diagnostics, a bootstrap program, and operating system software; software upgrades in ROM require removing and replacing pluggable chips on the CPU interfaces -- network connections on the motherboard or on separate interface modules, through which packets enter and exit a router.

Alte referate despre: computers and networks, computers and internet, computers and books

WWW -World Wide Web

Consultarea informaţiilor organizate sub formă de hipertexte se realizează cu ajutorul unui program special, denumit browser. Utilizînd un browser, utilizatorii serviciului WWW au posibilitatea de a se “ mişca liber ” pe reţea, de la un document la altul, indiferent de serverul pe care documentele sunt memorate, motiv pentru care această operaţie a fost denumită sugestiv “navigare ”.În acest fel , World Wide Web, reprezintă un nou mod de organizare a informaţiilor din reţeaua Internet ,un spaţiu informaţional universal ,comun tuturor,o modalitate de comunicare flexibilă şi creativă.

Alte referate despre: www-world wide web, notiunea de www world wide web, www world wide web referat

Home Networking - proiectul CableHome de la CableLabs

Vanzatorii de sisteme si aplicatii software joaca un rol cheie in dezvoltarea sistemelor de operare, a protocoalelor de comunicatie si a aplicatiilor.

Alte referate despre: home networking, home, my home

Stabilirea rentabilitatii si riscului actiunilor cuprinse in portofoliu

In cadrul analizi privind rentabilitate si riscul actiunilor a fost considerat ca pret de analiza pretul de inchidere al actiunilor.Valoarea prezenta a dividendului a fost calculata dupa formula dobanzii compuse:unde:dividend net - reprezinta valoarea neta a dividendelor oferite de catre companie;dobanda pe zi - reprezinta rata dobanzii oferite de BNR (6.25 % pe an, ceea ce inseamna 0.0171 % pe zi);z - reprezinta numarul de zile ramase pana la inasarea dividendelor;

Alte referate despre: rentabilitatea si riscul actiunii si portofoliului, evaluarea rentabilitatii si riscul actiunilor, rentabilitatea si riscul actiunilor

Implicatiile razboiului bazat pe retea in domeniul managementului

This connectivity and orchestration are performed within a network-centric environment. The Army's view of Network Centric Warfare can be described as the orchestration of integrated successes of its core operational concepts (dominant maneuver, precision engagement, focused/just-in-time logistics, space-to-mud telecommunications, and full dimensional protection), which are all dependent upon information superiority.

Alte referate despre: domeniile managementului, domeniul managementului public, retea de activitati management

HTML

In 1933, NCSA a imbogatit limbajul pentru a permite inserarea graficii si au construit primul navigator grafic, Mosaic. Au urmat apoi contributii ad hoc ale diverselor firme care au adus adaugiri limbajului HTML (adaugiri si nu imbogatiri pentru ca unele taguri nu erau in conformitate cu principiile generale ale SGML) astfel incat, prin 1994 limbajul parea scapat de sub control.

Alte referate despre: referat html, html referat, despre html

Retele de calculatoare, hackeri, cablu de retea

Dezvoltam, impreuna cu RCS, propria nostra retea nationala de fibra optica, integral functionala in acest moment, in lungime de peste 2500 Km, cu o capacitate totala de transport de 2,5Gbps. De asemenea, am pus la punct retele metropolitane de fibra optica (MAN - Metropolitan Area Network), care faciliteaza schimbul local de informatii si care, in combinatie cu retelele de cablu TV, ne permit sa oferim clientilor nostri servicii de acces de mare viteza in toate judetele tarii. (detalii despre infrastructura RDS)

Alte referate despre: retea de calculatoare prin cablu, retele de calculatoare si resurse de retea, retele de calculatoare si resurse in retea

Tutorial HTML

Index.html
Pagina principala trebuie denumita "index.html", majoritatea serverelor fiind setate sa recunoasca pagina principala dupa aceasta denumire. In cazul in care "index.html" nu functioneaza ca pagina principala, contactati persoana care administreaza server-ul si intrebati-l ce denumire are server-ul setata pentru a recunoaste pagina principala.

Alte referate despre: tutorial html, tutorial html romana, tutorial html romana download

TCP/IP

He is currently pursuing a Ph.D. degree in Computer Science at Duke University,
with a concentration on Networking Systems.John Gatrell works for IBM in the UK. He has 15 years experience in communications customer support, and a further seven years in programming.

Alte referate despre: tcp ip, protocolul de transmisie tcp ip, tcp
Referate afisate : 16
Medie note: 8.43 / 10
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.