Algoritmi in programare

Trimis la data: 2010-09-11
Materia: Matematica
Nivel: Facultate
Pagini: 13
Nota: 9.45 / 10
Downloads: 0
Autor: Sabina Nicolae
Dimensiune: 20kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui seminar:
Aplicatia realizata permite gestiunea activitatii unei firme (BOROWING) care inchiriaza filme catre clienti, sau permite vizionarea unui film intr_o sala de cinema..Principalele functii ale aplicatiei sunt urmatoarele:Inchirierea unui film nou;Concedierea unui sofer;
Adaugarea unui client nou si a contractului aferent;Adaugarea unui contract nou in dreptul unui client existent

Seminarii similare:

Onorarea unui contract;Vizualizarea de informatii statistice (lista clientilor, lista contractelor neonorate,etc.);Modificarea valorii contractelor in curs de indeplinire cu un procent citit de la tastatura.
Aplicatia firma este scrisa in Limbajul FreePascal IDE, versiune 0.9.1
Structura programului este prezentata in figura de mai jos si contine 8 module.Descrierea moduleleor:1.Modulul Funct1: realizeaza o operatie de adaugare in acces direct. Se permite adaugarea de filmedupa cheia relativa numarul filmului.

Modulul Funct2: realizeaza o operatie de listare in acces direct dupa cheia relativa numarul citit de la tastaura. Are loc validarea informatiilor ce vor fi sterse si in plus, stergerea nu poate avea loc in cazul in care campul stare are valoare 0.Modulul Funct3: realizeaza o operatie de adaugare in acces direct. Se permite adaugarea client nou si a contractului aferent. Modulul Funct4: : realizeaza o operatie de adaugare in. Se permite adaugarea unui contractnou in dreptul unui client existent operatie care creste si numarul de contracte neonorate in dreptul slientului respective.

Modulul Funct5: realizeaza o operatie de stergere in acces direct. Sun contract ca fiind onorat ceea ce duce la scaderea numarului de contracte neonorate din dreptul clientului respective.Modulul Funct6:realizeaza o operatie de consultare secventiala pe baza cheii de acces nume, precum si afisarea tuturor clientilor, fie ca au contracte neonorate sau nu, pe ecran, folosindu-se de asemenea functii necesare lucrului cu ecranul, cat si in fisierul "Neonorat.txt"

Modulul Funct7: realizeaza o operatie de consultare secventiala, precum si afisarea contractelor care nu au fost marcate ca onorate. De asemenea aceste contracte sunt afisate si in fisierul "Clienti.txt"
Modulul Funct8: realizeaza o operatie de modificare in acces secvential.Nu se pot modifica contractile care sunt marcate ca onorate; de asemenea este posibila doar cresterea valorii contractelor cu un procent citit de la tastatura.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.