Analiza de reclama - Introducere in Publicitate

Trimis la data: 2016-11-20
Materia: Marketing
Nivel: Facultate
Pagini: 4
Nota: 9.92 / 10
Downloads: 0
Autor: sergiu1994
Dimensiune: 12kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui seminar:
Model analiza reclama
Introducere in Publicitate
Anul I

Seminarii similare:

Am ales sa analizez reclama pentru lotiunea NIVEA VISAGE YOUNG, intrucat mi s-a parut complexa prin modul in care sunt prezentate caracteristicile produsului: o lotiune granulata, exfolianta pentru cosuri.

Definirea publicului tinta (public care este sau care poate deveni atras de un produs) se face in functie de cele patru criterii ale segmentarii pietei: demografic, geografic, comportamental si psihografic.

Din punct de vedere demografic, publicul este unul feminin, alcatuit din fete cu varste cuprinse intre 13 si 19 ani, eleve de scoala generala in an terminal sau eleve de liceu aflate intre pubertate si adolescenta. Acestea se confrunta cu probleme dermatologice specifice varstei sau, daca nu au astfel de probleme, vor sa le previna. Faptul ca publicul este unul alcatuit din fete si nu din baieti este justificat atat de prezenta in imaginea reclamei a doua figuri feminine, cat si de preocuparea constanta a sexului frumos pentru ingrijire si prevenire. Aceste tinere provin din familii cu venituri medii.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.