Aplicatie

Trimis la data: 2010-08-05 Materia: Informatica Nivel: Facultate Pagini: 1 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Tudor Lautarescu Dimensiune: 13kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui seminar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
1.Sa se creeze pentru tabela Furnizori un formular cu subformular utilizandu-se optiunea Form. Acesta va fi creat cu numele Furnizori_Produse.
2.Sa se creeze pentru tabelele Facturi si Linii_fact un formular cu sub-formular utilizandu-se facilitatea Form Wizard. Acesta va fi salvat cu numele Facturi_Linii_fact.
3.Sa se creeze pentru tabela Magazii un formular utilizandu-se optiunea Form Design.
4.Sa se adauge un buton de comanda care permite inchiderea formularului pe forma Magazii.
Referate similare: Nu exista seminarii similare

5.Sa se modifice fundalul formularului Magazii, modificand culoarea fundalului, apoi inlocuindu-l cu o poza.
6.Sa se adauge un titlu pentru formularul Magazii.
7.Sa se adauge pe formularul Facturi_Linii_fact cate un camp pentru a calcula tva-ul, valoarea fara tva si valoarea cu tva pentru fiecare inregistrare. Sa se afiseze valoarea totala a facturii.

8.Sa se creeze un formular de meniu denumit Forme, care sa apeleze utilizand butoane de comanda cele 3 formulare create anterior: Furnizori_Produse, Facturi_Linii_fact si Magazii. Ultimul buton de comanda (butonul 4) va permite inchiderea aplicatiei.

9.Sa se creeze un formular de tip Switchboard denumit Meniu cu 2 butoane de comanda: primul, denumit Formulare, va apela un alt Switchboard care va grupa toate formele create anterior. Al doilea buton de pe primul Switchboard, denumit Iesire, va permite inchiderea mediului de lucru Access. Sa se seteze Switchboardul Meniu ca fiind prima forma afisata atunci cand va fi deschisa aplicatia.

Stiri
  • pag. 1

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.