Baze de Date - Access 1

Trimis la data: 2010-09-18 Materia: Informatica Nivel: Facultate Pagini: 3 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Alina Dorobantu Dimensiune: 54kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui seminar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Temele proiectului
Pe o tema din domeniu financiar:
Evidenta aprovizionarii, salariilor
Elaborati o baza de date care sa indeplineasca urmatoarele cerinte minimale:
1.baza de date sa contina cel putin 4 tabele, fiecare tabela avand minim 20 inregistrari
2.creati 20 de interogari de natura diferita (5 de selectie, 10 de actiune, 5 interogari cu subinterogari in SQL)
Referate similare: Nu exista seminarii similare

Elaborati 2 formulare cu subformular, un formular cu meniuri verticale si orizontale pentru operatiile efectuate asupra bazei de date si un formular de identificare al autorului proiectului care sa contina descriere textuala (cv) si poza.
Creati doua rapoarte cu subrapoarte si un raport cu totaluri si subtotaluri care sa respecte formatul unui document real din activitatea financiar-contabila.
Cel putin 5 operatii efectuate in proiect sa fie automatizate prin utilizarea unor macrocomenzi.

Crearea bazelor de date in Acces 2007
O baza de date Acces contine urmatoarele tipuri de obiecte: tabele, formulare, interogari, rapoarte, macrocomenzi, module de cod editate in VBA.
Accesul are la baza in descrierea de date modelul relational. Modelul relational are la baza notiunea de tabela sau de relatie.
Cheia primara este un camp sau un grup de campuri care identifica in mod unic fiecare inregistrare a unei tabele.
Cheia externa este un camp dintr-o alta tabela avand acelasi domeniu de valori cu cel al cheii primare din tabela de legatura.

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.