Informatica Juridica 3

Trimis la data: 2013-05-31
Materia: Informatica
Nivel: Facultate
Pagini: 3
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: truscescu
Dimensiune: 60kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui seminar:
1. Pe partitia Date(E:) (My Computer) in directorul drept3, intr-un subdirector cu numele studentului (file-new-folder) sa se creeze un document word numit Corp_Scrisoare.
2. In documentul Corp_Scrisoare sa se editeze:
Subscrisa/Subsemnatul accept ca, pe durata executiei Contractului de prestari servicii in calitate de Prestator cat si dupa finalizarea acestuia, ca subscrisa/subsemnatul cat si orice entitati afiliate noua, dupa caz, sa nu furnizam catre terte persoane orice fel de informatii, documente si/sau alte bunuri sau sa prestam lucrari si servicii (altele decat Serviciile prevazute in Contractul de prestari servicii) pentru orice activitate care rezulta din/sau are legatura cu aceste Servicii.

Seminarii similare:

3. Sa se salveze documentul. Folosind caracteristica Imbinare corespondenta sa se creeze o Scrisoare prin care sa se expedieze Corp_Scrisoare la 5 destinatari.
Mod de lucru: Corespondenta-Pornire imbinare corespondenta-Expert pas cu pas: 1. La ce tip de document se lucreaza: Scrisori. Trecere la pasul urmator. 2. Utilizati documentul curent ca document de pornire. Trecere la pasul urmator. 3. Selectare destinatari: Tastarea unei noi liste, Creare

Salvare cu numele lista (in directorul de la punctul 1). Trecere la pasul urmator. 4. Editare scrisoare. Se vor adauga blocul de adresa si linia de salut. Trecere la pasul urmator. 5. Se examineaza scrisorile. Trecere la pasul urmator. 6. Finalizare. Editare scrisori individuale.
Sa se salveze documentul cu numele Scrisoare (in directorul de la punctul 1), sa se protejeze fisierul cu o parola (buton-pregatire-criptare) si sa se inchida fisierul.

4. In directorul creat la punctul 1 sa se copieze fisierul Vatamare (aflat pe desktop (edit-copy/paste) si sa se redenumeasca Lucrare_vatamare.
5. In documentul Lucrare_vatamare sa se creeze urmatoarele stiluri:(pornire-stiluri-lansator caseta dialog - stil nou):
a) redactare: Nume stil: redactare; Tip stil: paragraf; Stil de baza: normal; Format font: Times New Roman; dimensiune: 14; culoare: negru; spatiere: normala, paragraf: aliniere: stanga-dreapta; spatiere la 1,5 randuri, primul rand indentat la 1,2 cm, spatiere inainte si dupa paragraf 0 pct.

Sa se selecteze textul din tot documentul si sa se aplice stilul redactare.
b) capitol: Nume stil: capitol; Tip stil: paragraf; Stil de baza: normal; Format font: Times New Roman; stil font: Aldin (bold); dimensiune: 18; culoare: negru; paragraf: centrat; spatiere fata de paragraful anterior: 12 pct; spatiere fata de paragraful urmator: 24 pct

Sa se selecteze titlurile capitolelor si sa se aplice stilul capitol.
c) sectiune: Nume stil: sectiune; Tip stil: paragraf; Stil de baza: normal; Format font: Times New Roman; stil font: Aldin; dimensiune: 16; paragraf: centrat; spatiere fata de paragraful anterior: 12 pct; spatiere fata de paragraful urmator: 12 pct;

Sa se selecteze titlurile sectiunilor si sa se aplice stilul sectiune.
6. Sa se formateze documentul astfel incat fiecare capitol sa contina in antetul paginilor numele capitolului. Pentru aceasta se va insera inainte de fiecare titlu de capitol o intrerupere de sectiune. (aspect pagina-intreruperi-sfarsit de sectiune pagina urmatoare). Se va edita antetul incepand cu prima sectiune (inserare-antet-editare antet). Se va folosi optiunea antet-prima pagina diferita (a.i. in pagina cu titlul capitolului sa nu mai fie inscriptionata denumirea si in antet). La trecerea dintr-o sectiune in alta se va anula optiunea Legatura la anteriorul pentru a putea edita antet diferit fata de antetul sectiunii anterioare.

7. Paginile documentului vor fi setate astfel (aspect pagina - initializare pagina - lansator caseta de dialog): Dimenisune: A4, portrait; Margini: sus 2 cm, jos 2 cm, stanga 3 cm, dreapta 2 cm.
8. Sa se numeroteze paginile documentului in subsolul paginilor, centrat (inserare - numar de pagina - formatare numere de pagina si inserare sfarsitul paginii).

9. La inceputul lucrarii se va insera o intrerupe de sectiune pagina urmatoare. Pe prima pagina se va inscrie titlul Cuprins si se va insera automat un cuprins care sa contina numele capitolelor si sectiunilor. (referinte-cuprins-inserare cuprins).
10. Se vor insera pe parcursul lucrarii note de subsol (minim 5) aferente diverselor paragrafe. (selectare intrare nota de subsol, referinte-inserare nota de subsol)
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.