Informatica juridica 4

Trimis la data: 2013-05-31
Materia: Informatica
Nivel: Facultate
Pagini: 2
Nota: 10.00 / 10
Downloads: 0
Autor: truscescu
Dimensiune: 16kb
Voturi: 1
Tipul fisierelor: doc
Acorda si tu o nota acestui seminar:
1.Pe partitia Date, in directorul drept3, subdirectorul cu numele studentului sa se creeze un subdirector cu numele Informatii care sa cuprinda 2 documente MSWord numite Adrese si Comert_electronic si o prezentare electronica cu numele Prezentare.
2.Sa se deschida un browser Internet (Internet explorer). Folosind un motor de cautare (www.google.ro) sa se identifice pagini ce contin sintagma "lege comert electronic". Sa se deschida intr-un tab nou legatura catre adresa http://www.dreptonline.ro/legislatie/lege_comert_electronic.php (notata in continuare cu a1).

Seminarii similare:

3.Sa se copieze, in fisierul Adrese, adresa URL a ultimei pagini deschise si sa se identifice componentele acesteia.
4.Sa se memoreze adresa URL in lista preferentiala. (favorites-add...). Sa se organizeze lista preferentiala prin crearea unui director cu numele studentului in care sa se mute toate intrarile personale.

5.Sa se salveze pagina de la adresa a1 in format html cu numele Lege in directorul Informatii. Sa se deschida fisierul Lege. Sa se inscrie in fisierul Adrese diferenta dintre pagina de la adresa a1 si pagina deschisa din fisierul Lege.
6.Sa se copieze textul legii (informatia textuala) din pagina cu adresa a1 in fisierul Comert_electronic.
7.Sa se gaseasca folosind Internet Explorer, 4 imagini reprezentative pentru tematica A© Dreptul proprietatii intelectuale A>>. (www.google.com ... image) si sa se salveze cu numele Im1, Im2, Im3, Im4 in directorul Informatii.

8.In prezentarea creata la pct 1 (prezentare) sa se insereze intr-un diapozitiv de tip titlu, titlul Proprietate intelectuala si subtitlul numele studentului.
9.Sa se aplice designul Flow. (Design-themes).
10.Sa se insereze un diapozitiv vid (home-new slide-blank) in care sa se insereze textul artistic de tip 3D "Proprietate intelectuala" (insert- wordart) si o imagine reprezentativa (insert-picture.). Sa se formateze cele doua obiecte astfel incat sa li se modifice aspectul.

11.Sa se insereze un diapozitiv vid (home-new slide-blank) in care sa se insereze textul artistic de tip umbra "Legislatie" (insert- wordart) si o imagine reprezentativa (insert-picture). Sa se formateze cele doua obiecte astfel incat sa li se modifice aspectul.
12.Sa se gaseasca folosind Internet Explorer 5 pagini cu informatii referitoare la Proprietatea intelectuala.
13.Sa se insereze un diapozitiv Title only. (home-new slide-title only). Titlul noului diapozitiv va fi A©LegaturiA>>. Sa se insere un tabel cu 6 randuri si 3 coloane (insert-table). Capatul de tabel este : NrCrt, Denumire, Legatura. Sa se completeze tabelul cu informatia gasita la pct.9.

14.La finalul prezentarii sa se copieze al treilea diapozitiv (home copy/paste). In acest diapozitiv sa se schimbe imaginea reprezentativa si continutul textului artistic in "Legaturi".
15.Sa se insereze un diapozitiv Title only. (home-new slide-title only). Titlul noului diapozitiv va fi A©TimpA>>. Sa se insereze un SmartArt de tip process basic timeline care sa se completeze cu anii 1900, 1950, 2000. Sa se adauge anii 1975 si 2025. Sa se schimbe culorile si stilul SmartArt.
Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.