Probleme mecanica

Trimis la data: 2009-03-18 Materia: Mecanica Nivel: Facultate Pagini: 3 Nota: / 10 Downloads: 0
Autor: Alin Tudorescu Dimensiune: 13kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui seminar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
Sa se stabileasca sistemul de productie predominant in care se incadreaza procesul industrial de prelucrare mecanica a reperului (g), cunoscandu-se urmatoarele date:Cantitatea anuala de produse Nj din fiecare sortiment (j), in componenta carora intra piese de tipul (g) si numarul de piese (q) pe produs:NI = 4.000 produse/an; NII = 15.000 produse/an; NIII = 500 produse/an;q1 = 2 piese/produs; qII = 4 piese/produs; qiii = 3 piese /produs; Cantitatea anuala totala de piese de schimb:
Referate similare: Nu exista seminarii similare

In conditiile lucrului in trei schimburi sistemul de productie predominant este serie mare (75%); in doua schimburi si un schimb masa.
Se poate organiza in conditiile eficiente o linie tehnologica in flux continuu numai daca se adopta un regim de lucru de doua schimburi. Forta de lucru in trei schimburi cand fluxul este discontinuu si este nevoie de 54 de muncitori, lucrul in doua schimburi este avantajos deoarece asigura un flux continuu cu numai 46 de muncitori, dar cu cinci masini - unelte in plus.

Sa se stabileasca sistemul de productie predominant in care se incadreaza procesul industrial de prelucrare mecanica a reperului (g), cunoscandu-se urmatoarele date:Cantitatea anuala de produse Nj din fiecare sortiment (j), in componenta carora intra piese de tipul (g) si numarul de piese (q) pe produs:
NI = 4.000 produse/an; NII = 15.000 produse/an; NIII = 500 produse/an;
q1 = 2 piese/produs; qII = 4 piese/produs; qiii = 3 piese /produs;Cantitatea anuala totala de piese de schimb:
Ngsch = 2.000 buc/an

Stiri
  • pag. 1
  • pag. 2
  • pag. 3

Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.