Proiectarea unei statii de pompare

Trimis la data: 2010-07-15 Materia: Electronica Nivel: Facultate Pagini: 10 Nota: / 10 Downloads: 43
Autor: Arina Necolita Dimensiune: 25kb Voturi: Tipul fisierelor: doc Acorda si tu o nota acestui seminar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
vezi mai multe detalii vezi mai putine detalii
Raporteaza o eroare
In vederea proiectarii unei statii de pompare s-a efectuat ridicarea unei suprafete de teren prin metoda drumuirii planimetrice in circuit inchis, combinata cu metoda radierilor. Se cere calculul punctelor de drumuire si radiere.
1.Coordonatele rectangulare ale punctelor de triangulatie, de sprijin, 18, si de orientare, 25.
2.Distantele inclinate, masurate direct pe teren cu panglica de otel de 50m, intre punctele de drumuire, precum si de la acestea la punctele de radiere.
3.Valorile unghiulare ale directiilor orizontale si unghiurile verticale (zenitale) de panta ale tuturor directiilor, masurate din fiecare punct de drumuire (statie) cu ajutorul teodolitului.
Referate similare: Nu exista seminarii similare

Lucrarea va cuprinde:
1. Calculul orientarii directiei de referinta din coordonatele punctelor de triangulatie.
2. Stabilirea erorii de inchidere pe unghiuri si compensarea unghiurilor orizontale.
3. Transmiterea orientarii directiei de referinta laturilor drumuirii.
4. Reducerea distantelor inclinate la orizont.
5. Calculul coordonatelor relative ale punctelor de drumuire.
6. Stabilirea erorilor de inchidere pe coord. si compensarea coordonatelor relative.
7. Calculul coordonatelor absolute ale punctelor de drumuire.
8. Calculul coordonatelor polare si rectangulare ale punctelor de radiere.

Rezolvarea temei:
Ridicarea in plan a detaliilor suprafetelor de teren s-a facut cu ajutorul drumuirii planimetrice in circuit inchis, 43-201-202-203-204-43, sprijinita pe punctul de triangulatie cunoscut, 21. Pentru orientarea drumuirii, din punctul de sprijin, 21, s-a vizat un alt punct de triangulatie cunoscut, 45, masurandu-se unghiul de legatura βaC21 valorile unghiulare ale directiilor orizontale din fiecare punct de drumuire, s-au masurat prin procedeul cu zerourile in coincidenta, cu o singura pozitie a lunetei.

Unghiurile zenitale de panta s-au masurat vizandu-se pe mira la o valoare corespunzatoare aparatului din fiecare punct de statie . aceasta deoarece conditiile de teren au impus masurarea directa a distantelor inclinate, folosind pamblica de otel de 50

Stiri
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.